ALTTAKI UYEYE SORUYORUM!!

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 18, 2006 8:22 pm

...Sevgi birbirine saygı duyuldukça,birbirine yardımcı olundukça,sabırlı olundukça kazanılır.

....Öyle değil mi ? Alttaki komşu....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eyl 18, 2006 8:51 pm

doğru söyledin muzaffer amca haklısın :wink:

YA SEN ALTAKİ KOMŞU SEN CVP VER?
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eyl 18, 2006 9:46 pm

çok güzel bir soru sordun ya ama buna cidden cvp veremiyicem galiba :cry: düşündüm ama aklıma gelmiyor ki birşey benden sonraki komşum sen soruya cvp ver ama vermeden birşey diyim ltf sonunda da sen cvp verirmisin?? merak ettim....
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Eyl 19, 2006 9:59 am

sımdı anladım bulent amca tsk ederım acıklama yaptıgın ıcın

altakı komsu sen belent amca'nın sorusuna cvp ver ??
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Eyl 19, 2006 11:17 am

Biraz uzakdaki komşun cevap verse olurmu.İnsan sevdiğini herkese söyleyecek kadar vede uğruna ölecek kadar yürekli olmalı.Bu güne kadar bu yüreği boşa daşımız demekki sahte kabadayılar gibi.Ama bazen öyle hal alırsınki umurunda değildir hiçbirşey soğuk olsada ölüm bile.Belki sevdiğin insanı görememenin korkusu vardır yüreğinde ama eğer başka şansın kalmamışsa her gün ölürsün can bedenden ayrılmasada.Çok şeyler verimişiz belki arkadaş uğruna ama hissedersinki yüreğin sadece sevdiğine aittir onu bir başkasına vermeye cesaret edemezsin.Eğer sevgini geriye alma şansında kalmamışsa birgün iki dakikada olsa adam gibi seçersin doğru olanı soğuk yüzlü ölümdür bu.Artık çokgeçtir çalan tlf lara bile bakma şansın kalmamıştır.Nasıl hatırlanırsınblinmez ama merhaba ölüm merhaba yeni umutlar hayaliyle girdiğin bu yolda gidersin dönülmez uzaklara.Ama öldükden sonra değerin anlaşılır aman varsın anlaşılmasın oda kalsın.Şundan eminim bir avuç toprak ve bedeninin sığdığı bir mezar bütün dostlarından iyidir.Bilirimki onlar kıymetini bilirler yoktur artık dedikodu yargısız infaz eğer suçun sevmekse varmı daha güzel bir yol helede yaşın kemale ermişse

Hey komşu farketmez alt üst sen sevgiye inanırmısın?
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Eyl 19, 2006 1:22 pm

sevgiye tabiki inanıyorum sevgiye inanmayan insan nasıl yaşarki... sen sevdiğin için ne yaparki diyorsun bülent amca bu soruya cvp veremme ki yani bilmem ki herşeyi yaparım desem basit kaçar onun için ölürüm desem yine olmaz o zaman onun için yaşarım... :wink:

YA SEN NE YAPARSIN SEVDİĞİN İÇİN ?
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Hakan Şahmutoğlu » Sal Eyl 19, 2006 1:49 pm

aslında yapacak birşey yok onun için ölmek mi asla... ona sevgimi veriyorum yetmez mi daha ne yapayım...

ya alttaki üye sen sevdiğin için neleri feda edersin???
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rıfat Taşkın » Sal Eyl 19, 2006 6:19 pm

....bugüne kadar feda ettiğim şeyleri düşündükce günahımı bile vermem.

....sevgilerin en büyüğü ALLAH sevgisidir.gerisi onun fanileri

.......sen nedersin bu işe alttaki fani.
Rıfat Taşkın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eyl 19, 2006 10:30 pm

.......Eyvallah derim tabi....

