ITIRAFLAR KOSESINE HOSGELDINIZ

Hadi burada hep beraber guzel olan herseyi paylasalim!... (Romanımız Bu Sayfada)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Alptekin Gökhan Şahin

Mesajgönderen Ahmet Serdar Onat » Sal Haz 06, 2006 10:04 pm

FATİHUN YAZMİŞ OLDUĞU BU İTİRAFLARADA (1 VE 6) HARİÇ İŞTİRAK ETTUM.HEPSİNUN YERİ AYRİ AMA ASİLLARİNİ PAS GEÇTİ.GERÇİ OLARİ YAZACAK CESARET NE ONDA VAR NEDA BENDE.KET ÜYELERİNİ SESSİZLİĞE DAVET EDİYORUM.

K.E.T MALİ İŞLER SORUMLUSU
Kullanıcı avatarı
Ahmet Serdar Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Tem 06, 2006 4:00 pm

senesini hatırlayamayacağım bir yayla sezonunda caminin yanında misket oynamak o yıl çoçukluğumuzun en büyük eğlencesi idi.oyunlarda genelde yenildiğim için kendime yeni bir yol bulmuştum.yaylaya çıkarken babamım bana aldığı sıfır lastiklerin sağ ayağıma giyileninin baş parmak tarafını özenle delişimi dünkü gibi hatırlarım.yaz boyunca oynamadan topladığım misketlkeri inim zamanı gelince kamyondan havaya fırlatışım ve geride kalanların kendi misketlerini toplamak için verdiği mücadele beni bir daha ki sezon için yeniden yapılandırmaya itmişti :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Çrş Tem 12, 2006 5:30 pm

selam arkadaslar yazılaru tektek okudum tabı guzel ve hareket getıoren olaylar bunlar hos ve guzel herkes gıbı bızımde var ama onlar artık cocukluk anıları olarak aklımızın bır kosesınde kalsın bızım hatıramız onlar ısmını bılmedıyım ama bakkalın camını kıran bayan arkadası tanıyorum ve kendısıne rahmetlı ASTOÇ lakabıyla koyde tanınan buyuyumuzdur bızlere yıllarca hızmet ettı olayın sahsı tanıdugıyım bayan arkadasa da saygılarımı sunarım ERGÜN ÖZEN YUKARI SUR
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Aksakal » Pzr Ağu 06, 2006 5:14 pm

fatih abim itiraflarını okudumdaa delice valla... herhalde grubunuzun adına kıt diyorsunuz ama bu birliğin hersene bi icaatla yetineceğini sanmıyorum bide başka bişi dikkatimi çekti. .... olaylar 1995 te son mu buldu yoksa sansurluyorlarmı..... :D:D yaa kadıncağızdan ne istediniz yaaa...:D:D
Osman Aksakal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Ağu 17, 2006 5:07 pm

avaba hangini itiraf etsem say say bitmiyorki ya D
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Hakan Şahmutoğlu » Cmt Ağu 19, 2006 6:56 pm

itiraf ediyorum itiraf edecek bişeyim şu anda yok..
Mustafa Hakan Şahmutoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

osmanun işleri

Mesajgönderen İlhan Ayal » Cmt Eyl 02, 2006 2:09 pm

ula osman hiç şaşurmadum.
çok ilginç
Kullanıcı avatarı
İlhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Eyl 03, 2006 4:59 pm

OLA UŞAKLAR ÇOK ZAMANDUR SÖYLEMEK İSTEYDUM ŞİMDİ YAZIYORUM.
KAHVECİLUK YAPTUĞUM ZAMANLAR BİR ÇOK KEZ SİZLERE BİRKAÇ GÜNLUK ÇAYLARİ İÇURDUM.HAKKINIZI HELAL EDUN.
AMA SİZDE İTİRAF EDUNKİ O BAYAT ÇAYLAR TAZE ÇAY GİBİ OLMUŞTİ DEĞİLMİ...
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

çikoya

Mesajgönderen İlhan Ayal » Pzt Eyl 04, 2006 6:09 am

ola çiko allahtan yaylaya fazla sıklıkta gelmeyidum. senun kahveciluk zamanlarında da fazla gelmemişumdur. yani anlayacağun yirttuk.millete geçmiş olsun.
Kullanıcı avatarı
İlhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ergün Özen » Cmt Eyl 16, 2006 4:10 pm

abı okadar ıtıraf varkı bende anlatayım bıtane
yılını hatırlamayurum ılk okul yılları kulakları cınlasın nerdedır bılmam onur kama defıkoğlu ıle lazkıran deresınde oyuncak arabalarla oynuyoruz tabı benım arabanın tekerlerı kırıldı neyapayım derken onurun arabası benımkıyle aynı aldum onu ben basladum oynamaya tabı onur gorunce benum arabamı kım kırdı dıye basladı mızıkcılıga ona sevgılerımı sunuyorum kardes hakkını helel et emı
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 18, 2006 8:46 pm

...Hiç şüphesiz çocuklukta çok hatalar yapılmıştır.Tabiiki bizlerde o hataları yaptık.Şimdilik birini anlatayım.
....Bir yaz günüydü Hadidaki evimizde yanlızdım.Evimizin üstünde Rahmetli Niyaz Hacı Mehmet amcanın güzel bir armutu vardı.Mübarek kırılıyordu ! Üstelikte tam yenecek durumda. Şeytan bu ya girdi beynimize,ortalık sakin herkes işinde tabi.Mahallede hiç kimse yok. Çıktım ağaca koynumu doldurup,indim.Ve evin tavanında otların altına gizledim.Onları gizli gizli alıp helal helal yedim.

...Neyseki yıllar sonra kendimi hesaba çektiğimde bu kusurum hatırıma geldi.Hemen rahmetlinin yanına gittim.Durumu anlattım.Şükür helallık aldım.Allah Hacı Mehmet amcayı rahmet etsin.Amin....

....Allah kimseyini şaşırtmasın.Haram lokma kimseyine nasip etmesin. Helalinden kazançlarla ömür tüketmek nasip etsin.Amin...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Çrş Eyl 20, 2006 6:30 pm

itiraf ediyorum cahlliğimizde caddelerde gazlamak için yoldan bir arabanın plakasını alırdık :oops: sonra patlayana kadar gazlardık polis takılırdı peşimize polisi atlatınca plakayı çıakrır kendi plakamızı takardık :? :twisted:
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 20, 2006 10:21 pm

....İtiraf etmek de bir erdemliktir....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt Eyl 23, 2006 8:14 pm

itiraf ediyorum kucukken abimin bir kitabi vardi bana vermisti artik okumicam diye bendende ikizim istemisti kiymadim vermistim ama sonra kiskanclik tuttu beni dayanamadim onun izni olmadan geri aldim ve iyice sakladim bir gun ikizim o kitabi ararken bana sordu gordun mu diye bende hayir belki abim aldi demistim yalan soyledim Nalan ben almistim 8)
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eyl 23, 2006 11:06 pm

.....Ne yazık gençlik duyguları ile çok yalanlar konuşmuştuk, Allah bizi af etsin ve gençliğimize bağışlasın....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön GÜLELIM - EĞLENELİM

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir