Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Tüm Şurlu ve site sakinlerine merhaba.Heralde büyük bir bölümünüz ile tanışıyorum.Ama benimde tanımadıklarım var.O yüzden biraz kendimi tanıtmak isterim.
Ben Feğmenosun Aydınlı(kırıkoğulları) ailesindenim.Babam sağır Mustafa ki kendisi hayvansal protein ticareti ile uğraşır.Annem Sarahmet oğulları eşrafından Hamide Aydınlıdır.Sitemize düşünsel açıdan çok şeyler katan Tahtoh'un kardeşiyim desem aslında kendimi tanıtmak açısından çok daha kolay olurdu.Evet Tahtoh abimdir.....
Siteyi en baştan beri takip etmeme rağmen yoğun iş tempom dolayısıyla şimdi katılabildim.Bu güzel çalışmada katkısı olan herkese sonsuz teşekkürler.
Ali Kemal çok iyi tanıttın kendini şu tahtoh varya seni iyi tanıttı. Anenin babanın ismini vermiye gerek yoktu. TAHTOH bu sitede tam bir yazar. Bazi kişileri hacca umreye gönderir
Ali Kemal Siteye geç geldin yinede hoşgeldin. selamlar
hala oğlu. kendini çok mükemmel tanıttın. harbiden tahdoh'un kardeşimisin. inşallah sende onun gibi şair ruhlusundur. gerçi feğmenostan pek çıkmaz ya... ha bir de kalayci var.
En son Osman Nuri Sarı tarafından Pzr Tem 02, 2006 8:31 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
halaoğlu hoşgeldin büyük şur ailesine
nerelerdesin yau mesleki alanda ki engin tecrübelerine ihtiyacaım var katılımının daim olması dileğiyle çalışmalarında başarılar kolay gelsin herkese selamlar
gönderen MUHAMMED ALİ YILMAZ » Pzt Tem 03, 2006 7:42 pm
hoş geldin a.kemal aydınlı
a.kemal aydın da halamın oğludur,hopşeralı
iki harf ile kurtardın.
nasılsın ne var ne yok
o erzurum soğuğunu hala unutmadım.trabzonlular gecesine geldikya velden.
ne kadar üşümüştüm.hala ısınamadım
alikemal merhaba,şimdiye kadar karadeniz sahillerini arşınladın, herhalde bitti ki geldin telefonları da denize attın galiba,irtibat sağlayamadık,en son ayak üstü görüşüyorduk ki jandarma ceza kesti...dünya evine doğru yollanmaya başladın ..düğün ne zaman ..evlendikten sonra sana bir fıkra anlatacağım ....sağlıkve mutluluklar dilerim gülüşün daim olsun...