bayan şöförlerin dikkatine...:)

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cum Eyl 08, 2006 4:14 pm

evt doğru diyorsun işte 10000 kişiden belki 1 tanesi güzel kulalnır ama oda erkekleri geçemez :D
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eyl 08, 2006 7:09 pm

Eykidi habu usaklarda nasil yalan seylerle kendilerini avuturler, dunyada en guzel araba kullananlar kadinlardir, bunu kimse inkar edemez, ola umut bakayurumda habu siteyede tasidun habu resimleri :) biliyusun obur tarafta en sonunda bana hak vermisdun :lol: baktun burda bir iki kisi sana sahib cikti havalandun :lol: :lol: ya ben degisdureyim habu basligida gorun :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cum Eyl 08, 2006 9:50 pm

SORMA ABLAM YAA BU ERKEKLER BÖYLE AVUTUYOLAR KENDİLERİNİ SONRADA İSTATİSLİKLERE BAKINCA """YALAAAN""" DİYİP HEMEN ÇEKİLİYOLAR KABUKLARINA :) BAYANLARIMIZA FIRSAT VERİLMEMİŞ ŞİMDİYE KADAR BUTÜR KONULARDA! ŞİMDİ ŞİMDİ CESARETLENDİ BAYANLAR! UNUTMAYIN BUDA SİZİN KABAHATİNİZ BEYLER!
SİZ BEYLER YÜZÜNDEN İSTANBUL'DA RAHAT ARABA KULLANAMADIK HERALDE KAZA YAPAR BAYANLAR SİZ BÖYLE DAVRANIRSANIZ.... :wink: :lol:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahattin Özen » Cmt Eyl 09, 2006 7:26 am

fatma hanım sız belkı ıyı bır sürücü olabılırsınız ama unutmayınkı erkek erkek suruculer fazla olduğundan onların hataları daha cok gorunuyor sebebını bır araşdır ısdersen
1 saga sınyal verır sola donerler

2 trafıgın akışını engellerler

3 hatalı park

4 dönülmeyen yoldan donerler ( not cocuğum evde hasta acıl donmem lazım )

5 trafık sıkışdığında ileri videse takaçağına gerı vıtese takar kazaya sebebbıyet verı ( benım başıma geldı suçlu bız oldukk) bu maddelr havanın ıyı olduğu durumlar ya hava bozuk olduğunda......vs saygılar
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Umut Akaç » Cmt Eyl 09, 2006 7:28 am

fatma abla o sitede bi ben bi sen vardık burdaa bana sahip cıkıyolar:D:D dediklerime arka cıkıyolarr..:D ama burda benim dediğime onay veren cok kişi var ama siz iki kişisinizz:D nerde bayanların birliği hee.....:D:D:D:D
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahattin Özen » Cmt Eyl 09, 2006 7:32 am

esra hanım ıstanbulda araba surmek bırazta ustalık ısder tırafığın akışını engellemedıkden sonra senı kımse sıkıştırmaz kendını bılmeyenler cıkabılrrr buna lafım yok
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bahattin Özen » Cmt Eyl 09, 2006 7:34 am

araba kullanak makyaj yapmaya çalışan bayan sürücüleri unutmayalım :lol: :lol: sonrası malum
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cmt Eyl 09, 2006 8:17 am

ARKADAŞLAR LÜTFEN KENDİNİZİ KANDIRMAYIN! EVET ERKEKLERİN TRAFİKTE ÇOĞUNLUK VE DAHA AKTİF OLDUĞU KABULÜM! AMA BU DA TRAFİKTEKİ TECRÜBENİZE BAĞLI BİŞEY!! HAKLIYA HAKLI! :wink:
ERKEKLERİN ARABA SÜRERKEN NELER YAPTIĞINI DİLE BİLE GETİREMİYORUZ LÜTFEN!!! :!:
SİZDE GERÇEKLERİ KABUL EDİN! HERŞEY BAYANLARIN CESARETİNE BAĞLI! MÜSADE ETSENİZ ÇOK DAHA FAZLASINI BAŞARACAĞIZ BAYANLAR OLARAK AMA.... MÜCADELE ETMEKLE VAKİT KAYBEDİYORUZ!

AYRICA İSTANBUL TRAFİĞİNDE DE KUŞMER TRAFİĞİNDE DE BAYAN SÜRÜCÜLERİ SIKIŞTIRAN ERKEKLER VAR İNKAR ETMEYİN! İLGİLİ ŞAHISLAR TARAFINDAN ALINDI MI BİLEMİYORUM?!? :wink: :D :lol:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: slm

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eyl 09, 2006 1:33 pm

Umut Akaç yazdı:fatma abla o sitede bi ben bi sen vardık burdaa bana sahip cıkıyolar:D:D dediklerime arka cıkıyolarr..:D ama burda benim dediğime onay veren cok kişi var ama siz iki kişisinizz:D nerde bayanların birliği hee.....:D:D:D:D

olaaaa ne deyisun bende varum bayanlar birliginde iki kisisiniz deme bir daha etti sana uc kisi bak ne kadar kiz varsa toplarim buraya bas edemezsin valla
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM

Mesajgönderen Umut Akaç » Cmt Eyl 09, 2006 1:51 pm

CANAN NE KADAR TOPLARSAN TOPLA BEN YAPTIĞIM SEYİN HER ZAMAN ARKASINDAYIMM...BU ARADA DAHA AZ ÖNCE BASIMA GELDİİ BAYANIN BİRİ YOLUN ORTASINDA DURMUS AYNADA MAKYAJ YAPIYODU.BAĞIRACAKTIM ONA O AYNA ARABANIN ARKASINDAN GELEN ARABAYA BAKMAK İÇİN KULLANILIYO AMA COK GZLDİ KIYAMADIM... :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Cmt Eyl 09, 2006 1:53 pm

EE ERKEKLERİN ZAAFLARI İŞTE! DOĞRU YERDE TEPKİ VERMEZLER SONRA...
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM

Mesajgönderen Umut Akaç » Cmt Eyl 09, 2006 2:08 pm

ESRA HANIM SENDE KABULLENDİN BAYANLARIN KÖTÜ ŞÖFÖR OLDUKLARINI CÜNKÜ CÜMLEYİ YARIDA BIRAKTIN.AYRICA KONUMUZ ERKEKLERİN ZAAFLARI DEĞİLL..KENDİMDEN BÜYÜK Bİ BAYANADA ÖLE Bİ LAFI DİYEMEZDİM..BEN SONUNA GÜLÜCÜK İŞARETİ KOYDUĞUM CÜMLELERİ PEK CİDDİYE ALMAYIN. OLURMU..
Kullanıcı avatarı
Umut Akaç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Eyl 09, 2006 2:35 pm

ya yok bu kadınlardan şöför felan olmaz onlar eve gitsin çocuk baksın hem çocuk yapıp hemde kariyer yapamıyor bu kadınlar :lol: trafikte canavar gibiler kaza geçirseler ilk arayacakları şey rujları sonra aynası bu kadınlar adamı öldürür ya umut arkandayız devam et sen :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eyl 09, 2006 3:55 pm

cüneyt ibrahimağaoğlu yazdı:ya yok bu kadınlardan şöför felan olmaz onlar eve gitsin çocuk baksın hem çocuk yapıp hemde kariyer yapamıyor bu kadınlar :lol: trafikte canavar gibiler kaza geçirseler ilk arayacakları şey rujları sonra aynası bu kadınlar adamı öldürür ya umut arkandayız devam et sen :lol: :lol:

ama bazi kadinlar makyaj yapmiyo ve soforler onlarida unutmayin cuneyt bey
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ayan, » Cmt Eyl 09, 2006 5:08 pm

canan uysal yazdı:
cüneyt ibrahimağaoğlu yazdı:ya yok bu kadınlardan şöför felan olmaz onlar eve gitsin çocuk baksın hem çocuk yapıp hemde kariyer yapamıyor bu kadınlar :lol: trafikte canavar gibiler kaza geçirseler ilk arayacakları şey rujları sonra aynası bu kadınlar adamı öldürür ya umut arkandayız devam et sen :lol: :lol:

ama bazi kadinlar makyaj yapmiyo ve soforler onlarida unutmayin cuneyt bey

Makyaj yapmayan kadınlar çok güzel araba kullanır diye bi kaide yok sanrm canan hanm :D
Hasan Ayan,

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir