Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
MERHABA
Kendimi tanıtmak için önce,
1.Referans Sami AYAN'ın kardeşi,
2.Referans Gürsel AYDINLI' nın yeğeni,
3.Referans Hülya, Köksal İBRAHİMAĞAOĞLU' nun dayısının kızıyım.
Ayrıca Trabzon Fatih Devlet Hast. hemşire olarak çalışmaktatım.
Ebru kardeş Abinden sonra bu kadar geç gelmen üzücü fakat sadık abinden önce gelmen sevindirici Abilerin gerçekten sevilen insanlar ailece öylesiniz.Annenize çok slm söyleyiniz.iyi günler.
Siteye tekrar hoş geldin
Ebru aramiza hosgeldin sitede bayanlarin cogalmasi ne kadar guzel, gec kaldin ama olsun hic olmayandan daha iyidur... Paylasimlarin sonsuz olmasi dileklerimle, tekrardan hosgeldin..
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzr Eki 08, 2006 12:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Birinci Referansı yazman yeterliydi be Ebru. Ama zararı yok diğerlerini yazmanın. Benim saygıdeğer dostum Sami'yi tanımayan yoktur sanırım. Hoşgeldin Ebru, kutsal görevinde Allah yardımcın olsun. Muhabbetle kal.
Ebrucuğum , yani Mudina hoşgeldin.Sana bu şekilde Hasret hitap etmişti .Çok hoşuma gitti.Ona da buradan selamlar.
Galiba login olmayı başaramadım.
Ben Hülya ablan...
Ebru Hanim merhaba
Referanslarinin hepsi sakat.
Biri mudoglu digerleri ibrahimagaoglu.
Uzulerek verdiginiz referanslardan dolayi sizi forumdan cikarmak zorunda kaliyoruz.
Ama iki gun kadar bunu geciktiriyoruz.
Size dogru duzgun bir referans getirene kadar iki gun sure taniyoruz.
Hasret UYGUn
MOSKOVA
Hemşire Hanım hoşgeldin. Ama yukarıda da belirtildiği gibi geç geldin.
Neyse gelmen yeterli geç veya erken.
Daha sık görüşmek umduyla görevinde ve hayatında başarılar.
EBRUCUM FAZLA GÖRÜNMÜYORSUN FORUMDA COKMU YOGUNSUN SENDE DIGER ARKADASLAR GIBI KATILIMININ COK OLMASI DILEGIYLE....
ÖYLE EVET AMA TOPARLANDI FORUM COK SÜKÜR; INSALLAH YINE BU TÜR OLAYIN AZIZLIGINE UGRAMAZ FORUM....BIRAZ CIK ORTALAR GEZINME; GERCI BAYAN OLARAK COGALIYORUZ AMA PARAGAFLARDA FATMA ABLA BEN VE FATMA HICRAN KARDESIM KALIYORUZ; SIZDE KATILIMLARINIZI YOGUNLASTIRIN...SELAMLAR EBRUCUGM ALLAH EMANETSIN
GÖRÜSMEK ÜZERE
ÖYLE EVET AMA TOPARLANDI FORUM COK SÜKÜR; INSALLAH YINE BU TÜR OLAYIN AZIZLIGINE UGRAMAZ FORUM....BIRAZ CIK ORTALARA CIK; GERCI BAYAN OLARAK COGALIYORUZ AMA PARAGAFLARDA FATMA ABLA BEN VE FATMA HICRAN KARDESIM KALIYORUZ; SIZDE KATILIMLARINIZI YOGUNLASTIRIN...SELAMLAR EBRUCUGM ALLAH EMANETSIN
meraba meslektaşim aranıza kadıldiğım için çok mutluyum
her nekadar hastanede görüşmesek bile sitede görüşmek mümkün olur tüm surlulara teşekkür ederim
EBRU HANIM NERDESİN
YOKSA NÖBETDEMİSİN
CEVEP YAZMADIN BANA
YOKSA BANA KÜSMÜSÜN
BİZİM BOŞ ZAMANIMIZ YOK AMA ŞAHİNKAYA SİTESİNDEKİ DEĞERLİ ARKADAŞLARIMIZ İÇİN BOŞ ZAMAN YARATMAYA ÇALIŞIYORUZ BOŞ DEĞİLİZ AMA SİZİN İÇİN HAR ZAMAN BOŞUZ. BİZE MESAJIN İÇİN ÇOK SAĞOL
GELUYURSUN NÖBETE
UĞRAMAZSIN BURAYA
DUYDUMKİ HASTALARI
KAPATTIN BİR ODAYA