Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Ekiii hoşgeldin aramıza kıskandın dimi beni Seni almayalımda kimi alalım bu siteye tabiki başımızın üstünde yerin var canım kuzenim benim Muhabbetin bol olsun görüşmek üzere sevgiyle kal öptümm
anammmmm kimleri görüyorum asuman ablam gelmiş nbr ya nasılsın görüşmeyeli özledim seni yaaa tekirdağda havalar nasıl neler yapıyorsun ya bir gün atla gel samsun'a beraber gezeriz
En son Cüneyt İbrahimağaoğlu tarafından Pzt Eyl 04, 2006 1:59 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
oncelikle merhabalar.ne demek beni de aranıza alırsanız sevinirim.aldık bile artık sende bizdensin:)sitemize hosgeldin.katılımın insallah daim olur kendine iyi bak allaha emanet ol.iyi aksamlar
Uyyyyyyy canim benim tesekkur ederim, seninde berat kandilin mubarek olsun, seni hergun buralarda gormek cok guzel haboyle devam et, optum kocaman kendine iyi bak sevgilerimle...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Prş Eyl 07, 2006 9:28 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
merhaba asumancım. merve ben. siteye hoşgeldin. nişanımızda kavazina ile iyi horon oynadınız, hazır ol düğünde de birlikte oynıcaz. sonunda öğrendim ben de görüşmek üzere...
ya nasıl utandum bilemezsin
şindi nasıl yama yapayım bilmiyorum.
zannedersem o ara sitedeki
sibelede yazacaktım, aklımda oyle kaldı.
Bu yanlışlıkları bu hafta nedense çok yapmaya başladım.
Sonu hayırlı olur inşallah
Gerçekten çoook özür.
Cuma akşamı fırsatım olmayacak sanırım.
Ama olursa orda olacağım. olmak içinde elimden geleni yapacam.