Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
ne var olm resimde... sen arka plana takılma öndeki sahsiyet seni ilgilendirsin.iidir senden ne var ne yok nerelerdesin bana bak benim dersaneye gidiyomussun ben senin ortamını sen gitmeden ayarladım ona göre. benim velihattım olacaksın orda temam mı..
vay be laf atiyoruz haa. bana mi diyon yazmayi ogrenmiş.sen turkce yi kem küm ederken biz internette ingilizce almanca konusuyorduk..... yaaa... tabiki -pro ceviri- programi sayesinde... ama senin msn yi ekleyemedim dogru mu yazdin sunu
İlker bişey aklıma takıldı delikanlı diye geziyorsunuz.Asarız keseriz diyorsunuz ama yolunuz kesiyolar size posta koyuyolar gıkınız çıkmıyo bu nasıl iştir... Yoksa şu ünlü söz doğrumu?
2,5-3,0-3,5 ......İlker-İlker-İlker
Ama hata bizde galiba size verdiğimiz derslerden sizi sınav yapmadık.
hayirli ramazanlar ilker tabioruç tutuyorsan nerelerdesin hiç sesin cikmiyor msn de goruselim de telefon no nu alayim boyle forumdan canliyayin olmasin.. ya da uğra benim fak...kib
OĞLUN KAÇ TANE HAT VAR SENDE
SENDE BENİMLE Mİ YARIŞIYORSUN .SENİ ARADIM AMA TELLERİN
KAPALI
BENDE KIZIP HEPSİNİ SİLDİM.
BANA KULLANDIĞIN TELDEN MSJ YAZ.
SENİ SEVİYORUM CANIM.ÖPÜLDÜN
ya ilker naber ya seninle yayladan sonra koptuk he nasılsın ya duyduguma göre cok ders calısıyomusun afferin sana calıs calıs umarım emeklerin bosa cıkmaz ama böle tam kopmayalım yani ayıp oluyo hadi k.i.b.basarılarınn devamını diliyorz