gönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Eyl 24, 2006 12:53 pm
hasancığım sen böyle düşünürsen(kaldıki bu tür organizasyonlarda hiç teklifi red etmeyecek birisin), bir başkası böyle düşünürse nasıl olsun birlik beraberlik. neden olmasın. mutlaka böyle bişe düzenlenebilir ve iştirakler de sonsuz olur. benim üniversite yıllarımda Trabzonda düzenlenen ve bizzatı organizasyonunda benim olduğum sayısın günler ve geziler düzenlendi ki, hiç yabana atılacak türden değildi ve katılımlar da mükemmeldi. üstelik te öyle sanatçı topluluğuna da ihtiyaç duyulmamıştı. sağolsun Seyfettin ÇAKIRALİ teşrif etti ve bizleri onurlandırmıştı.
yeterki bu organizasyonlar sağlam ve inandırıcı olsun. yayla çıkımından önce görnekte buluşmak için yapılan org. örnek olabilir.
olmaz diye bişe yok ve birliğimiz de sağlam olduğu kanısındayım...
(ha söylemeden geçemeyceğim; her başlığın altında yapılan işlerde sayın site yöneticileri kurallar koymuştur. lütfen bu kurallara uyalım...kimi arkadaşlar cevap vermeden soru soruyor, kimisi konu dışına çıkıyor... böyle yapınca ve buna benzer hatalar yapınca sitedeki eksikler artar arkadaşlar. katılmayanlar olabilir onlara da saygı duyuyorum)
alttaki komşu; bu konu başlığı altında sence en çok hangi soru tartışmaya değer di?