DENIZ KAZAK

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 16, 2006 3:28 pm

Canim Bacim bu aralar cok yogun oldugunu biliyorum ama cok ozletme kenduni haaaaa kendine cok iyi bak ha anlarsun

Ekizzzzzzzzzzzzzzz Kac aydur nerlerdesun? Bu nasil surliluk bizden cok sahinkaya koyunu seven kusmer yayalasini seven nerelerde kaldun? bacim seni bugun haburalarda gormek acayip mutlu etti beni haaaaa :) bir daha boyle uzun surelikli ayrilik yok anlamam gelur datcayi yikarum ha :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Canan Uysal » Prş Haz 15, 2006 4:22 pm

Deniz Ablam nasilsin ne var ne yok sagliniz herseyiniz yerindemi cok ozledim seni yaaa ahh bide keski yazin yaylaya gelebilsen ne guzel olurdu gecen senenin acisini bu sene cikarmak istiyodum ama olmicakta neyse kendine cok iyi bak gorusmek uzere optum seni kocaman bye bye
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Cmt Haz 17, 2006 5:28 pm

EKIZ NERELERDESUN OZLETTIN KENDINI YOKSA KIZMISMISUN BIZE CABUK ARAMIZA GEL ENISTEYE SELAMLAR KENDINIZE IYI BAKIN

BENUM KAYIP KARDESIM NERELERDESUN UNUTTUN BIZI YOKSA KENDINI OZLETMEYI SEVERSUN ENISTEYE SELAMLAR INSALLAH YAZIN GORUSMEK DILEGIYLE SEVGILER SAYGILAR
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Pzt Haz 19, 2006 12:03 am

Guzel ablam babam canan ve halam cok haklidur nerelerdesun cok ozletiyosun kendini ama allahtan msn var yoksa ozlemekten olurduk galiba :D gelmemeni yorgunluguna bagliyorum ona gore .Umarim herkes iyidir bizim ufakliga iyi bak haaaa :D herkesi opuyorum kendinize cok iyi bakin ve umarim yazin gorusuruz bye
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Pzt Haz 19, 2006 8:34 pm

oyy oyy oyyy evet gelmemem yoğunluğumdandır ama bakın ara sırada olsa gelip size cavap yazmaya çalışıyorum ne güzel şeyler yazmışsınız öyle teşekkür ediyorum sizleri çokkk seviyorum kendinize iyi bakın benim için bu yıl zor Canancım ama önümüzdeki senelerde yaylaya geliriz inşallah eee Datçayada beklerum unutmayın :wink:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Özbilgi » Prş Haz 29, 2006 1:06 pm

Merhaba Deniz nasilsin sana uzun zamandir yazamadim iyisindir insallah bacim nasil mutluluktan ucuyordur cifte sevinci var herhalde eee bir milyar oldu sekizmilyar objektifide aldi artik kaya diplarine kadar zomlar,yegenimiz nasil oda hazirlaniyordur artik gelmek icin herkese cok selamlar yakinda gorusmek umidiyle hoscakalin.
Kullanıcı avatarı
İsmail Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Cmt Tem 15, 2006 5:41 pm

he heeee bacınıda sekiz milyarınida gördun İsmail kaya dibi dağ dibi hepsine yetişiyor artık :D :D gelmeniz çokkkk güzel ama gitmeniz ozr oldu bize gönül isterki hep burada olun ama imkansız ne yapalım sağlık olsunda bir dahaki seneye tekrar bir araya gelelim şimdi çanakkale yollarındasınız oralarda iyi gezun haaaa ikinci memleketimede benden selam edun unutmayun :wink:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzt Tem 17, 2006 7:06 am

Merhabalar Deniz abla, ben Merve. tanışmak bugüne nasipmiş,eski rumuz gelincikdi değil mi.Fatma abla senden bahsetmişti bana.büyük Şur sevdalısı olduğunu biliyorum.ben de kısmetse Şurun gelini olacağım 28 Ekim de İstanbulda düğünümüz var. seni de aramızda görmek büyük mutluluk olur,bilirsin karadeniz düğünlerini e tahmin et artık,ayaklarımız kırılıncaya kadar horon oynanacak,ben de öğrendim tabi oynamazmıyım,
bu arada ev dekorasyonunu ben de çok severim mesleğin eminim çok zevklidir,ben de bu meslekle uğraşmak çok isterdim fakat bir de baktım muhasebe ile uğraşıyorum :lol: neyse ben çok konuştum :) tanıştığıma çok sevindim.görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Tem 18, 2006 1:13 pm

Canimin ici Merhaba artik canakkaleyidi bittirdik Ankaraya 8 gunun icinde sag selim geldik, ekiiiii canakkalede aglaya aglaya bi oldum haaa insan kendinden geciyor o kutsal topraklarda " dur yolcu bilmeden gelip bastigin bu toprak bir devrin battigi yerdir" gezi harika gecmis..

Ekiiiiii bende acayip ozledim gecen yil bir ay yetmedi bize bu yil 5 gun nasil yetsin, herseye ragmen o 5 gun superdiiiiiiiii hersey icin tesekkurler artik seneye karadenizi alt ust edeceguk usagida alacaguk kucagumuza o dag bu dag demeden gezeceguk haaaaaa :lol:
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Sal Eyl 12, 2006 6:12 pm

KARDESIM MERHABA NERELERDESIN YIYENIMIN DURUMLARI NASIL SIZLER NASILSINIZ HEPINIZE AYRI AYRI SELAMLAR KENDINIZE IYI BAKIN GOURUSMEK DILEGIYLE SEVGILER
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Çrş Eyl 13, 2006 2:20 pm

ekiiii nerelerdesin cok oldu gorusmeyeli umarim bizim ufaklik iyidir ve cok yaramazlik yapmiyordur neyse gorusmek uzere herkese selam opuldunuz bye
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Deniz Kazak » Çrş Oca 03, 2007 12:15 pm

iyiyim,iyiyiz çok şükür helede böyle unutulmayıncaçok daha iyiyiz ahmet abi yiğenin büyüyor yaramazlık yok çok şükür nevginim aha bak buradayum ara ara gelip yazmaya çalışıyorum takip etmeye çalışıyorum sizlerde iyisiniz umarım hepinize selamlar.

Epeydir gelemedim buralara ama özlemişim bayram tebriği için gelmek çok iyi geldi :lol:
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Pzr Oca 07, 2007 7:41 pm

SIZLERINDE BAYRAMI VE YENI YILLI KUTLU OLSUN SOYLE ARASIRA GELDE OKUYALIM SIZLERI ISALLAH YIYENIMIZ IYIDIR ONA IYI BAKIN ENISTEYE SELAMLAR OZLEDIK SENI KENDINE IYI BAK SEVGILER
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Şub 13, 2007 8:20 pm

Ekiiiiiiiiiiiii e canimin ici nerelerdesun sen? Seni tekrardan buralarda gormek cok guzel, ozleyurum seni haburalarda...Eki hergun gorussekte :) :) haburda yazilaruni gorunce mutlu oluyorum..Sen tam surli oldun buralarida ihmal etmeyeceksun bundan sonra anlamam :) yoksa???????????? Anlarsun :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Sal Eyl 04, 2007 6:16 pm

Çok teşekkür ederiz.Evet kızım birinci yaşını doldurdu.Allah herkesin çocuğuna uzun ömürler versin.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir