MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Osman Topaloğlu » Sal Eki 03, 2006 2:49 pm

Teşekkür ederim Muzaffer amca..

Aleyküm selam Babam Trabzond aşuan ama amcama söylerim...

Saygılar
Kullanıcı avatarı
Osman Topaloğlu

Mesajgönderen Uğur Şahin » Sal Eki 03, 2006 3:34 pm

bana ılk hos geldın dıyenlerın arasında oldunuz ıcın tesekkur ederım amcacım anneme ve babama slm larınızı ılettım onlarında cok cok selamları var tekrar tesekkurler
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Çrş Eki 04, 2006 10:03 am

Sayın Muzaffer abi merhaba.Sizinle tanışdığıma çok memnun oldum.Gösterdiğiniz samimiyet ve hoşgörüden dolayıda teşekkür ederim.kendine iyi bak.selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eki 04, 2006 4:16 pm

Muzaffer amcacigim Merhaba,

Bu zor gunlerimizde bir buyugumuz olarak bizleri yanliz birakmatiginiz icin sizlere tesekkur ediyorum, sizin burda bizimle beraber olmanizi bilmek bana inanin buyuk bir guven veriyor, iyiki burdasiniz, Saygi Ve sevgilerimle...

Muzaffer amca hosgeldin nasilsiniz? sizleri buralarda gormek ne guzel, biliyorsunuz sizsiz buralar olmuyor, sizi gorunce sevindim, insallah bundan sonra artik hergun aramizda olursunuz, saygilarimla.

Muzaffer Amca,

O guzel sozleriniz icin tesekkur derim, bende ayni duygulari paylasiyorum, senliklerde halam muzaffer amca merhaba nasilsin demese, belkide tanisamiyacaktik, iyiki sizleri tanimisim, samimiyetiniz icinizde olan o guzel sevginizi karsiniztaki insana, hemen veriyorsunuz, gorusmemiz cok kisa bir sure surmus, insallah seneye daha uzun boyle sohbetlerimiz olacak, saygi ve sevgilerimle.....

Merhaba Muzaffer Amca Nasilsiniz?, Sitede eksikliginiz cok hissediliyor, insallah tatiliniz istediginiz gibi geciyor, bizleri cok uzun zaman yanliz birakmayin, hersey istediginiz gibi olsun, Saygi ve sevgilerimle.....

Sevgili Muzaffer Amca, sizede hayirli ramazanlar diliyorum......

Ozbilgisi ailesinde herkes cok iyi ellerinizden operler.....
Biliyorsunuz bilegimi incitmisim hala duzelmemis ama yinde buralardan uzak duramiyorum yazdiginiz butun onerileri dikkate aliyorum ve o yonde calismlar yapiyorum, yardimlariniz benim icin cok onemli, beni yanliz birakmadiginiz icin, size sonsuz tesekkurler...Saygi ve Sevgilerimle..

Muzaffer amaca Merhaba,

Gecmis olsun rahatsizlnadiginizi okudum, insallah onemli bir seyiniz yoktur, aman kendinze cok iyi bakin , size bizlerin cok ihtiyaci var, buralar sensiz olmaz biliyorsun, bir kac gundur bende fazla aktif olamiyorum islerimin yogunlugundan.....

Tekrardan Gecmis olsun, Kendinize Cok Iyi Bakin Sevgilerimle....

Muzaffer amca merhaba,

Son gunlerde yogunlugum biraz fazla, cevaplarda gecikiyorum, aman siz bizi lazimsiniz kendinize cok dikkat edin,terkrardan gecmis olsun, insallah simdi daha iyisiniz, kendinize cok iyi bakin sevgilerimle....

Muzaffer amcaaa, nasilsin? insallah saglik sorunlarin bitmisdir, yoksun buralarda insallah hersey yolundadir, aman kendinize cok dikkatli davranin siz bizlere lazimsiniz........ Buralar sizsiz olmuyor, sevgilerimle....