....................Ya sen
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Çrş Eyl 20, 2006 7:41 am

zaten Allah sevgisini içinde büründüren, bir yerlerinden saklayan; sevgilerin en güzeline sahip değil midir ki? peki Allah sevgisine sahip bir insan kim oluyor ki Allah'ın sevgili kullarını, çiçeklerini, hayvanlarını yani yarattığı tüm varlıkları sevmeyecek. ne güzel bir söz ki " Yaratılanı sev, Yaratandan ötürü" ne demek istediğim anlaşıldı.
ha sevmek kelimesinin manasını bilmeden insanları değerlendirmek bence yanlış. Rıfat arkadaşımın son cümlesinde vurgulamak istediği sevgi ile ilk cümlede vurgulamak istediği sevgi çok farklı anlamlar içeriyor bence...
amenna ve sıddıkna en büyük sevgi Yaratan'a, lakin sevmek lazım, aksi takdirde kartlaşmış, kayalaşmış bir kalpten başka bişe taşımaz olur insan. karıncayı bile incitmemek diye bi deyim var; karıncanın canı ne ki incitmemek olsun. ama burada yaratandan ötürü, o varlığa öyle bir sevgi duyuyoruz ki işte onun için karıncayı da sevdiğimizi anlıyoruz. bu konu çok uzar böyle...
ben daha fazla uzatmadan şu üzerine konuşmuş olduğumuz sevgi konusuna son noktayı koyacak birini arıyorum
alttaki komşu sevginin en güzel tarifini yapta noktayı sen koy ha nedersin
sevgi nedir sence?
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muharrem Köse » Çrş Eyl 20, 2006 7:48 am

Sevgi her şeydir.
Muharrem Köse

selam

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Eyl 20, 2006 8:43 am

Sevgi hayattır sevgi varolma sebebidir.Yaşam kaynağıdır eğer yoksa içinizde kör olmuşsunuz demektir.Farkında değilsiniz belki ama kanadı kırık kuş bakıpta görmeyen bir amadan farkınız yoktur.

Sizce yanılıyormuyum sevgi dostları?
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Orbay Özaslan » Çrş Eyl 20, 2006 8:59 am

SEVGİ NEDİR? Dört mevsimi bir arada yaşamak.Sevgili uzakta da olsa hissetmektir,onu düşündüğünüzde içinizin ısınmasıdır ürpermesidir.Onun mutlu olduğunu bilmek sizi mutlu eder.Onun sizi sevdiğini bilmek sizi heyecanladırırır...Kısaca Sevgi denizden yeni çıkmış bir balık gibidir insan onu elinde tuttuğu sürece mutludur...sevgiyi elinde tutmak kişinin mutluluğu :) ,ya bir gün avuçlarımdan kayar gider düşüncesi ise acısıdır :cry: peki alt komşum sevgi insana ne kazandırır,ne kaybettirir?
Orbay Özaslan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 20, 2006 11:43 am

.....Sevgi çeşit çeşittir !!!!!!!!!

....yar sevgisi,

....ana-baba sevgisi,

....ALLAH SEVGİSİ.......... vs. vs. vs.......

...............Zaman ve zemine göre insanda her çeşiti zuhur edebilir.

.....Benim bildiğim sevgide sadakat önemli olanıdır.Temiz ve samimi duygularla bağlanmak sevgiyi yüceltır.

........Ne diyorsun alttaki komşu ?????????
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Çrş Eyl 20, 2006 12:22 pm

ben zaten bu konuya değinmiştim sayın hocam, sevginin ne manaya geldiğini ve hangi sevgiden bahsedildiğini bilmek lazım...
günümüzde çoğumuzun ilk aklına gelen sevgi maalesef aşk ile karıştırılıyor. sevginin manasına ben de yorumlayayım herhalde ne kazandırır anlaşılır ; sevgi hasret köprüsünün iki kahramanının birbirine duyduğu köprü ayaklarıdır. umarım ne kazandırdığını anlarız...
ne mi kaybettirir; aslında hiç bişe, ama sevgiyi harcadığın yer önemli tabi..
ha birde günümüzde ne yazık ki sevgiden yoksun(bu sevgi için tüm sevgileri kastediyorum) insanlar tarafından enayi oluyorsunuz ama olsun...
daha önce de yazdığım üzere "yaratılanı sev yaratandan ötürü"
ne dersin alttaki komşu?
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir