Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
canım nerelerdesin ya,bu aralar fazla yoğunsun sanırım,görüşemiyoruz,özlettin kendini sevgili kaynımmm bu arada son 3 haftam işyerinde,Ağustos 5 ayrılıyorum işten,biraz da annemin yanında vakit geçireyim,Allahın izniyle malum 28 Ekim,,,
görüşürüz canım,kendine iyi bak,öpüyorum
Mrhb hasan abi nasılsın ben mahmut yazarın amcasının oğlu hüseyin yazar abimin oğlunun hakkındaki düşüncelerinden dolayı teşekkür ederim şimdi gördüm kaç zamandır girmiyorum siteye kib görüşmek üzere bye
ne haber hasan bey.hani görüşecektik.valla enişten seni soruyo.haberin olsun.işler çok yoğun galiba.neyse 1 ay sonra yeğeniniz geliyor.bületle merveye yazdım.artık görmeye gelirsiniz.küser haberiniz olsun.nerde benim dayılarım diye
evet bende burdayım hasancuğum.Funda da yakında aramızda olucaktır.Ben seni her zaman beklerim buraya...ben senden daha aktifim bu arada ben sana küstüm aplanı unuttun
Yaa abe bende geldim aranıza artık.Sen üye olalı çok olduda ne oldu.Önemli olan katılımlarının sürekli olması.Ben senden daha aktif olucam kesin sen hasta olma sakın...Elime düşersen yandın
Seni taktir etmek istiyorum. İş için Ankarada olmana rağmen sadece birkaç saatlik organizasyon için istanbula dönüp bu organizasyonda bulunman çok incebir davranıştı. Bu köylülerine verdiğin değerin bir belirtisidir. Seni taktir etmemek mümkünb değil..
Bu arada güzel horon ediyon heee
En kısa zamanda görüşmek üzere.. ( Mesela abinin düğününde )
....Seni yüz yüze gördükten sonra gerçekten çok etkilendim.Bana gösterdiğin o sımsıcak ilgiyi ömür boyu unutamam.Sana sonsuz teşekkürlerimi,selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
....Çünkü elimden başka birşey gelmez.....
..Merhaba Hasan,
....Sizinle bir defa daha yakınen görüşebilme imkanını veren Allah'a şükürler olsun.İnanın bu gece beni çok mutlu etmiştir.
....Ayrıca beni çok mahcup ediyorsunuz.İnanın sizin o sımsıcak ilginizin karşısında ben eriyip gidiyorum.Dilerim size de böylesi yakın ilgi gösterenler çok olsun.
....Yurdanur'un yeyeni olmanızı öğrenmem de benim için ayrı bir mutluluk olmuştur.Çünkü ben akrabamaçok ama çok bağlıyım.O da akrabamdan bir parça olmuştur.Ne tesadüf benim için bilemezsin.