CUNEYT IBRAHIMAGAOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

slm

Mesajgönderen Muharrem Köse » Pzt Eyl 18, 2006 2:56 pm

hoşbulduk kardeşim. ilginden dolayı teşekkürler. burdaki herkes çok sıcak kanlı. selamlar. görüşmek üzere
Muharrem Köse

SERKAN ÇALIKOĞLU

Mesajgönderen Serkan Çalıkoğlu » Prş Eyl 21, 2006 4:46 pm

BU İŞ BÖYLEDİR CÜNEYT EVDEN OKULA OKULDAN EVE. BOŞ ZAMAN BULDUN MU DA EĞLENCEYE. NEYSE TEYZEMİ GÖRÜNCE SELAM SÖYLERSİN UMUT'U DA ÖPERSİN KENDİNE İİ BAK...
Serkan Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Funda İnce » Pzr Eyl 24, 2006 11:00 am

Sağol ablasının bitanesi.Bende seni özledim ya tatilde bekliyoruz mutlaka gel.Aranızda olmak çok güzel.Çaykaralı değiliz ama sen oralı bir enişte bulursun artık bana :D öpüyorum seni canım
Funda İnce

merhabakardeş

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Çrş Eyl 27, 2006 7:23 am

bana hoş geldin dedin merak ettim kimsin diye tanıyamadım ama şurli olman yeterlidir çok misafirperver olduğunu düşündüm sana teşekkür ederim

bana hoş geldin demenden rahatsız olmadım bende senin gibi düşünüyorum yeni gelene hoş geldin denilir bana abla desen daha iyi olur çocuklar çok ama yaşım 28 dir kendine iyi bakcüneyt kardeş
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Uğur Şahin » Pzt Eki 02, 2006 4:57 pm

slm cuneyt naber baba ben ugur olum bu yaylayı nıye bu kadar ozluyoruz bız gencler acaba sebebı ne sence kendıne cok ıyı bak gorusmek dılegıyle kardesımm
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eki 02, 2006 5:27 pm

Olaaaaaaa acilarin cocugu ne haber nasilsin? Okul hayatin nasil gidiyor, allah yardimcin olsun ve basarilar dilerim... Fatma ablasindan acilarin cocuguna mektup... :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Funda İnce » Cmt Eki 14, 2006 8:31 pm

Ablasının bitanesi sensiz nasıl olsun buralar :) ben samsuna tayin isterim ama çıkar mı bilmem.Sen iste ablacın gezdirmez mi seni.öptüm seni kocaman
Funda İnce

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Eki 19, 2006 10:06 pm

CÜNEYT'CİM MESAJINDAN ÖTÜRÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM!
ÇOK GÜZELDİ SAOL CANIM BENİM! YENGEME DAYIMA ÇOK ÇOK SELAMLAR KUTLUYORUM KANDİLLERİNİ! ÖPÜYORUM SİZİ! UMUT'UMA İYİ BAKIN OLDUMU ÖPÜN ONU BENİM İÇİN KOCAMAN!!! :cry:
GÖRÜŞMEK ÜZERE CANIM :wink:
İYİ KANDİLLER...
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tahsin Dincer » Cum Eki 20, 2006 7:33 pm

cüneyt kardeşim selamlar hoş bulduk artık bende yanınızda olacağım saygılarımla
Tahsin Dincer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzr Eki 22, 2006 5:23 pm

MAHALLEMIN YAKISIKLI DELIKANLISI; ABLASININ BIRTANESI NE HABER NE ALEMDESIN... SAYFAMA BIRAKMIS OLDUGUN MESAJLARINDAN DOLAYI COK TESEKKÜRLER EDIYORUM... ANCAK SIMDI OKUYA BILDIM ONLARI.... BEN IYIYIM CANIM UMARIM SENDE IYISINDIR INSALLAH ANNEN BABANDA IYIDIRLER INSALLAH... BENIM BILGISAYARIM ARIZA OLDUGUNDAN SIZLERE TAKILAMIYORUM AMA INSALLAH EN YAKIN ZAMANDA YANINIZDAYIM... OKULUNDA BASARILAR DILIYORUM SANA YAKISIKLIM... SAMSUNA ANNENE BABANA SELAMLAR ÖPÜYORUM SENI HADI SIMDILIK HOSCAKAL CÜNEYTCIM... GECEN SANA MESAJ ATTIM TELINI HIC CEVAP VERMEDIN :?: :!: HADI BYEEEEEE
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Uğur Şahin » Prş Eki 26, 2006 5:13 pm

kardesım ben grupmanga_89@hotmail.com msn mı kullanıyorum su an da ordan gorusuruz ya
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Eki 27, 2006 2:50 pm

Canım benim yok bi yaramazlık sadece bu aralar girmiyorum nete çok ondan karşılaşamıyoruz.Tamam canım sırf senin için çok oynarım yani kendi istediğimden değil ha Resim işine gelince bakarız canım öyle resimlerimi herkese veremem ben Ablasının bitanesiiii seni çok seviyorum görüşürüz Allaha emanet ol

Tamam bitanem sen iste yeterki düğünden bol ne var zaten yazın sen gel hepsine gider horon ederiz.Bu arada ne demek benim düğünüm oğlum senin yaşın kaç he evlenecekmiş yok öyle ben vermiyom seni kimselere :lol: Öptüm canım Allaha emanet
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzr Eki 29, 2006 11:00 am

cüneyt çok ayıp ediyosun bak bunun neresinden utanıyorsun olm warsa war bunu senden beklemezdim kız sen onu istemiyosun diye bir parmağını kesecekmiş üzülüyorum kıza

hayırdır cüneytim neden canın sıkkın msn de bi konuşalım senle bakalım neymiş derdin

yyyyyy cüneytim resimler çok güzel ama yaralarımı deştin şimdi hel senle tek resimimiz warya o geceyi hiç unutma ok

yok be kardeşim sendeki karizma bende olsa daha ne isterim :D :) dün düğün bi güzel geçmiş görsen warya sen olmadın ya bi de ondan güzel geçmiş olabilir :lol: :twisted: :P :D :) :| şaka bi yana dün düğünde bi kız kesiyodu beni :P
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Kas 17, 2006 2:34 pm

Hoş bulduk en büyük İBRAHİMAĞAOĞLU.Yaşım 15 filan deme.Sen büyük adamsın.Haaa bu arada vefalı mı vefasızmı bilmiyorum.O Baban var ya ona deki Sahatçınun Muhammet amcanun çok çok selamları var. Biraz şurlica oldu değilmi. Gözlerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Ara 04, 2006 4:41 pm

slm cuneyt nasilsin??? bu aralar pek gorusemiyoruz nerelerdesin site sensiz kaldi :D galiba derslerden dolayi giremiyorsun , umarim yakinda zamanda gorusuruz ozledik seni valla :D , kendine iyi bak , gorusmek dilegiyle byeee opt
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir