NECATI YAVUZ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Alkan » Cum May 12, 2006 8:20 am

Necati.....Ben yarı şurlu olduğum bu siteye gireym dedim. Ya sen?..... Nasılsın? Annen,baban iyilerdir inşallah. Selamlarımı iletirsen sevinirim.
Başarı ve mutluluk dileklerimle gözlerinden öperim.
Mahmut Alkan

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Haz 06, 2006 9:47 pm

Şurlilarla geze geze şurli gibi düşünmeye başlamışsın aldığım duyumlara göre.selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Çrş Haz 14, 2006 1:34 pm

NE HABER ULEN FUZULİ YARATUK

ğılleluk serbest.ama bu sefer paralari geri vermek yok ona göre.bu arada şemsettinun paralarini almişsun.ola ne utanmaz adamsun .ne istedun fukaradan.

aldun paralari tabi yaşar yavuz i bile tanimasun şimdi

YALNUZ GEÇEN SEFER GİBİ KAĞİTLARDA 6 TANE AS OLMASUN
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Sal Haz 27, 2006 8:50 am

gizliden karizmamı sarsmak için uğraş vermene gerek yok.altı üstü bir pide parası borcumuz var.ister hesap numaranı gönder paranı yatıralım,istersen açık adresini ver pidenin son halini göndereyim.
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Eyl 20, 2006 9:20 am

Evet güzel insan nereli olduğunun ne önemi varki değilmi?Sıcak.samimi,arkadaş canlısı,hoş sohbet dert ortağı can abim nedesem anlatamam seni.Senin gibilerde olmazsa bu memlekette inan çekilmez buralar.Dostluğunu abiliğini hiç yanımızdan eksik etme olurmu.Çünkü sana ihtiyacımız var
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Çrş Eyl 20, 2006 2:07 pm

SANA GÜZEL İNSAN DEYEN AVANAĞUN GAFLET VE DELALET İÇERİSİNDE YAŞAYAN BİR MAHLUK OLDUĞİ MUHAKKAKTUR.SENUN BİR KREMİLO ÇOFALO OLDUĞUN GERÇEĞİNİ SİLEMEDUĞİ GİBİ ONUNDA KSILO ÇEFALO OLDUĞUNUN KANİTİDUR.

ARA ARA 8 - 10 KİŞİ TOPLANUP KAZANKIRANLARA ÇİKAYUMİŞSUNUZ.ALLAH GÖĞSUNUZE İMAN DOLDURSUN.ALLAH İSLAH EYLESUN.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Prş Eyl 21, 2006 3:52 pm

Abi siz orda közde kuymak yediniz bense gözde.Hiç kimse fark etmedi ama sen farkettin gönül adamısın vesselam ben o sabah kahvaltı yapmadım ama gözde kuymağı yedim ve doymuştum.Sakıngözde kuymak yemeyin gerçi evliler yemişdir ama sakın ha yoksa benim gibi sürünürsün halimi biliyon ama zehirede razıyım onun elinden veren ....... olursa
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Cum Eyl 22, 2006 6:50 pm

Yazın geldik pideni yiyemedik.Ama gelecek sene inşallah aygırgölünün kenarında sicak kolofları yiyeceğiz.Selamlar
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun » Cum Eyl 22, 2006 7:16 pm

BU FOTOĞRAFI KESİN CEVDET MONTE ETMİŞTİR
Kayhan Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Necati Yavuz » Cmt Eyl 23, 2006 9:38 am

“a.ilkayguvercin demiş ki: Yaylalara şimdiden çıkarsın ha.İzleniyorsun.Selamlar.”

Senide bekleriz bilader en sıcağından.ilacımız yayla bida yeşil

“Fatih AĞAOĞLU demiş ki: Necati abi hoşgeldin aramıza diğer hopşeralıları da bekliyoruz zira Hopşera ile Şur'un her manada muhabbeti başkadır...saygılarımla”

Fatih merhaba ;
Şifreyi Jevgettine kaptırdık maalesef bu nedenle hoşgeldin mesajına yanıt veremedim.Kendine iyi bak selamlar

“antika demiş ki: BU ARADA NEÇADİ PAPA MONT KONUSUNA BİR AÇUKLUK GETURMEMİŞTUR.”

