Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
gönderen Sinan Deliömeroğlu » Pzr Eyl 10, 2006 2:37 pm
merhaba ben sinan . 27.12.1986 çaykara doğumluyum. tıp fakultesi öğrencisiyim.sahinkayamı, kusmerimi, tum şurlulari çok seviyorum internete çok fazla zaman ayiramasam da herkesle konusmak isterim
Sinan aslanım ne haber nasıl gidiyor.Yatay geçiş işleri ne oldu.Sende olmasan deliömeroğullarını unutacaktık.Aman dersleride ihmal etme sen işini bilirsin.Bitir şu okuluda memleket yakışıklı bir dr daha kavuşsun.Öpüyorum gözlerinden yakışıklı feğmenoslu
slm sinan nbr napıosun ben duygu 12 yıllık arkadasın tanıdınmı? dedım bi caykaralı olarak bende burayı sereflendıreyım eee napıosun baska ne var ne yok duydum buraya geciş yapmıssın cok sevındım kutlarım basarılarının devamını dılıyorum kendıne iyi bak simdilik hoscakal bye....
doktor ne alemlerdesin ya hiç cevap verdiğin yok....bak ben seni taaa istanbullardan düşünüp cevap yazdım erzurumlarda kendini yalnız hissetmeyesin diye.. ona göre cevap bekliyom..