Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Mrhb canım abicim nasılsın askerlik nasıl gidiyor bana msj yolladın galiba ama okuyomadım beceremedim galiba neyse abicim kib yazın kırıkhanda görüşürüz inşaallah ben temmuzun ortalarında dönerim bye
merhaba asker kayınco nevar neyok nasıl gidiyor işler askerlik nasıl rahatın yerindedir inşallah mahmut nezaman geliyorsun birşeye ihtiyacın varmı gendine iyi bak selamlar
Dostum naber su anda ben de senınle aynı kaderı paylasıyorum.Yeniden askerluge basladum sayilir.Kazakistandayim baba bu coluk cocuk hasretligi cekilmiyor be safak kac... benum ki karanluk....
Abicim nasılsın seni ne kadar özlediğimi bilsen haziranın 20 sinde kırıkhana gideceğim sende inşaallah bitirip geleceksin doya doya hasret gidereceğiz herkes çok özledi seni hasan emrenin fotoğrafını sitede gördünmü? sana iyi teskereler kib ALLAH emanet ol abicim bye
mrb mahmut daha bitmedimi askerlik seninle tam 1 yıl 5 ay dır görüşmüyoruz hadi bitirde gel okeye 4 adem arıyoruz (ağrı dağına ben den selam söyle) hayırlı teskereler öpüyorum