gönderen Necati Yavuz » Cmt Eyl 23, 2006 9:38 am
“a.ilkayguvercin demiş ki: Yaylalara şimdiden çıkarsın ha.İzleniyorsun.Selamlar.”
Senide bekleriz bilader en sıcağından.ilacımız yayla bida yeşil
“Fatih AĞAOĞLU demiş ki: Necati abi hoşgeldin aramıza diğer hopşeralıları da bekliyoruz zira Hopşera ile Şur'un her manada muhabbeti başkadır...saygılarımla”
Fatih merhaba ;
Şifreyi Jevgettine kaptırdık maalesef bu nedenle hoşgeldin mesajına yanıt veremedim.Kendine iyi bak selamlar
“antika demiş ki: BU ARADA NEÇADİ PAPA MONT KONUSUNA BİR AÇUKLUK GETURMEMİŞTUR.”
Bilduğum kadari ile bu mont hikayesi,antikanın ilerde ne kadar beyuk bir ğaydaro olacağının ilk eylemi idi.
Merhaba Mahmut amca ;
Sizi burda görmek güzel.Allah şurliların şerrinden korusun.
Annem ve babam iyiler selamınızı ileteceğim.Saygılar ...
Doğru diyorsun İlkay kardeş.şurlilar ile gezeyurum artuk bir yerden bir yere giderken bilet kesmeyurler.Bilet parasindan kurtarduk.Artık bilet yerine odun irsaliyesi keseyurler.Kendine iyi bak selamlar
eyiluk çok çok gerekli yaratuk,senden ne haber.Paralari yiğduk seni bekleyuruk.
iftira,tanimayurum oyle birini
çok hazirlukli ve da hovli gördum seni,çabuk gel keseceğum hizuni
panik yapma kafega.Fazla hirpalamam seni
pide satişlarumuz depezitosuzdur. ilk hali da son hali da muşterinundur.
“antika demiş ki: SANA GÜZEL İNSAN DEYEN AVANAĞUN GAFLET VE DELALET İÇERİSİNDE YAŞAYAN BİR MAHLUK OLDUĞİ MUHAKKAKTUR.SENUN BİR KREMİLO ÇOFALO OLDUĞUN GERÇEĞİNİ SİLEMEDUĞİ GİBİ ONUNDA KSILO ÇEFALO OLDUĞUNUN KANİTİDUR.
ARA ARA 8 - 10 KİŞİ TOPLANUP KAZANKIRANLARA ÇİKAYUMİŞSUNUZ.ALLAH GÖĞSUNUZE İMAN DOLDURSUN.ALLAH İSLAH EYLESUN.”
Kıskanmak yok Nemrut un Trabzon şubesi.Allahun bizi islah etme ihtimali mevcut tabiki,ama senun içun oyle bir şey söz konusu bilem değil.Kainatun içine ettun hala konuşuyusun.
güzel olan her şeyin bedeli ağırdır,ama gerçek şu ki sonu mutlaka tatlı olur.Tabi eğer kalbide insanın o gözde kuymak gibi ise.
Evet İlkay seneye aygır gölünün yanında yiyeceğiz pidelerimizi depozitolarinida Kayhana göndereceğiz.Çok selamlar,Nazımcana da sevgi ve selam
Bülent altuncu,güzel adam sen bakma o nemruta.O bana takılmadan rahat edemez.Nöbetlerden bi sıyrılda parsel parsel eyleyelum bu dünyayi.Kendine iyi bak