gönderen Mehmet Kırmaz » Çrş Ara 14, 2005 4:26 pm
ozgurguvercin
Tarih: Çar Kas 16, 2005 8:30 am Mesaj konusu: OZGUR GUVERCIN
--------------------------------------------------------------------------------
Selamlar, çok sık ziyaret edemediğim için üzgünüm. Malum dersane yoğunluğu. Mehmet Sabri Güvercin'in(rahmetli) torunuyum (Kudal derler). Hasan ile Nebahatın oğluyum. Anne tarafım Ayanlardandır. Musatafa(rahmetli) ile Mevlüde Ayanın torunuyum.
CBÜ TARİH bitirdim. Bolu İzzet Baysalda Master yapıyorum. Ankarada CEMİL AYAN'ın dersanesinde öğretmenlik yapıyorum.
Kendimi tanıtırken iki gaflete düştüğümü abilerim vurguladı. Biri "zatı muhterem" demem. diğeri kendimi tanıtırken "Sami Ayan"dan bahsetmemem. Sami abi herkese selam olsun. kendinize iyi bakın.
SELAMLAR....
Başa dön
Koskor Murat
Tarih: Çar Kas 16, 2005 8:51 am Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
Özgür açıklaman için teşekkür ederiz, en azından ben teşekkür ederim. Ancak yeni bi sayfa yerine eski sayfanın üzerine yazsaydın daha iyi olurdu. Sonra yer sıkıntısı çekilebiliyormuş. anlayacağın idareli kullanmak gerek forumu. Sami bey düzeltir sanırım ama. Başarı ve muvaffakiyet dileklerimle esen kal.