Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
BABA HOŞ GELDUN YAHU. HERKES SENİ BANA SORAYU. EYİ YAPTUN DA GELDUN. O GÜZEL EDEBİYATUNLA SAYIN ADNAN AYAZ HOCAMLA ATIŞMALARINIZI BEKLERİZ. BABA ARADA BİR TAKIL DA YAZILARUNİ OKUYALUM
ihsan abi siteye hoşgeldin . hayırsız oğlundan bıraydır sen in numaranı istedim tenezzül edip cevap yazmadı.sağlık olsun abı benden sorarsan dört yıldır alanyadayım.şuan cep.telefonu tük.var işler idare eder senin nasıl abı inan eski günleri özledim neyse hic olmasa sanal alemde arasıra görüşelim.hoşcakal
Aramıza hoşgeldin İhsan amcacım biraz geç oldu ama neyse O güzel neşeli muhabbetlerini özledik inşallah burdan bu özlemi gidereceğiz aslında babamında burda olması lazım ama inşallah onuda buraya getirebilirim kendine iyi bak amcacım görüşmek üzere sağlıcakla kal yengeye,herkese selam
....Çok uzun zamandır sitelerden uzaktayım.Nihayet siteme ve sitemdeki aziz dostlarıma kavuştum.Mutluluğum sonsuzdur.
....Bilgisayarımın başına geçtiğimde ilk işim "ŞUR KÖYÜ FORMU" nu açmak oldu.Ve ilk yazım da sanadır.Çünkü ilk gözüme çarpan "İhsan ŞAHİN" oldu. Gerçekten çok mutlu oldum.Aslında çok geç kaldın.Sana ve senin gibilere sitenin çok ihtiyacı var idi.. Dilerim düşündüğüm manada siteye hizmetlerin olur. Senin bu konuda kabiliyetinin olduğunu sanırım herkes bilir. Senin yazılarını bekliyoruz.
...Hatta hemen yazarlar bölümüne resmin konmalı ve yazılarına vakit geçmeden başlamalısın.Bekliyoruz.....
eee hadi baba, çok uzak kaldun habu sitede.... kullanıcı adını yazarken oyle demeyudun ama. çok güzel oldi. hasret gideririz deyudun. milleti bırak bana da bişeler yazmayusun.
katılımın daim olsun deyurum ellerunden öpeyurum. o kafterile söyle öğretsun sana habu anterneti