Tarih: Pts Ekm 16, 2006 3:39 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Muzaffer amca merhaba nasilsin????? Ergun Dincere yazmis oldugun mesaji okudum yanlis anlasilmalar olmasini istemiyorum... Ergun sandiginiz gibi bir kisi degil o sadece komiklik olsun diye boyle yazmis, bana en son saygisizlik yapacak olan kisidir ergun... kendi sitesinde de ayni tarih yaziyor espri olsun diyedir yoksa asla saygisizlik olsun diye yazmaz....

Muzaffer Amca Merhaba Nasilsiniz???

Dogrudur kimseyi kirmak istemem, ayni anda yanlis anlasilmalardandan cok korkarim onun icin size bilgi vermek ihtiyaci duydum, artik sorun yok hersey duzelmis, siz nasilsiniz nasil oldunuz sagliginizda insallah bir sorun kalmadi, sevgi ve saygilarimla...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzr Eki 29, 2006 9:08 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Pzr Eki 08, 2006 2:37 pm

selamun aleykum muzaffer amca nasılısınız?torun ile iyi vakit gecidinizmi?tsekkür edem uzaffer amca inşallah bu yıl bitirecegiz.görüşmek üzere hekese selam soyleyin muzaffer amca allaha emanet olun

selamunaleykum muzaffer amca nasılsınız?hayırlı ramzanlar dilerim size herkese selam görüşmek dilegi ile allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Çrş Eki 11, 2006 10:13 pm

Merhaba Muzaffer amca...Umarım iyisinizdir...
Mesaj yazmıştım size yayla şenlikleri bitiminden sonra ama sanırım o sayfanız kapanmış sanırım...
Şenliklerde site buluşmasında orada bulunamadım sizinle merabalaşmak isterdim...
Aynı mahallede oturuyoduk zaten siz daha sonra taşındıktan sonra göremedim sizi...
Ben Enver Uysal'ın(Mavro) ogluyum komşuyduk hayal meyal hatırlıyorum sizi çünkü bayadır görmüyorum umarım hal ve keyifleriniz iyidir tekrar görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

muhibbet

Mesajgönderen Kürşat Şahin » Cum Eki 13, 2006 11:22 am

muzaffer amca sana çaykara dan selam vermek istedim esselamunaleykum ........... nasılsın iyimisin inşallah iyisindir selamet ile
Kullanıcı avatarı
Kürşat Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Eki 14, 2006 2:29 pm

hocam,
bir vesile ile sitede selamlarına muhattap oldum. bil mukabele saygı ve hürmetlerimi arz eder hayırlı günler dilerim
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Eki 14, 2006 7:53 pm

e vay beni vay bana
kül oldum yana yana
dikiş tutmaz kaybana
yaş geçti elli beşi

hazır ömür geçirdum
günlerumi bitirdum
inan aklım yitirdum
atamadum düşeşi

Aziz Dost
şu anda Düzce/Yığılcadayım intrnette seni görünce mazi gözlerimin önüne geldi. Dağıldık ki ne dağılma... hele ellisinden sonra çekilmiyor bu hasret hey gidi günler hey... Kimler geldi kimler geçti gözlerimizin önünden. Benim artık göz yaşlarım kalmadi. Kirpiklerime asılı olan geçmişim,her sallanışında ipleri koparmak geliyor içimden. Bir ömre neler sığdırmışız meğer. şimdi ise medeniyet denilen nimetleri büyük bir nimet sayarak güya maziyi yad ediyoruz. Sahi ne oldu bizim hatıralarımız... Anlatmaya başlasak kimse dilimizden anlamıyor.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzr Eki 15, 2006 8:48 am

Saygılar Muzaffet Amca

Sayfama yazmış olduğunuz güzel özleriniz için çok teşekkür ederim. Sizi aramızda görmek büyük şeref oldu bizler için. Hiçbir organizasyonu kaçırmamanız ve bizlere şeref vermeniz şahsen beni çok mutlu ediyor.

