Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
kardeşim yakışıklılık konusunda sana çekmişim eh işte benim kadar sende yakışıklı sayılırsın:) yahu bi serim koyduk site ayağa kalktı bakalıkardeşim gelmeye çalışıyom
cok tesekkur ederim dusundugun için .. ama ben trabzon dayim....ktu de. ve bu ara cok yogunum kusura bakma zaman bulamiyorum yoksa....haftaya sinav var ondan sonra bol bol takilacagim insallah kendine iyi bak
ya umut nasilsin lakdin uzaklarda...su nettte olmasa gorusemicez netse istanbula gelince seni gezdiririm bilmediğim delik yoksen simdi enerji depola dua et sinavlarim iyi gecsin bi de forumda altta kalmak sana yakişmiyor ondan yaziyom cunku msn de hep gorusuyoz. korkma rezil olmadin burda yabanci yok..hayirli ramazanlar
sevgili yavrum umut oğlumun arkadaşı olarak seni sevgiyle öpüyorum daima bu güzel sitede olgun anlamlı kardeşlik ve dostluk mesajlarınızı okumak dileğiyle babana selamlarımı iletir gözlerinden öperim...
Haklısın Umut dersane okul derken sizleride çok boşladım. Ama sende pek uğramıyosun galiba nete. inşallah daha sık görüşürüz. Abinede slm larımı soyle.
Ahmet e gelince akrabamdır ama şahsen tanımam . Ama akrabam olduğuna göre yanlış adam olamaz kesinlikle...
Hoşbulduk UMut kardeş.Dmek seninde annen hopseralı.Hopşerlaı olmak bi ayrıcalıktır:)))))Neyse kardeş seninle tanışmak isterim.Kendine iyi bak allaha emanet ol
umut kardes gordum kı asagıda olmaktan sıkyaetcısın bak yukseltım senı kıymetımı bıl bıde mehmet gıttıgınden berı gorusemıyoruz ola bı ara goruselım da dernege gel tamam