Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ben yukarki şurdan Körahmetoğlu Ensar ÖZBİLGİ. 1973 doğumlu ve evliyim. Rize'nin şirin ilçesi Fındıklı'da Öğretim Görevlisi olarak çalışıyorum. "KTÜ FINDIKLI MESLEK YUKSEKOKULU". Tüm Şahinkayalı dostlara ve misafirlerine selamlar. şahinkaya'da buluşamazsak Sahinkayakoyu.com da bulusuruz.
ensar kardeşim.
aramıza hoş geldin. seni daha erken bekliyorduk ama.. bunuda şükürler..bu arada yavuz abinle hasan kardaşin neredeler.. hala aramıza gelmediler
Aziz dostum hoş geldin. Seni buralarda görmek ne güzel. Geç oldu ama temiz oldu dostum. Güzel katkıların olacaktır. Mesela ilk olarak resmini atmakla başlayabilirsin katkıya. Köyde çekecektim resmini ama dönmüşsün yetişemedim sana. Burdan atmanı bekleyeceğiz artık. Sitenin ana sayfasında mail adreslerimiz mevcuttur. Sağlık ve mutluluk diliyorum sevgili kardeşim.
Sevgili hocam siteye hoş geldin.Hani Yavuz hoca.nerede Hasan bey.Siz geç kaldınız.Bu siteye ilk girmesi gerekenlersiniz.Amcanun zamanı yok.Vaybenileri okuyurum ona mest oluyor.
Ensar hoca varmı öyle bir üye olup yatmak.Kerahmetlerin tatlı sohbetlerin
den bizi mahrum bırakmayın.Amcanı bir türlü alamadık.Onada ihtiyacı var
sitenin.Sizi daha aktif olarak bekliyoruz.Hasan hoca hiç adreslerde yok.