ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Mehmet Uysal » Pzr Eyl 24, 2006 2:54 am

haklısınız.trabzonlu olmak bir ekoldür.bunu unutmamanızı dilerim.trabzon deyince tum diller konuşmaz kesilir.bu böyle geldi böyle gidecek.ne olursa olsun trabzonsporluyuz.

koşumcum al bakalım.umarım trabzonda oturuyorsun.soruyorum.
>>>şimdiye kadar trabzondaki tarihi ve turistik yerlerden kaçtanesini gezdin.ve kaçtanesinin tarih açısından önemini anlatabilirsin:D:D:D:D:D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Pzr Eyl 24, 2006 5:28 am

YAA MEHMET NERDEN BULDUN BU SORUYU ENÇOK EZİKLİĞİNİ DUYDUĞUM ŞEYİ SORDUN ŞİMDİ :cry: Bİ AN İÇİN DÜŞÜNDÜM BU SORUYA CEVAP VERMEMEK İÇİN SONRA YAZMAYI WALLA :lol: YILLARDIR KARADENİZDEYİM VE ÇOK KEZ GİTME OLANAĞIM OLDUĞU HALDE HALA SÜMELA'YA AYDER'E GİDEMEDİM AMA ONUN DIŞINDAKİ ÇOĞU YERİ GEZDİM SANIYORUM.TARİHİ AÇIKLAMALARINA GELİNCE KİTAPLARDAN FALAN OKUDUĞUM KADARIYLA BİLİYORUM!
AMA YİNEDE HAKKINI VERECEK GEZİLER YAPAMADIM GÜZEL MEMLEKETİMDE! UMARIM SİTE GENELİNDE BÖYLE Bİ AKTİVİTE GERÇEKLEŞTİRİR HEP BERABER GEZERİZ GÜZEL MEKANLARIMIZI!?

NE DERSİN ALTTAKİ KOMŞUM FIRSATI DEĞERLENDİREBİLECEKLER DAHİLİNDE BU TARZ Bİ ETKİNLİK DÜZENLENEBİLİR Mİ SENCE??
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzr Eyl 24, 2006 5:32 am

neden düzenlenmesin ama bizim insanımızda birlik beraberlik yok sanmıyorumki böyle bir aktivite düzenlensin düzenlense bile katılma oranı çok olsun :? inş yanılıyorumdur :roll: ..

alttaki usere sordum gitti aynı soruyu..
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Eyl 24, 2006 12:53 pm

hasancığım sen böyle düşünürsen(kaldıki bu tür organizasyonlarda hiç teklifi red etmeyecek birisin), bir başkası böyle düşünürse nasıl olsun birlik beraberlik. neden olmasın. mutlaka böyle bişe düzenlenebilir ve iştirakler de sonsuz olur. benim üniversite yıllarımda Trabzonda düzenlenen ve bizzatı organizasyonunda benim olduğum sayısın günler ve geziler düzenlendi ki, hiç yabana atılacak türden değildi ve katılımlar da mükemmeldi. üstelik te öyle sanatçı topluluğuna da ihtiyaç duyulmamıştı. sağolsun Seyfettin ÇAKIRALİ teşrif etti ve bizleri onurlandırmıştı.
yeterki bu organizasyonlar sağlam ve inandırıcı olsun. yayla çıkımından önce görnekte buluşmak için yapılan org. örnek olabilir.
olmaz diye bişe yok ve birliğimiz de sağlam olduğu kanısındayım...
(ha söylemeden geçemeyceğim; her başlığın altında yapılan işlerde sayın site yöneticileri kurallar koymuştur. lütfen bu kurallara uyalım...kimi arkadaşlar cevap vermeden soru soruyor, kimisi konu dışına çıkıyor... böyle yapınca ve buna benzer hatalar yapınca sitedeki eksikler artar arkadaşlar. katılmayanlar olabilir onlara da saygı duyuyorum)

alttaki komşu; bu konu başlığı altında sence en çok hangi soru tartışmaya değer di?
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Pzr Eyl 24, 2006 1:02 pm

gökhan abi beni böyle düşündürmeye yönlendirdiler istanbulda bir aktivite yapalım ben her türlü işimden fırsat bulur uğraşırım birlik olsun yeter bence burdaki tartışılcak konu gençlerin hedefleri ve hedefleri için ne savaş verdikleri olmalı..