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere... ( mesala Merve ile Bülentin düğününde )

Saygılar...
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Eki 15, 2006 9:46 am

merhaba sayın hocam, saygı ve sevgi dolu muhabbetle selamlıyorum sizi. görüşmenin nemümkün olduğu bu çetrefilli hayat yolculuğunda yolları kısaltmanın çarelerini bulmak elimizde olsa gerek. gerçi bu sanal ortam buna bir nebze olsun yardımcı oluyor ama ne kadar...
saygı değer hocam; herşeyden önce anane ve gelenkelrine bağlı bir genç olarak vede dede kültürünü yaşamış biri olarak insanların hangi değerlerle mukayese edileeğini bildiğimi düşünüyor bu vesile ile size olan sevgi ve saygım her zaman ayrıcalıklı oluyor, olacaktır...
saygı değer hocam sizinle ortak olan diğer yanımız vasıtasıyla da size merhaba demenin hazı içindeyim. diğer sitede de gökhan olarak size saygı ve sevgilrini gönderen biçare genç bendim.
sevgi ve saygılarımı sunar bizzati yengeme de sonsuz selamlarımı iletmenizi rica ederim

hocam iyi günler
son zamanlarda sizleri aramızda göremiyoruz, umarım sağlık ve afiyettesiniz
allaha emanet olunuz
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzt Eki 16, 2006 2:30 pm

saolasın muzaffer amca ben genelde hep böyleyim yerinde duramayan güleç asabi dengesiz bir insanım işte ama seni gördüğümede çok çok sevndim resminden daha zayıf gözüküyorsun :wink:

saolasın muzaffer amca senin güzelliğin bize yansıyor... buluştuk ne güzel muhhabet ettik o yüzden buluşma istiyorum daha çok kaynaşalım diye. düşüncelerin içinde tşk ederim halam olur yurdan altuncu doğanayın düğününde görüşmek ümidiyle
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Özdil » Sal Eki 17, 2006 12:18 pm

merhaba hocam seni üzdümse kusura bakma ben hergün bakıyorum ben hayırsız değilim fakat cok hayırsız var m esaj yolladıklarım v ar cevap almadım alın ca cevap yazıyorum b aşşağlığı icin sağol hocanın kayın valıdesı babamın amcasınınoğlunun hanımı sız n asılsınız en samımı olduğum esn af komşum ihsan şahın bile cevap vermedı bana yazana yazarım saygılarla
Kullanıcı avatarı
Hasan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal Eki 17, 2006 3:34 pm

Merhaba Muzaffer amcacım.Merve ben. Selam vermek istedim. Umarım iyisinizdir. Saygı ve sevgilerimle.Hürmetler...

merhaba Muzaffer amca, şenlik resimlerinde sizi gördüm,çayırda yerde otururken... ne mutlu sizde katılmışsınız. ben de bu sene çok istedim ama nasip olmadı. seneye umarım kısmet olur da sizlerle tanışabilirim.
buarada bayramdan sonra ekim 28 Allahın izniyle düğünümüz var. bekleriz. görüşmek dileğiyle. saygılar. merve

Muzaffer amcacim merhaba. iftar yemegi vesilesiyle sizinle de tanismak kismet oldu. ben de inanin sizin kadar memnun oldum.
bu arada diger sayfa bülentin muzaffer amca.
ayrica degistirdiginiz program icin de cok sevindim. dügünümüzde sizi de aramizda gormek mutluluk verecek. gorüsmek dilegiyle. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Celal Şahin » Sal Eki 17, 2006 7:10 pm

değerli amcacım öncelile ellerinden öperim... bilgisayarla haşir neşir olduğum sürece buradayım.. allaha emanet olun tekrar elerinden öperim
Kullanıcı avatarı
Ali Celal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir