BERRİN ÖZBİLGİ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 25, 2006 3:18 pm

Canimmmmm merhaba ekiiiiii Anakaraya dondun belli bakiyorumda buralarda dolasiyorsun,seni surekli buralarda gormek istiyorum eminimki bizimle paylasacagin cok seyler vardir........ Ikizlere sira gelince sen ipin ucunu basdan kacirmissin,simdi isin daha zor, merak etme zaman cabuk geciyor kendine ayiracak cok zamanlarin olacak,ekiiiiiii op cadalozlari benim icin,gorusmek uzere kendine ve o cicilere iyi bak.........
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Sal Eyl 26, 2006 1:38 pm

tesekkür edeim abla iyiyiz.kırmaz ailesinden de özbilgi ailesine selamlar abla.inşallah daha sık görüsürüz abla görüşmek üzere kndinize iyi bakın
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nilüfer Şahin » Sal Eyl 26, 2006 8:35 pm

selam ablaların ablası. Annem doğru söylemiş. Allah nasip ederse İnşallah 1 Ekim de özgür bir insan oluyorum. Ayrılıyorum işten. Allah nasip ederse atamalara kadar inzivaya çekileceğim. Malum mübarek günler :)

Bu aradada annemler bir hatay yapıp dönecekler. Annemler dönsün mutlaka ( tabi Allah nasip ederse ) gelmek isteriz size. Zamanımı gezme tozma ve dikiş nakış kurslarına gitmekle geçireceğim İnşallah. Yani yapamadığım içimde kalanlar.

Şimdiden çok heyecanlıyım. Bakalım işsizlik nasıl bir şey :lol: :lol:

Ablacım Dursun abiye, Fatma teyzeye ayrı ayrı çok çok selam. Görüşecez İNŞALLAH :lol:
Nilüfer Şahin

slm

Mesajgönderen Ömür Pehlivanoğlu » Sal Eyl 26, 2006 10:34 pm

tamam ya simdi hatırladım özür diliyorum görüsmek dilegiyle
Kullanıcı avatarı
Ömür Pehlivanoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Naile Şahin » Çrş Eyl 27, 2006 12:14 pm

sağol berrin abla.annemlerinde çok çok selamları var.sizde inşallah iyisinizdir.
Naile Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Gürsel Aydinli » Prş Eyl 28, 2006 2:15 am

merhaba berrin kardes cocuklarimla ilgili yazmis olduklarin icin tesekkürler.Bu arada Hamdiye ye de selam ve sevgilerimi iletirsen sevinirim.
Kullanıcı avatarı
Gürsel Aydinli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vildan Onat » Cum Eyl 29, 2006 12:10 pm

BERRİN ABLACIM NASILSIN ÇOK UZUN OLDU GÖRÜŞMEYELİ ARASIRA GÖRÜŞSEK İYİ OLURDU 4 YAVRUN VARMIŞ ALLAH BAĞIŞLASIN AYŞEGÜL NASIL O NERDE OTURUYOR SELAMLAR ÖPÜYORUM ABLACIM
Kullanıcı avatarı
Vildan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vildan Onat » Pzt Eki 02, 2006 1:25 pm

ABLACIM EŞİM AKRABAMIZ O YÜZDEN SOYADIM DEĞİŞMEDİ HATİCE ABLA İLE AYŞEGÜL SANAL ALEME TAKILMIYORLAR MI GÖRÜŞÜRDÜK ONLARLA ÇOCUKLUK ARKADAŞLARI UNUTULUYOR O GÜNLERİ YAD EDERDİK NEYSE İKİSİNEDE ÇOK SELAM SÖYLE BENDEN ABLACIM EMEL ABLAM KIBRISTA BİR OĞLU VAR ARASIRA KIRIKHANA GELİYO BENDE GEÇEN MAYISTA KIRKHANDAYDIM BENDE SENİ BURALARA BEKLERİM ALLAHA EMANET OL ABLACIM
Kullanıcı avatarı
Vildan Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba ablacım