efet soruyorum alttaki userim civanım sence gençlerin hedefler ney yada ney olmalı?
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Eyl 24, 2006 1:08 pm

bak hasancığım sen bu tür org. için ne yaptın. böyle böyle bişe yapılacak gelin yapalım diye kaç kişi ile görüştün. olur, her şeyi başkalarından beklemeyin siz yapın bak neler olacak
(hasancığım biraz önce parantez içerisinde biişeler yazdım, anlaşılan okumamışsın... )
lütfen kurallara uyup ondan sonra soruna geç.
sorum aynı komşu,
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eyl 24, 2006 3:07 pm

Evet arkadaslar lutfen kurallari unutmayalim basligin disna cikmayalim..

Bu baslik alttinda bence tartismaya en cok deger konu koyumuzun eksikleri, kusmerin eksikleri ve neler yapabiliriz fikir alis verisinde bulunmak, gorusleri dusunceleri paylasmakti, bu basligi acmamin en buyuk nedenide buydu..

Alttaki komsum bende sana soruyorum en buyuk eksiklerimiz nedur bu konuda???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eyl 24, 2006 3:23 pm

......Haklısın Fatma,

Köyümüzü,yaylamızı tartışalım.Sitemizi de eklesek buraya bence iyi olur. Zaman zaman köy,zaman zaman Kuşmer ama bazan da sitemizi bu köşeden çeşitli görüşlere açalım.Yapacağımız her iş için üyelerimizin fikrini de almış oluruz.Yöneticiler de bu görüşleri bir araya getirir ve site için en uygun olan yapılmış olur.

....Mesela "Kaybettiklerimiz" köşesini açmak istiyoruz.İşte bunu nasıl yapabileceğimizi de buradan konuşabilelim.Yoksa ona ayrı bir başlık mı açalım.

.......Alttaki komşum bu işe ne dersun......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naile Şahin » Pzr Eyl 24, 2006 3:53 pm

bencede ayrı bi başlık altında açılsın.
bu gün biz yazarız kaybettiklerimizi sonrada bizi yazarlar.böylece unutulmamış oluruz.
peki ölüm sence nedir?
Naile Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzr Eyl 24, 2006 4:05 pm

yalan hayatın bitişi yeni hayatın gerçek hayatın başlangıcı ........
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Uysal » Pzr Eyl 24, 2006 5:56 pm

bi soru yazmadın aynı soruya cevap vereyim

ölüm rüyaların bitişi derin uykudan uyanışın gerçekleşmesi....

komşucuğuma soruyorum...
>>>> komşum yaşamın boyunca yaptığın hangi şey için kendinle gurur duyuyorsun???
Kullanıcı avatarı
Mehmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzr Eyl 24, 2006 6:02 pm

babamin sozunden cikmamak :lol: :lol: :lol: :lol:

komsiiiii sevdiklerin icin ne yaptin bu gune kadar ?
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eyl 24, 2006 6:05 pm

......Gururlanmak iyi değil.Ama dediğini çok iyi anlamışım.Cevap vereyim:

..27 yıllık öğretmenlik hayatımda yetiştirdiğim öğrenciler benim gurur kaynağımdır.

....Ya sen komşu sen ne diyorsun bu işe ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naile Şahin » Pzt Eyl 25, 2006 11:18 am

öğretmen adayı olarak, 27 yıllık öğretmenlik yapmak gerçekten gurur verici olmalı..
uzun süredir rüyamda ölülerle uğraşıyorum..
tanıdığım tanımadığım biçok kişiyi kefenli bi şekilde görüyürum.. rüyada rüyada böyle şeyler görmenin anlamı ne?
Naile Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 25, 2006 11:47 am

......Ölümü hatırlamak şüphesiz güzel şey.Ama hatırda olmadan öyle şeyleri görmek belki insanı tedirgin edebilir. Fakat insan rüyasnda çok şey görebilir.Bunları kötüye değil hep iyiye yormak lazım.

....Alttaki komşu sen rüyaları ciddiye alır mısın?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir