MEHMET ZEKI SARI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kardaş Ersezer » Pzr May 28, 2006 11:07 pm

merhaba zeki...
ancak fırsat bulup girebildim siteye öncelikle geçikme için özür :D
valla inan bende çok görüşmek istiyorum ama bir türlü fırsat bulup organize olamıyoruz tabi buda bizim ayıbımız.artık tek umudum 4 ünde ki yemek çok büyük bi terslik olmazsa da orda olacagım umarım sende orda olursun. görüşmek dileğiyle...
Kardaş Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Çrş Haz 07, 2006 7:02 am

selam zeki. hoşbulduk sağol. umarım iyisindir görüşmeyeli. ben artık buralardayım. ee ne de olsa ben de artık şurlu sayılırım değil mi tekrar görüşmek üzere. esen kal. merve

selam zeki. bu hainliği her kim yaptıysa umarım bulunur...herkesi çok üztü dünkü olay. ama artık eskisinden daha kuvvetli bir şekilde bence adım atmalıyız. sitede emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler,her zaman yanınızdayız... görüşürüz zeki.
merve

gönderdiğin mesajı okudum zeki. sağol. ama yarama bastın şimdi. bülent bey nişanı yaptı ortadan kayboldu... 3 haftadır gelmiyor İstanbula...
geldiğinde inşallah(bu haftasonu)siz de müsait olursanız görüşürüz.
hoşça kal.
merve
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Çınar » Sal Haz 13, 2006 6:03 pm

SEVGİLİ DOSTUM SİTEDE BENİ İLK KARŞILAYANLARDAN BİRİSİ OLMAN BABA DOSTU DİYE HİTAP ETMEN BAHTİYAR EYLEDİ UMARIM BU GÖNÜL ZENGİNLİĞİN DAİMİ OLUR ....

BAKİ SELAMLARIMLA
Kullanıcı avatarı
Murat Çınar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yücel Ayal » Çrş Haz 14, 2006 12:48 pm

MERHABA ATA YADİGARI NASILSIN İŞLER İYİDİR UMARIM.LAİK VE DEMOKRATİK BİR ATA ÜLKESİ İÇİN ELELE. ALLAH HERKESİ ATA'NIN İZİNDEN GİDENLERDEN EYLESİN. BİR OSMANLI BAŞKENTİ OLAN EDİRNE'DEN SELAM VE MUHABBETLER OLA..GÖNÜLLER SEVGİYLE DOLA...

selam ata yadigarı nasılsın sana edirneden sevgilerimi yolluyorum.

merhaba ata yadiga rı ola ne yaparsun eyisun inşallah bu aralar istanbula gelemeyrum ola tel nonu yaz bana beki ararum seni he selamlar ve saygılar ataya laik olmaya çalışıyoruz edirneden selamlar

ata yadigarı nevar ne yok nasi gideyu hayat yeni haberler yaz bu arada telini istemiştim ama yazmadın sallamadun beni herhalda ataya selam yola devam

merhaba ata yadigarı.haklısın uzun zamandır yazamadım bu aralar pek ilgilenemiyorum iyisindir inşallah kendine iyi bak görüşmek dileğiyle

iyilkik ATA yadigarı senden ne var ne yok iyisindir inşllah yaho bu ara pek bakamıyorum siteye ondandır kendune eyi bak görüşmek üzere

ata yadigarı zekiciğim nasılsın ola hiç sesun çikmayu eyimisun arasira yaz ha görişuruk selamlar 8)
Yücel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Haz 16, 2006 3:22 pm

Ulan dayioğli sen adam olmayacamisun , hep benmi soracağum ,arayacağum, burada yazacağum sana, yazuklar olsun sana ,dayıoğlilukdan cikaruyurum seni aha bak sileyurum ha.

İstanbula gidenlerun hangisinde insanluk kaldiki sendeda kalsun,insanluk fukaralarisunuz.

Dayıoğlu çay yollamak isterdin sanada fakat duydumki coca-cola da çalışanların çay içmesi yasaktır.Coca-cola fabrikasında çalışanların başka bir şey içmesi yasaktır bilirmisin.
sevgilerimle
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

mehmet zeki sarı

Mesajgönderen Mustafa Kazancı » Pzt Haz 19, 2006 9:31 am

Merhaba Mehmet Zeki bey mesajınız için teşekkür ederim inşallah aktif bir üye olarak devam edeceğiz mutluluklar sizinle olsun
Kullanıcı avatarı
Mustafa Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Arif Karabuyuk » Cum Haz 23, 2006 8:28 am

SAĞ OLASIN KARDEŞ TEŞEKKÜR
Kullanıcı avatarı
Arif Karabuyuk
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Serdar Onat » Çrş Haz 28, 2006 6:59 pm

KESTİ SİZE KEÇİYİ,SAKLAMİŞTUR KOYUNİ
BUNLAR SAKULOĞLİNUN MEŞHUR BİZANS OYUNİ
ONDAN HERŞEY BEKLENUR,ARAŞTURUN SOYİNİ
BİDAHAKİ SEFERE,BENUM DAVETLİMSUNUZ

GELDİLER ZİYARETE,İSTANBULDAN BUYANA
AÇLUKTAN KIRILDİLER,NE KOYİN VAR NE DANA
PİŞMEMİŞ KEÇİ ETİ,HEPİSİDA BİR YANA
BU SAKULUN İPİNE GÜVEN OLMAZ İNANUN

SAKULOĞLİ DURMADAN ULU ORTA ATAYU
KEÇİ ETİ PİŞMEMİŞ,ÇEYNEMEDEN YUTAYU
KEMUK GELDİ DİŞİNE,KAŞLARİNİ ÇATAYU
TEDBİRİ BIRAKMAN ELDAN,GELURKEN AZUKLANUN
Kullanıcı avatarı
Ahmet Serdar Onat
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tahsin Kama » Prş Tem 20, 2006 7:24 pm

Mehmetçiğim ilgine teşekkür ederim bu şahinkaya yöresinin en hızlı karşılamasını sen yapıyorsun.Kayıncom Mustafayı sordun 4 eylül günü Edremit öğretmen evinde bekarlığına son vereceğiz.Kaydı bir yıldız daha HERKES DÜĞÜNE DAVETLİDİR.sevgilerimle hoşca kal.

Merhaba mehmetciğim hakikaden çok duyarlı bir insansın. Ben bir konu attım ortaya ama sadece sen bu mevzu hakkında düşünçe belirtmişsin. Yalandan yere vatan millet sakarya edebiyatları yapmamıza gerek yok laf ile peynir gemisi yürümüyor herkesın bu konuda duyarlı olmasını isterdim. Ben bu siteye geç işdirak ettim tam manasıyla kullanamıyorum ama hemşehrilerimin bazı mevzularda daha duyarlı olmasını beklerdim.Çünkü kişiye mesaj atmadım ortak bir mevzu .Duyuru konusu başlığı aldında fikir beyan ettim .Eğitimçi çocuğu olduğun belli beni belkide tanımamana rağmen hemen cevap vermen beni onure etti saygılar ve segiler gözlerinden öperim.
Kullanıcı avatarı
Tahsin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Slm

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Cmt Tem 22, 2006 10:07 am

Mrhb mehmetzekisari abi nasılsın ben mahmut yazarın amcasının oğluyum abimin oğlunun hakkındaki düşüncelerinden dolayı sana teşekkür ederim ha benim adım hüseyin yazar
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Aksakal » Pzt Tem 24, 2006 3:05 pm

nasılsın zeki abim inmşallah beni bi yerlerden çıkartabilmişindir...:D neyse kal sağlıcaklaa abim...
Osman Aksakal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA

Mesajgönderen Berrin Özbilgi » Prş Ağu 24, 2006 12:16 pm

SİTEDE İNŞAALLAH 4 ÇOCUKLA DAİM OLURUM İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM
Kullanıcı avatarı
Berrin Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Ağu 24, 2006 4:41 pm

Çok teşekkür ederim.Sitede daim olmaya çalışacağım.Çok güzel bir birliktelik
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşegül Altuncu » Prş Ağu 31, 2006 6:48 pm

Hoşbulduk teşekkür ederim, ismini listede bulana kadar dört tur attım sayfalarda nihayet buldum. Senin gibi herkese hoşgeldin demek nezaketini gösteren birinin ismi başta olamalıydı.Tekrar teşekkür ederim.
Ayşegül Altuncu

Mesajgönderen Ömer Uysal » Pzr Eyl 03, 2006 1:22 pm

hoşbulduk saol abicim görüşmek dileğiyle
Kullanıcı avatarı
Ömer Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 3 misafir