NACIYE SOYSAL

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Haz 26, 2006 1:07 pm

uzun bir aradan sonra yine burdasınız tekrar hoşgeldiniz diyelim :lol: görüşmek üzere sevgilerle.. :D
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş Haz 28, 2006 12:24 pm

bizimle degil seninle guzellesiyo bu site valla........ insallah gelebilirim senliklere gelmem belli degilde ama dua ettim insallah yuce rabbim kabul eder dualarimi........ kendine cok iyi bak optum gorusuruz bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Çrş Ağu 09, 2006 8:02 pm

NACİYEEEEE....!
CANIMSIN BEKLEDİK BUGÜN GELMENİ AMA... UMARIM HÜSEYİN AMCANIN TEDAVİ SÜRECİ İYİ GİDİYODUR! YARIN İŞ ARKADAŞIMIZLA YENİ EVLENEN ARKADAŞIMIZA GİDECEĞİZ BİRAZ GEÇ GEÇERİM EVE AKŞAMDA ÇALIŞIYORUM BİLGİNE:) ÖZLEDİM SENİ ALIŞKIN DEİLİM BUARA BUKADAR HASRET KALMAYA:) ÖPÜYORUM SENİ!!

BU ARADA ŞENLİK ORGANİZASYONU HAZIR ONA GÖRE SENDE HAZIRLA KENDİNİ HERŞEY GÜZEL OLACAK!!!
ÖPÜYORUM...
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Ağu 17, 2006 5:29 pm

Merhaba ablacım. umarım iyisindir. en son msn de güzel muhabbet etmiştik. biz eve internet bağlattık, inşallah tekrar görüşürüz. hazırlıklardan fırsat buldukça buralarda olmaya çalışacağım. görüşmek üzere ablacım.öpüyorum. merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Ağu 18, 2006 11:11 am

aramıza hoşgeldin canım ablam nasılsın neler yapıyorsun görüşürüz allah'a emanet ol :wink:
En son Cüneyt İbrahimağaoğlu tarafından Çrş Eyl 06, 2006 1:19 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Zerrin Çalıkoğlu » Sal Eyl 05, 2006 6:55 pm

NACİYE ABLAM!WIE GEHT'S DIR?KAÇ ZAMANDU GÖRÜŞEMEYRUK!10 GÜN ÖNCESİNE KADAR KÖYDE OLDUĞUNU BİLİYODUM AMA İNAN AKŞAMLARI O KADAR YORGUN OLUYODUM Kİ HİÇ Bİ YERE GİDECEK HALİM OLMUYODU.FINDIK ALIYODU TÜM ENERJİMİ.O YÜZDEN GELEMEDİM ZİYARETİNE!SAMSUNA GİTMEYİ DÜŞÜNÜYO MUSUN HALA?
YOKSA İZİN BİTTİ Mİ?
ABLACIM AUFWİEDERSEHEN!VİELEN KÜSSEN!:)AZICIK PRATİK YAPIYIM SENLE:D :)
Kullanıcı avatarı
Zerrin Çalıkoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Kazım AGAOGLU

Mesajgönderen Kazım Ağaoğlu » Sal Eyl 05, 2006 8:48 pm

oncelikle cok ozur dilemek istiyorum senden ve seninle beraber huseyin amcadan celal abiden unal abiden vs.neden diyeceksin siteden duyduguma gore(cunku uzun zamandır koye gidemiyorum) NACİYE HALA rahatsızlık gecirmiş.onun bende yeri cok baskadır.ikinci babaannemdir o benim.ben onu cok severim oda beni cok sever.benden ona cook slm iletirsen sevinirim.en kısa zamanda gormeye gitcem onu zaten.allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
Kazım Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Prş Eyl 07, 2006 7:04 pm

Naciye abla nerelerdesin cok ozledik seni, tatilin bittimi ? ne zaman geliyosun ? bu sene seni gormek beni cok mutlu etti umarim bundan sonra her sene turkiyede gorusuruz kendini cok ozletme seni seviyoruz kendine iyi bak opuldun bye
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Eyl 07, 2006 7:35 pm

Naciyem Turkiyede son gunlerini yasiyorsun ekii tatini cikarmaya bak, yakinda doneceksun habu monoton hayata, ama ben donemene seviniyorum bural sensiz olmuyor guzelim, ozledik vallah, simdiden hayirli yolculuklar canim benim....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eyl 09, 2006 7:06 pm

Naciye Ablam seni Turkiyede gordum ya artik olsemde gam yemem resimlerde bile daha guzelsin bunu unutma cok cana yakin geldin bana insallah bende sana ohhh valla sen hala Vatandasin biz ise geldik okula bile basladik :cry: cok cabuk gecti Turkiyede zaman hic bisey anlamadim ama ozel ve cok guzel gunlerim oldu neyse donusunu dort gozle bekliyorum gelince gorusuruz kendine cok iyi bak once Allaha sonra kendine emanetsin kocaman optum Bay Bay
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 09, 2006 7:09 pm

ya naciye abla nerelerdesin bi msn adresini açta konuşalım ya özledim seni hele o yanaklarını :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 18, 2006 12:51 pm

....Merhaba Şurli Naciye,

....Kuşmerdeki buluşmamızdan duyduğum mutluluğu bildirmek ve bana gösterdiğin son derece sıcak ilgiye teşekkür etmek için sayfana misafir oldum.

...Selam ve sevgilrimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Pzt Eyl 18, 2006 12:56 pm

Egiiiiiiii Naciye abla nereyesunnn seni şenlikten sonra göremez olduk sitede korkarum hala köydesunn :)

Görüşme üzere
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Sal Eyl 19, 2006 8:14 pm

nbr naciye ablacım nasılsın ya hiç konuşamıyoruz ne oldu sitede de hiç rastlamıyoruz msn de de yoksun bi konuşsak özledim ya seni :cry:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 25, 2006 3:51 pm

Eeeeeeee Surlim Eeeee Naciyem anteryesun o senun anternedun daha yapilmadimi, sensiz buralar olmuyor canim,ozlettin kendini,bir an once yaptir su meleti, smslerle haberlesiyoruz ama buralarinda sana ihtiyaci var,hayirli ramazanlar canim benim optum.....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir