Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Erhancığım siteye hoşgeldin. Kaydolduğunu biliyordum ama ismin şimdi düştü tanışma sayfasına. Tanıtımına yardımcı olması babından bir ekleme yapayım. Köksal İbrahimağaoğlunun yeğeni, benim de halamın oğlunun oğludur general Erhan. Onuru da katmalıyız bu platforma.
Selam ve muhabbetlerimle
erhan dostum aramıza hoşgeldin senin gibi eski dostları görmek gerçekten güzel mesleki hayatında sana başarılar diliyorum arabayı kaçırdığımız günleri hatırlıyormusun?
[quote="Anonymous"]erhan dostum aramıza hoşgeldin senin gibi eski dostları görmek gerçekten güzel mesleki hayatında sana başarılar diliyorum arabayı kaçırdığımız günleri hatırlıyormusun mehmetzekisarı
erhan dostum aramıza hoşgeldin senin gibi eski dostları görmek gerçekten güzel mesleki hayatında sana başarılar diliyorum arabayı kaçırdığımız günleri hatırlıyormusun mehmetzekisarı
yahu paşam bi telefon numarası istedik, bir ay oldu. bu arada son görüşmemizdeki mevzuyu nettin, işlem tamammıdır!! bi merzifon ziyareti yapsak, önceki ziyaret gibi soluğu samsunda mı alırız, tez haber ver....
ERHANCIGIM HOSGELDIN.EPEY OLDU GORUSMEYELI.ISTANBUL U TERK ETTIKTEN SONRA GORUSEMEDIK.
SEDAT ABIYE VE IBRAHIM AMCAYA HER GORDUGUMDE SORARIM SENI AMA BAYAGI UZAK KALDIK.