ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Mehmet Uysal » Cum Eyl 22, 2006 2:14 am

kesinlikle karşılıklıdır.sevgisini hissetmediğin birine nasıl sevgi gösterebilirsinki????

alt komşum soruyorum
>>>sence hayattan beklediklerini elde edebiliyormusun.yoksa sadece beklemeklemi kalıyor?
Kullanıcı avatarı
Mehmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eyl 22, 2006 8:00 am

Hayattan beklediklerimi, elde edebiliyorum, tabiki bunun icinde caba sarf ediyorum, beklemekle hic bir sey elde edilmez, hayat cabuk geciyor, allaha cok sukur hayattimdan sikayetci degilim...

Alttaki Komsum sen soyle bu site yoneticilerinden memnunmusunuz???
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Eyl 22, 2006 9:14 am

evt memnunum ama sitede yenilikler yapılsa daha iyi olur diye düşünüyorum fatma abla :wink:

ALTAKİ KOMŞU SÖYLE BAKALIM SİTEYE NE YAPILMASI GEREKİYOR SANA GÖRE?
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum Eyl 22, 2006 3:13 pm

daha önce de dile getirildi ama saygı değer site yöneticileri kulak ardı etti herhalde. lütfen şu tanışma ve kaynaşma başlığına, ayrıca üye listesine ya arama butonu yada veri süz butonu ekleyin. gerçekten en azından benim için zor oluyor. listemiz çok şükür bayağı kabarık. aramak zor oluyor.

Alttaki komşu söyler misiniz, diğer köylerin sitelerine giripte hiç bizim siteyle kıyaslama yaptınız mı? yaptıysanız artı ve eksileri(tabi varsa) nelerdir sizce?
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Eyl 22, 2006 3:22 pm

evt 2 kere www.zeleka.com girdim oranın forum sitesini bulamadım ama :) ama yinede güzel site ve çok hızlı ve çok güzel şeyler yapmışlar yani hoşuma gitti sevdim ama oraya hiç takılmadım :wink: kıyaslama yapınca galiba ne yazık ki onlarsın sitesi bizimkinden daha iyi ve daha gelişmiş eksikleri sayarsak çok var gibi geliyor ama neyse.....

ALTAKİ KOMŞU AYNI SORU? :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Hakan Şahmutoğlu » Cum Eyl 22, 2006 3:29 pm

EVET SİTENİN ÇOK EKSİĞİ VAR BU EKSİKLERİ GİDERMEK ZOR DEĞİL BU İŞLERDEN ANLIYORUM VE SİTEDE ANLAYAN ARKADAŞLAR VAR YARDIMCI OLABİLİRİZ...

ALTTAKİ ÜYE SORU AYNI??
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eyl 22, 2006 3:53 pm

...Güzel bir yere geldik.Bu konu hepimizin ortak meselesi.Herkes üzerine düşeni yaparsa site çok güzel bir duruma gelir.

.....Üyeler kayıt yaparken herşeye dikkat ederek kayıtlarını yapmalılar. Nerelerde neleri yazacaklarını,nelere dikkat edeceklerini öğrenerek hareket etmeliler.Yöneticilerin ikazlarına harfiyen uymalılar."Bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp"tan hareket ederek bilmediğimizi sorar öğrenirsek herşeyi daha güzel yaparız.Yöneticilerden isteklerimizi medeni ölçüler içinde,tatlı bir lisanla istemesini bilmeliyiz.

....Yöneticiler de daima yenilikçi olmalı.Araştırmalı ve siteyi en iyi duruma nasıl getiririz hesabı içinde olmalılar.Sitenin güzelleşmesi için bazı kararlar alıp,bu kararları üyelere duyurmalı ve sonra da tavizsiz eşit bir şekilde o kararları uygulamalılar...

......Alttaki komşu sen ne diyorsun? Site ile ilgili düşüncelerini söyle..
İşte sana bir fırsat....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Uysal » Cmt Eyl 23, 2006 1:25 am

evet haklısınız... zaten bizim sitenin yöneticileride ellerinden geleni yapıyor.bu ap açık ortada.herzaman güncel herzaman yeni haberlerle dole bir site çalışması ortaya koyuyorlar.kültürümüzü ve bize ait olanları bizlere unutturmamak için yoğun bir çalışma içerisindeler.hepsine tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

hu hu komşuuuu!! soruyorum...

biraz ilginç bir soru olacak ama merak ettim bide sana sorayım dedim.
>>><sokaktaki kanalizasyon kapakları neden kare değilde yuvarlak?
böle bir soru sorduğum içindde kusuruma bakmayın artık.ve inanıyorumki mantıklı bir yanıtı var bu sorunun:D:D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Cmt Eyl 23, 2006 7:05 am

Sevgili memooo :)

Dünyadaki bütün kanalizasyon kapakları yuvarlaktır çünkü yuvarlak olan bir kapak ne yarafa çevirirsen çevi içine düşmeyecektir Çünkü köşesi yoktur her tarafı aynı şekildir. Ama kare üçgen yada farklı bir şekil olsaydı evire çevire bir şek,ilde o kapak kanalizasyonun içie düşebilirdi...

Üniversite okurken hukuk hocamız aynı soruyu sormuştu cevabı ordan biliyorum :oops: :oops: Kulakları çınlasın

Evet alttaki komşum şimdi sorma sırası bende

Sence aşk evliliğimi yoksa mantık evliliğimi...
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 23, 2006 7:25 am

bence ikiside fatma abla ama aşk evliliği benim için daha önemli :wink: daha evlenmeme var ama olsun :) :wink:

ALTAKİ KOMŞU SÖYLE BAKALIM HEY SEN!! :lol: EVLİLİK AŞK'ı ÖLDÜRÜR MÜ ?
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Orbay Özaslan » Cmt Eyl 23, 2006 7:42 am

Aşk insanın içinde patlayan bir volkan gibidir.Bir imza mı aşkı durduracak,öldürecek ?
Aşkı öldüren,onu yaşanılmaz hale getiren insanlardır.Evlilik yaşanılan aşkın içinde bir oda olmalı bana göre!
Sen nediyorsun bu konuda alttaki komşum?
Orbay Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cmt Eyl 23, 2006 9:36 am

SİZE KATILIYORUM!
AŞKI YÜCELTEN DE İNSANLARIMIZ, ÇEKİLMEZ HALE GETİRENDE!! EVLİLİKLE MUTSUZLUĞA GİDİLMESİNİN SEBEBİ BENCE İÇİMİZDE Kİ YANLIŞ ZİHNİYET! İNSANLARIMIZ BİR İMZAYLA AŞKI ÖLDÜRMÜYOR ASLINDA İMZAYI ATINCA KARŞISINDAKİNİN HÜR İRADESİNİ VE ÖZGÜRLÜK SINIRLARINI ÖLDÜRÜP YOK ETMEYE ODAKLANIYOR VE BİR İMZAYLA BÜTÜN GÜZELLİKLER SON BULDU SANILIYOR!BAZEN FAZLA BENİMSEMEDE İYİ DEİL SANIYORUM?!
KEŞKE HERKES BİRBİRİNE EVLİLİK ÖNCESİNDE DE SONRASINDA DA SAYGI DUYABİLSE!!
ALTTAKİ KOMŞUMA SORUYORUM;
ÇEVRENİZDE Kİ EVLİLİKLERİN ÜZERİNİZDE Kİ ETKİSİ?? GENELDE MUTLU BİRLİKTELİKLEREMİ TANIK OLDUNUZ? YOKSA?
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Cmt Eyl 23, 2006 11:47 am

bence aşk,acı veren zihinsel bir hastalıktır.. aşk gelip geçici yani boş iş bana göre saygı olmalı severek evlenenlerin sonunu görüyorum ya zoraki çocukları için devam ediyorlar yada şiddetli geçimsizlikten ayrılıyorlar bence mantık evliliği daha ılımlı insan sevdiğiyle aynı şeyleri paylaşıyor ve sıkılıyor artık alışkanlığa dönüyor ama kendi dünya bakış açısında birisi değil de ap ayrı dünyalara sahip iki insanın eviliği ömür boyu sürüyor çünkü dünyalarını tanıyıp bıkana kadar ömür bitiyor..

sen nedersin allati userim civanım :lol:
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahattin Özen » Cmt Eyl 23, 2006 12:45 pm

paran oldumu sevgıyıde saygıyıda aşkıda satın alırsın
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Uysal » Cmt Eyl 23, 2006 12:46 pm

arkadaşlarım.aşk evliliğimi mantık evliliğimi...bunun cevabını vermek biraz zor ama yoralım kafamızı.aşık olduğun biriylemi yoksa aşık olmadığın fakat mantığına uygun biriylemi.burda tek bir yanıt yok.insan aşık olmadığı biriyle nasıl evlenirki.evlenirsede bunun altında farklı şeyler yatar.işin sırrı bunun ikisini bir şişeye koyup iyice karıştırmak.galiba buda mumkun değil.aşık olduğun zaman mantığını kaybetmemek.ve de mantıklı ve mantığına uygun birine aşık olmaya çalışmak. :D .önceleri yapılan evlilikler annelerimizin babalarımızın donemnde yapılanlar genelde sevgiye dayalı olmuyodu.zorlamayla yada buna benzer yontemlerle yapılıyordu.ama kalıcı evlilikler ve kalıcı aileler olusuyordu.şimdikiler hep aşk ile yapılıyor sevgi ile ama gruyorumki o kadarda sağlam temeller uzerine kurulu olmuyor.bunun sebebine bakarsak çelişkili bir durumla karşılasıyoruz.zaman geçtikçe insanlar da değişiyoor.ve bu herşeyi etkiliyor.kim bilir belki bundan yıllar sonra evlenmek diye bişey olmayacak.oda bitecek.insanlar istedikleriyle olabilecek aynı evde yaşayabilecek.gerçi şimdide farklı değil ama o zaman bunu herkes yapacak...
biliyorum saçmaladım .eeee aşk!!insanın aklını başından alıyo böyle saçmalatıyo :D :D :D

evet bunun ustune bir soru gider.okkalı bişi olsun bari...
komşum de bağa bakayim
>>>>bu hayatta butun elde ettiklerini onun için bir kenara itebileceğin şey nedir.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir