Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
BU İŞ BÖYLEDİR CÜNEYT EVDEN OKULA OKULDAN EVE. BOŞ ZAMAN BULDUN MU DA EĞLENCEYE. NEYSE TEYZEMİ GÖRÜNCE SELAM SÖYLERSİN UMUT'U DA ÖPERSİN KENDİNE İİ BAK...
Sağol ablasının bitanesi.Bende seni özledim ya tatilde bekliyoruz mutlaka gel.Aranızda olmak çok güzel.Çaykaralı değiliz ama sen oralı bir enişte bulursun artık bana öpüyorum seni canım
bana hoş geldin dedin merak ettim kimsin diye tanıyamadım ama şurli olman yeterlidir çok misafirperver olduğunu düşündüm sana teşekkür ederim
bana hoş geldin demenden rahatsız olmadım bende senin gibi düşünüyorum yeni gelene hoş geldin denilir bana abla desen daha iyi olur çocuklar çok ama yaşım 28 dir kendine iyi bakcüneyt kardeş
slm cuneyt naber baba ben ugur olum bu yaylayı nıye bu kadar ozluyoruz bız gencler acaba sebebı ne sence kendıne cok ıyı bak gorusmek dılegıyle kardesımm
Olaaaaaaa acilarin cocugu ne haber nasilsin? Okul hayatin nasil gidiyor, allah yardimcin olsun ve basarilar dilerim... Fatma ablasindan acilarin cocuguna mektup...
CÜNEYT'CİM MESAJINDAN ÖTÜRÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM! ÇOK GÜZELDİ SAOL CANIM BENİM! YENGEME DAYIMA ÇOK ÇOK SELAMLAR KUTLUYORUM KANDİLLERİNİ! ÖPÜYORUM SİZİ! UMUT'UMA İYİ BAKIN OLDUMU ÖPÜN ONU BENİM İÇİN KOCAMAN!!! GÖRÜŞMEK ÜZERE CANIM İYİ KANDİLLER...
MAHALLEMIN YAKISIKLI DELIKANLISI; ABLASININ BIRTANESI NE HABER NE ALEMDESIN... SAYFAMA BIRAKMIS OLDUGUN MESAJLARINDAN DOLAYI COK TESEKKÜRLER EDIYORUM... ANCAK SIMDI OKUYA BILDIM ONLARI.... BEN IYIYIM CANIM UMARIM SENDE IYISINDIR INSALLAH ANNEN BABANDA IYIDIRLER INSALLAH... BENIM BILGISAYARIM ARIZA OLDUGUNDAN SIZLERE TAKILAMIYORUM AMA INSALLAH EN YAKIN ZAMANDA YANINIZDAYIM... OKULUNDA BASARILAR DILIYORUM SANA YAKISIKLIM... SAMSUNA ANNENE BABANA SELAMLAR ÖPÜYORUM SENI HADI SIMDILIK HOSCAKAL CÜNEYTCIM... GECEN SANA MESAJ ATTIM TELINI HIC CEVAP VERMEDIN HADI BYEEEEEE
Canım benim yok bi yaramazlık sadece bu aralar girmiyorum nete çok ondan karşılaşamıyoruz.Tamam canım sırf senin için çok oynarım yani kendi istediğimden değil ha Resim işine gelince bakarız canım öyle resimlerimi herkese veremem ben Ablasının bitanesiiii seni çok seviyorum görüşürüz Allaha emanet ol
Tamam bitanem sen iste yeterki düğünden bol ne var zaten yazın sen gel hepsine gider horon ederiz.Bu arada ne demek benim düğünüm oğlum senin yaşın kaç he evlenecekmiş yok öyle ben vermiyom seni kimselere Öptüm canım Allaha emanet
cüneyt çok ayıp ediyosun bak bunun neresinden utanıyorsun olm warsa war bunu senden beklemezdim kız sen onu istemiyosun diye bir parmağını kesecekmiş üzülüyorum kıza
hayırdır cüneytim neden canın sıkkın msn de bi konuşalım senle bakalım neymiş derdin
yyyyyy cüneytim resimler çok güzel ama yaralarımı deştin şimdi hel senle tek resimimiz warya o geceyi hiç unutma ok
yok be kardeşim sendeki karizma bende olsa daha ne isterim dün düğün bi güzel geçmiş görsen warya sen olmadın ya bi de ondan güzel geçmiş olabilir şaka bi yana dün düğünde bi kız kesiyodu beni
Hoş bulduk en büyük İBRAHİMAĞAOĞLU.Yaşım 15 filan deme.Sen büyük adamsın.Haaa bu arada vefalı mı vefasızmı bilmiyorum.O Baban var ya ona deki Sahatçınun Muhammet amcanun çok çok selamları var. Biraz şurlica oldu değilmi. Gözlerinden öperim.
slm cuneyt nasilsin??? bu aralar pek gorusemiyoruz nerelerdesin site sensiz kaldi galiba derslerden dolayi giremiyorsun , umarim yakinda zamanda gorusuruz ozledik seni valla , kendine iyi bak , gorusmek dilegiyle byeee opt