Bilduğum kadari ile bu mont hikayesi,antikanın ilerde ne kadar beyuk bir ğaydaro olacağının ilk eylemi idi.

Merhaba Mahmut amca ;
Sizi burda görmek güzel.Allah şurliların şerrinden korusun.
Annem ve babam iyiler selamınızı ileteceğim.Saygılar ...

Doğru diyorsun İlkay kardeş.şurlilar ile gezeyurum artuk bir yerden bir yere giderken bilet kesmeyurler.Bilet parasindan kurtarduk.Artık bilet yerine odun irsaliyesi keseyurler.Kendine iyi bak selamlar

eyiluk çok çok gerekli yaratuk,senden ne haber.Paralari yiğduk seni bekleyuruk.

iftira,tanimayurum oyle birini

çok hazirlukli ve da hovli gördum seni,çabuk gel keseceğum hizuni

panik yapma kafega.Fazla hirpalamam seni

pide satişlarumuz depezitosuzdur. ilk hali da son hali da muşterinundur.

“antika demiş ki: SANA GÜZEL İNSAN DEYEN AVANAĞUN GAFLET VE DELALET İÇERİSİNDE YAŞAYAN BİR MAHLUK OLDUĞİ MUHAKKAKTUR.SENUN BİR KREMİLO ÇOFALO OLDUĞUN GERÇEĞİNİ SİLEMEDUĞİ GİBİ ONUNDA KSILO ÇEFALO OLDUĞUNUN KANİTİDUR.

ARA ARA 8 - 10 KİŞİ TOPLANUP KAZANKIRANLARA ÇİKAYUMİŞSUNUZ.ALLAH GÖĞSUNUZE İMAN DOLDURSUN.ALLAH İSLAH EYLESUN.”

Kıskanmak yok Nemrut un Trabzon şubesi.Allahun bizi islah etme ihtimali mevcut tabiki,ama senun içun oyle bir şey söz konusu bilem değil.Kainatun içine ettun hala konuşuyusun.

güzel olan her şeyin bedeli ağırdır,ama gerçek şu ki sonu mutlaka tatlı olur.Tabi eğer kalbide insanın o gözde kuymak gibi ise.

Evet İlkay seneye aygır gölünün yanında yiyeceğiz pidelerimizi depozitolarinida Kayhana göndereceğiz.Çok selamlar,Nazımcana da sevgi ve selam

Bülent altuncu,güzel adam sen bakma o nemruta.O bana takılmadan rahat edemez.Nöbetlerden bi sıyrılda parsel parsel eyleyelum bu dünyayi.Kendine iyi bak
Kullanıcı avatarı
Necati Yavuz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Necati Yavuz » Cmt Eyl 23, 2006 9:39 am

Ramazan dolayısıyla 1 ay burada olmayacağım.İlk bir hafda Haldizen yedi göllerde,ikinci hafta sultanmurat ta olacağım.Tüm dostlarımı dağlara bekliyorum,iftar menumuz mükemmel.Bülent;eğer gelursen sakın bağlamayı unutma.
Kullanıcı avatarı
Necati Yavuz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Çrş Eki 11, 2006 5:58 pm

Niye geldun baba? Ne güzel işte yaylada remezan yok idi!..
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Çrş Eki 11, 2006 6:29 pm

Necati baba erken döndün hakikaden.Hani ramazanı dağlarda geçirecektin.Yoksa dağlarda bile rahat bırakmadılar seni.Selam ve sevgilerle
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ERHAN UYSAL

Mesajgönderen Erhan Uysal » Çrş Eki 11, 2006 9:59 pm

Merhaba Necati abi.
Sizin gibi büyüklerimizin böyle aktivitelerde bulunmasından biz gençler olarak memnun oluyoruz.
Aramıza hoşgeldiniz...
Kullanıcı avatarı
Erhan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Necati Yavuz » Cmt Eki 14, 2006 7:43 am

Jevdettin ;

Sirf sen boğal diye döndum.Ayrica bilursun benum oruç tutulmayan yerde işum olmaz,senun gibi beynemaz değilum.Biri bişemi dedi sna ?
Kullanıcı avatarı
Necati Yavuz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 3 misafir