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Pzt Eki 02, 2006 6:36 pm

merhaba berin abla nasılsın neler yapıyorsun bayadır siteye takılmıyorum
o yüzden mesaj yazmam biraz gecikti kusura bakma annemin selamları var kendine iyibak herkese selamlar
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Sal Eki 03, 2006 4:17 pm

merhaba abla evet okulu yarımbıraktık ama calışıyorum artık açık öğretimden devam ederim.
evet annemlerle oturuyorum bakalım daha nekadar sürer annemlerin de selamı var annem tlf numaranı istiyor birara verirsen sevinirim bizim evin numarası değişti 02242474195 yeni numaramız evi taşıdıkta o yüzden.
sermet dayımlarda iyi dirler serkan burda değil askere gitti zannedersem karstadur
buraları sevdiysen yine bekleriz başımızın üzerinde yerin var kendine iyi bak allaha emenet ol
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 04, 2006 4:14 pm

Berrin merhaba, nasilsin canim? eki resim isini her uye gibi sende resiminin burda olmasi lazim, dursuna soyle bisey deyecekse bana desun bakalum nasil diyecek :) biraz zor :) eki daha guzel resim varsa yollada onu ekleyeyim, opuyorum sekerim, herkese selamlar, cocuklari op benim icin, durusunu sen bana havale et :) :) gorusmek uzere kendine iyi bak allah yardimcin olsun...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzr Eki 08, 2006 7:46 am

BERRİN ABLACIM UMARIM İYİSİNDİR GÖRÜŞMEYELİ!
İTİRAFLAR KÖŞESİNDE YAZDIĞIN ÜTÜ MUHABBETİNE ÇOK GÜLDÜM YAA :D HARİKASIN VALLA! SANIRIM BENİMDE VAR BU TARZ AFACANLIKLARIM AMA ANNEM SİTEYE GİRİP OKUYO BELKİ HALA İTİRAF EDEMEDİĞİM BİŞEYLERDEN AÇIK VERİRİM NEMELAZIM :lol: :wink:
ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM ABLACIM! KENDİNE ÇOK İYİ BAK! ÇOCUKLARIDA ÖP BENİM İÇİN :wink:
GÖRÜŞMEK ÜZERE...
ALLAHA EMANET!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

GÜLCİHAN SELÇUK

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Pzt Eki 09, 2006 11:20 am

MERHABA BERRİNCİM
NASILSIN? BENDE SİTENİN ANNELERİNDENİM SENİN GİBİ :lol: SEN BENDEN ÖNCE DAVRANDIN GENÇLİK İŞTE :wink: CANIM ÖZLEMİŞİZ SENİ SİTEYE KOYDUĞUN FOTOGRAFINDA NEKADAR BENZİYO BANA :D
NASIL İYİSİNİZ İNŞALLAH ÇOCUKLAR NASIL?
KENDİNE ÇOK İYİ BAK.
GÖRÜŞMEK ÜZERE..
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

GÜLCİHAN SELÇUK

Mesajgönderen Gülcihan Selçuk » Pzr Eki 15, 2006 9:47 pm

slm.Berrin uyuttunmu çocukları yazdığına göre işin bayağı zor ALLAH KOLAYLIK VERSİN hangi saat müsait olursan yaz kameradan görürüz bende özledim seni.Kızlar iyi Fatoş Konyada okuyo Esra havaalanında çalışıyo Ezgicimde ilkokul beşinci sınıfa gidiyo annemlerde iyi sorduğun için tşk. ederim öptüm hoşçakal canım
Kullanıcı avatarı
Gülcihan Selçuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Sal Eki 17, 2006 10:55 pm

MERHABA BERRİN.SİTEYE GİRMEYELİ NE KADAR YENİ YÜZLER ÜYE OLMUŞ YENİ GÖRÜYORUM. HOŞGELDİN. EŞİNE SELAMLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN.
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 1 misafir