Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
hoş bulduk arkadaşım. verdiğin destekten dolayı teşekkür ederim. aranıza kabul ettiğiniz için teşşekkürler ayrıca. umarım güzel dostluklar kurarım burda. saygı ve sevgilerimle. selamlar...
slm. nasılsın. çok istiyodum paragaf a katılmak ama bu cuma akşamı yokum kısmet samsuna gidiyorum. artık sonraki haftalar inşallah katıla bilirim. görüşmek üzere sağlıcakla kal..
Merhaba Fatma...
Baya bir zamandır aynı ortamda sitedeyiz ama selamlaşma durumu nedense olmadı...
İnsanlar tanıdıklarına yazdıktan sonra bir anlamı kalmaz herhalde tanışma-kaynaşma faslının...
Sitede aktif rolünden dolayı sana teşekkür ederim...Tekrar görüşmek dileğiyle...Başarılar dilerim hayatında...
...Kuşmerdeki buluşmadan sonra İstanbulda bir iftar yemeğinde de buluşmamız nasip oldu.Aynı ilgiyi gösterdiğin için sana tekrar tekrar teşekkürlerimi sunmak için sayfana misafir oldum.
Selam Fatmacım.ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.İnşaallah mervenin düğününe katılmak ıstıyoruz. Bu arada ben de Trakya üniversitesi mezunuyum.KENDİNE İYİ BAK.
TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
selam fatmacım. dün iftarda çok iyi vakit geçirdim. sıcaklığına binlerce teşekkürler canım. resimleri en kısa zamanda sana da atıcam. dün de söylediğim gibi biz şuan çerkezköydeyiz.çeyizim yerleşiyor:) düğünde görüşürüz canım. daha sonra da birsenlerle evimize bekliyorum çok öptüm,merve...