bayan şöförlerin dikkatine...:)

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Hasan Ayan, » Pzr Eyl 10, 2006 4:23 pm

tamamdır

sen grand cherokee (sizin araba buydu galiba (4x4 ve otomatik vites tam bayan arabası sürmekten anlamazlar :D) ) ile ben mitsubishi carisma (taksidir alçak olduğu için yayla yollarında biraz zor sürülür) bütün bu şartlara rağmen ben sana tur bile bindiririm şüphen olmasın
Hasan Ayan,

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzr Eyl 10, 2006 4:27 pm

Evet bizim araba o ama ne alaksi var otomatik vitesle ne yani simdi otomatikli vites kulanan suruculer surmekten anlamiyorlarmi? sen niye bana tur yaptiriyorsun asil ben sana tur yaptiririm merak etme hem istersen bende mitsubishi aliyim boylece essit oluruz
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan, » Pzr Eyl 10, 2006 4:31 pm

yanlış anladın

otomatik vites kullananlar kullanmaktan anlamaz demedim... kullanmaktan anlamayanlar otomatik vites kullanır
(yoksa laf babana gidio :D)
arada ince bir çizgi var bilmem anlatabildim mi

Madem okadar iddialısn seni neden hiç yaylada direksiyon başında göremedim?
Hasan Ayan,

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzr Eyl 10, 2006 4:39 pm

:D :D cunku araba yoktu bu sene babam pek yaylada kalmadigi icin kullanamadim hem araba olsa bile yaylada kulanmam cunku yaylada yurumeyi daha cok severim neyse bi rally de gorusuruz sen tarihini ve saatini belirle orda gorusuruz
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan, » Pzr Eyl 10, 2006 6:09 pm

Hele bi yayalaya gidelim kararlaştırırz.. Daha bu yıl yeni inio millet yayladan :D
Hasan Ayan,

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eyl 11, 2006 12:36 pm

nevgin seni rally yaparken yaylada düşünemiyorum kafanda koca kask ve sen :lol: :lol: çok matrak olur ama hem nevgin bu el arabası değil yani normal araba sen karıştırdın galiba ama yinede sen bilirisin meydan okudun bizim hasan'a ben hakemlik yaparım ama sen geleceğin zaman söyle yayla dışına kadar kaçmam gerekebilir senin ne zaman ne yapacağın belli olmaz :wink: :wink: tm mı :?: :) :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Eyl 13, 2006 1:05 pm

merak etme ben araba ve el arabasini ayirt edebiliyorum allaha sukur o kadar deli degilim hem ne ben rally yapamami bana kask falan gerek olmaz onsuzda yaparim :D :D ve asil sizin ne zaman ne yapcaginiz belli degil sen soyle sana hasan haber versin geldigi zaman :D tmm mi? :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Çrş Eyl 13, 2006 2:25 pm

iyi bari görüşücez sen ben başlattığım gibi çayırdan aşağı gitmede tıngır tıngır git sonuncu olsanda önemli değil önemli olan katılmak :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Eyl 16, 2006 10:55 am

habulara ya bakun daha ehliyetleri yok, bir birlerini ders veruyuler, hele sofor olunda ondan sonra konusun, arabayi en guzel bayanlar kullanir , bukadar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 16, 2006 11:06 am

he fatma abla katılıyorum sana ya daha ehliyetleri yok araba sürüyorlar yani herkes senin gibi olamaz dimi usta şöför konusunda ama bir konuda katılmıyorum sana arabayı en iyi erkekler sürer bu kadar!!!!!! :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cmt Eyl 16, 2006 5:10 pm

cuneyt bize diyosun daha ehliyetleri yok araba suruyorlar ama sende bunun icindesin hem ben halama katiliyorum EN IYI KADINLAR ARABA SURUYO YASASIN KADINLAR!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eyl 16, 2006 5:20 pm

evet bende katiliyorum YASASIN KADINLARRRRRRRRRR!!!!!!!!! 8) 8)
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 16, 2006 6:59 pm

pis kadınlar :lol: ( sözüm meclisten dışarı ) :) hiç uğraşmayın kadınlar hem çocuk yapıp hemde kariyer yapamazlar aynı zamanda arabada süremezler siz eve gidin çocuk bakın bak fatma ablanın ikizleri ağlıyor gidin onlara bakın nevginle canan hadi bakıyım :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tuğce Cansenem Ayan » Pzt Eyl 18, 2006 4:42 pm

cüneyt sensin pis :)
bi kere kadınlar çok titizdirler (bu kanıtlanmış bişi).
bu yüzden de araba sürerken her dakika acaba kaza mı yapıcam düşüncesi kadınların düşündükleri tek şeydir. bu da demek olio ki kadınlar araba sürürken daha dikkatli oluyorlar. (bu da kanıtlanmış bişi)
we sana kanıtlanmış bişi daha söyliim, dünyada (zeka oranı gibi :lol: ), kaza yapmama oranı da kadınlarda erkeklerden biraz daha fazladır...
(bu arada erkeklere taş atmadım, kimse üstüne alınmasın!!!)
ÜZGÜNÜM AMA CÜNEYTCİM ALTTA KALDIN :D
Tuğce Cansenem Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eyl 18, 2006 8:17 pm

haha çok komik tuğçe :) o kadar ıspatlanmış diyorsun o zaman ıspat göster ve kadınlar yolda acaba kazamı yapıcam diye düşünmezler arabada acaba evde makyaj çantamı unuttum mu acaba nasıl görünüyorum diye düşünürler kazaya gelince o doğrudur çünkü kadın şöförler erkeklerden az pardon şöför mü dedim özür dilerim kadınlardan şöför olmaz :) ama bi yandan da doğanın kanunumu ne erkekler hava atmak için de kaç kere kadınlar yüzünden kaza yapıyor yine kadınlar neden yani :lol: :lol:
BUDA SANA KAPAK OLSUN TUĞÇE!!! :wink: :wink: :wink:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir