bu gün çok başım ağrıyo bide düğün wardı akşam bangır bangır çingene havaları çaldılar intihar etmek istiyoruuuuuuuummmmmmmmmmm
her yerim ağrıyo bide maç gidecem anlayacağınız ben ölmüşüm
bugün nedense çok kırılgan ve üsgünüm we yine nedense herkesi darıltıyorum anlık kararlar werip kendimi de ark. da üsüyorum sonra da nie bööle yaptım kie deyip bi daha üsülüorum YAA NOOLURR AKLIM YERİNE GELSİN ARTIK YAAAAAAAAAAAA MUTSUZ VE YORGUNUMMMMMMMMMMMMM
niy kötüsün tuğçe ya bak sen üzülünce bizde üzülüyoruz her zaman iyi ol bu hayatta hiç birşey için üzülmeye değmez belki bu sözü diyebiilyorum ama bende.......
Ben bugun hem keyfim yerinde hemde degil, nedenmi? bilmem icimde garib bir nese var yerimde duramiyorum sebebini bende bilmiyorum, , neden degil cunku bilegimi incitmisim sag elimi oynatamiyorum, yazi zor yazabiliyorum, yapacak cok isim var engelliyor islerimi yapamiyorum...
ben bugün de üzgünüm(üzgünüm cüneyt ama napim gerçek bu)....
sevdiklerimi hala kızdırıp kırıyorum:(
ve en sewdiim insanı da az önce küstürdüm ölmek istiorum:(
....Gölcükte kirada oturuyorum.Kiracılık çok zor.Hem kiradan kurtulmak için Allah'a dua ediyorum.Hem de Kırıkhandaki evi satıp burada ev almak istiyorum. Bir de bir camiye yakın olsun ve de deniz manzaralı olsun isteğim var.Ne de çok şey istiyorum değil mi ?
....Bugün ne oldu biliyor musunuz ?
....Tam istediğim gibi camiye yakın ve deniz manzaralı bir ev satılıyormuş. Gel de Muzaffer heyecanlanma....
....Biliyorum bu işi de beceremiyeceğim.Biraz da heyecanım ondan.