ALPTEKİN GÖKHAN ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Ağu 26, 2006 1:09 pm

aramıza HOŞGELDİNNNNNNN
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Ağu 27, 2006 9:56 am

ARAMIZA HOŞ GELDİN.İŞ HAYATNDA BAŞARILAR DİLERİM
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Özdil » Prş Ağu 31, 2006 1:39 pm

merhaba adam tenezzül eer mesaj yazardı ama sana şuan yazmam ihsan abiyi özledim varsa benim sayfaya tel.numarasını yolla ararım ou selalar
Kullanıcı avatarı
Hasan Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Prş Ağu 31, 2006 2:26 pm

öyle şey olurmu hasan abiciğim,
kırıkhanda komşuluğumuzun yanında hiç bişe yoksa içtuğumuz çaylarun hatırı vardur. kusura bakma abi ben gmnbderdum biliyurum. anderun mastikası gelmedi sana
babamın telefonu 05388183300
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşegül Altuncu » Prş Ağu 31, 2006 7:40 pm

Hoşbulduk sağol, abim tarif etmese çıkartamayacaktım seni. İyisindir inşallah.Teşekkür ediyorum görüşmek üzere.
Ayşegül Altuncu

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Ağu 31, 2006 9:32 pm

Merhaba Merve ben. Mesajınızı okudum. Tebriğiniz için de çok teşekkür ederim. Yalnız yazdığınız ilk cümleyi pek anlayamadım. Bülent'e olan siteminiz apaçık ortada fakat; "zaten azıcık olan diyalog ve ilişki kavramlarını görüyorum ki değerli gelinimiz merve kardeşimle olan hayırlı birliktelikle kaybetmişsin"derken, benim Bülentin siteye girmek isteyip de,onu engellediğimi düşünmüyorsunuz değil mi?
Bülent mesajınızı okuduğunda eminim kırgınlığınızı telafi etmeye çalışacaktır.
Bu arada Düzce'den katıldığınızı okudum. Annem de Akçakoca'nın Kınıklı köyündendir. Düzce Çilimli'de ise dayımız ikamet etmekte. Velakin oraların yabancısı değiliz. Bu bağlamda az da olsa hemşeri sayılırız :)
Çalışmalarınızda başarılar. Merve.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum Eyl 01, 2006 8:13 am

merve hanım; öncelikle bülent bey'e yazdığım mesaja bu şekilde dönmeniz beni ziyadesi ile memnun etmiştir. ancak şu endişenizi hemen ortadan kaldırmak adına şunu ifade edeyim ki, şahsınıza karşı en ufak ne eleştiri ne de sitemkar bir yakalaşımla o yazıları yazdım. zaten zati-alileri bülent beyler ne demek istediğimi anlamıştır. lakin gönlünüzün rahat olması bakımından buradan size de izah edeyim; ben çerkekzköyden buraya geldim. çok kıymetli arkadaşımın zaten az olan diyalog meselesi o zamanlardan kalma olup, sözünü ettiğim şehirde ikamet ederken bile kendi köşesinde kıvranıp oturan ve de görüşmemizin nemümkün kılan o hal ve tavırlarına istinaden yazdım. kaldı ki her insan gibi o da daha çok odaklanması gereken noktaya odaklanınca ister istemez bu diyalog kopukluğu maalesef diyerek belirteyim ki biraz daha uzamıştır. demem o ki bülent beylere yapmış olduğum sitemkar konuşmada size karşı en ufak bir dokundurma niyetimin olmadığını bilmenizi isterim. ayrıca hemşehriliğimiz bu taraftan değil de artık gelinimiz olduğunuz için bırakında bu köyden olsun. benim için buralar gelip geçici ama ŞAHİNKAYA KÖYÜ benim için hep var olacak, özlemini çekeceğim ve de ilerde yaşamayı istediğim mekan olacaktır. ama bu konu ile ilgili sevincimi dile getireyim; demek oluyor ki bülent bey hanım köylü olduktan sonra, e sizinde ziyaret kültürüne sahip birisi olduğunuzu düşünürsem bizi de şereflendireceğinizi umarım. esen kalın
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Eyl 03, 2006 12:35 pm

Gökhan mesajına teşekkür ederim. Arada haberleşelim. Kendine iyi bak.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Eyl 04, 2006 1:20 pm

Merhaba Gökhan abi mesajını okudum evet biraz geç oldu sitede görüşmemiz ama bende zaten 2 aydır ayrıyım netlerden memleketteydim o yüzden giremedim siteye.Selamlarını evdekilere iletirim ama el öpme meselesini hiç açmiim istersen :lol: Kendine iyi bak yengeyede selam bundan sonra sürekli görüşmek dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Pzt Eyl 04, 2006 1:48 pm

aramıza hoşgeldin görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Kazım AGAOGLU

Mesajgönderen Kazım Ağaoğlu » Pzt Eyl 04, 2006 8:35 pm

mrb gokhan abi ne var ne yok nasılsın.ihsan amca ve yengem nasıllar.uzun zaman oldu gorusemedik ins allah tez zamanda gorusmeyi de nasip eder.dikkat et kendine.allaha emanet ol.iyi aksamlar abi.
Kullanıcı avatarı
Kazım Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nilüfer Şahin » Çrş Eyl 06, 2006 7:28 am

eeee insan aynı günde doğunca unutmuyor tabi yiğeninin doğum gününü :)

neyse bu sene kutlama hususunda beni geçtin, erken davrandın :)

bakalım nasipse seneye ne olur :)

yeni yaşın kutlu, mutlu ve hayırlı olsun

( bir gün geçikmeli, telefondan sonra mesaj atacaktım ama dün izinliydim, eve gittiğimde de çok yorgundum bilgisayarı açmadım. Artık idare et )
Nilüfer Şahin

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Prş Eyl 14, 2006 3:15 pm

dostum selamlar
nasıl gidiyor hayat az kaldı buluşmaya intikam alma zamanı yaklaşıyor eldiven bulmayı unutma selametle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 20, 2006 7:36 pm

..Esselamunaleyküm,

...Hergün internetlerdesin de benim sayfama bir uğramak aklından geçmiyor mu?Yoksa unutulduk mu ?

....Ayda bir olsa bile sayfama uğramalısın... Sevildiğini bil.!!!!!!!!!

...Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Eki 08, 2006 8:03 am

olan hıyar. insan babasının durumunu bilmezmi. bu anterneti bizum zamanumuzda icat etmediler biluyusun. en kısa zamanda gerekli kişilere cevaplarumi yazacağım. sen merak etme.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir