MURAT NURİ IBRAHIMAGAOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Çrş Haz 28, 2006 6:26 pm

Muratcığım..
Geleceğin zaman mutlaka haberim olsun
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Pzt Tem 24, 2006 5:26 pm

Muratcığım..
Genelde sen aradığın için çok teşekkür ederim. İnanki en büyük sıkıntım kendim ve çevremle ilgili hiçbir konuda zaman ayıramamam...Gerçekten yüküm ve sorumluluğum çok ağır. Taşların yerine oturması için biraz daha zamana ihtiyacım var.. Senden ricam gelmeden önce Türkiye ağırlıklı yerli firmaların satış ve işlevleri ile ilgili doneleri bulman.. Fertil Kimya ve Safa Tarım ın büyük çapta satış org. kurduklarını duydum.. Şu an için şirket bünyemde Monsanto, Sakata, Pop Vriend Co, Atlantıca, Floragard, Simge Seed, Trıumph Co, Fertil Kimya dist. var. Hemen hemen tüm tarım srktörüne yaklaşık 200 ana kalemle hizmet veriyorum..Neler yapılabilir iyice araştırmalıyız.. Yani söylemek istediğim telefonla anlatacak gibi değil.. Bir araya gelerek konuşabiliriz.
Selamlar
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Oca 11, 2008 7:24 pm

Sevgili Murat,2007 kayıtlarında sayfanda yazıya rastlayamadım.Neden böyle oldu anlamış değilim.Seni ,elbette bu şekilde de olsa kaybetmek istemem.Siteye dönüşün olur dileğimle,sevgiler ve selamlar olsun,sağlıcakla kal......
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Nis 15, 2008 11:42 am

Murat Merhabalar:
Adnan Hocamın dediği gibi uzun zaman oldu yoksun,birde ben yazayım bakalım cevap bulurmu şayet buralara giriyorsan mutlaka yazmalısın,gurbet ellerdesin özlemin var en azından onu gitermelisin bu benim acizane görüşüm tabii iş durumunuzu bilemeyiz,bildiğimiz tek şey var hatırlamak ve hatırlanmak,inşallah ikiside olur,size şayet hala gurbet ellerde iseniz sağlikli,sıhhatlı,bol kazanclı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz etiyorum.Görüşmek ümitiyle......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir