gönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Mar 14, 2006 8:39 pm
MERHABA Filiz,
Yaklaşık 2 ay önce siteye üye oldum.ALTUNCU’lardan sadece Mustafa oğlu Muzaffer benden sonra üye oldu.Diğerleri hep benden önce üye olmuşlardır.
……….Benden önce üye olanlardan sadece Dr.Bülent ile Halit oğlu Mehmet beni fark ettiler. Diğerleri maalesef fark edemediler.Tabi fark etmek zorunda değilsiniz.Ama bu sitenin o zaman hiçbir espirisi kalmaz sanırım.Zaten bu sitenin önemi burada.Arkadaşını bulamayan bu site sayesinde arkadaşına,köylüsünü bulamayan bu site sayesinde köylüsüne ve haliyle akrabası ile kavuşamayanlar da bu site sayesinde akrabasına kavuşmuş oluyorlar.
…….Evet insanları çok seviyorum,köylülerimi çok seviyorum ve haliyle akrabamı çok çok seviyorum..Onun için akrabamdakilerle burada kavuşmanın sevincini yaşıyorum.Tabi sizin de bu isteği olumlu karşılamanız gerekli.Yoksa tek taraflı yakınlaşmanın bir manası kalmaz.
……Şimdi olumlu karşıladığınız an, bundan böyle zaman zaman da olsa birbirimizin hal hatırını sormaya sizi davet ediyorum.Uygun bulduğunuz takdirde başlangıç yaparmısınız.Bekliyorum.
……Hayat boyu mutluluklar diliyorum.Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum.