Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
MERHABALAR!
BEN ZERRİN! MUSTAFA ÇALIKOĞLU'NUN KIZIYIM! SAMSUN ONDOKUZ MAYIS ÜNV. ALMANCA ÖĞRETMENLİĞİNDE OKUMAKTAYIM. OKUL DÖNEMİNDE TAKİP EDEMEDİĞİM İÇİN GEÇTE OLSA ARANIZA KATILDIM! KAÇIRDIĞIM ÇOK ŞEY OLDUĞUNA EMİNİM AMA İNŞALLAH BUNDAN SONRA AKTİF OLACAĞIM!
GÖRÜŞMEK ÜZERE!
KUZENCİİİM! SENDE HOŞGELDİN ARAMIZA! VAY BEE EVSAHİBİ KONUMUNDA HİSSETMEKTE VARMIŞ DEMEK VALLA SİTE GİT GİDE GÜZELLEŞİYO! BUNDAN SONRA EKİP TAMAMLANIYO! EE HADİ BAKALIM SANADA İYİ FORUMLAR! GÖRÜŞMEK ÜZERE BALIM...
HERZLICH WILLKOMMEN ZERRIN... NASILSIN DEMEME GEREK YOK SANIRIM CÜNKÜ SENINLE GÖRÜSÜYORUZ VE DILERIM IZIN BITENE KADAR DA HEP BIRLIKTE BOLCA KEYIFLI VAKITLER GECIRIRIZ...ÖPÜYORUM YARINA YINE BIRLIKTE OLMAK DILEGIYLE...
Ekiz bitmedimi fınduk toplamak.Çabuk bitur gel burda taze fınduk yiyeceğumuz günlerin hayaliyle yaşıyoruz.Tabi fındıklıkta uyuyup kalmazsan.Şaka şaka senide özledik.Görüşmeküzre kendine iyi bak
Geldinde niye hiç sesin çıkmıyo.Yoksa uyuyamadığın günlerin acısınımı cıkarıyorsun.İnsan bir der alt katta bir zamanlar bırakıp giddiğim bir garip var bi gidip bakayım öldümü kaldımı diye ama nerde ölsek burda kimsenin haberi olmayacak.Bizde gideriz babamla kalırsın burda tek ozaman anlarsın beni