Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
....Şu an Türkiyemin bir köşesinde sizinle hasbihal olmaya çalışıyorum. Sanırım bu yaz zaman zaman ayrı kalacağız.Temmuz ayına kadar gezim devam edecek. Sonrası bir ara buluşabiliriz. Ama yine ayrı düşme ihtimalimiz var.Çünkü çok sevdiğim memleketime gitmeyi az da olsa niyetime koydum. Belki orada sevenlerimle-sevdiklerimle buluşma imkanımız olur inşallah.
....Tekrar teşekkür eder selam ve sevgiler sunarım.
Merhaba kardaş,
sizi siteden takip ediyorum.ilğinize teşekür ederim çok ilgilisiniz aynı hamurla yoğurulmuş aynı toprakğın ürünüyüz umarım bu sitedeki tum dostlarla yüzyüze iyi şartlarda görüşürüz.sevğiler selamlar.kalbim sizlerle hoşçakalın demiyorum çünkü ben burdayım sevğili şurli kardeşim
Koçum resimlerle harika bir nostalji yapmışssın eyvallah. Şimdi boks nerdesin sen kerata öle alıştırmadın bizi, msnde yoksun haftalardır. Beyza şarkıları ezberledi hasan amcam nerde sorup duruyo özletme kendini fazla hadi bakalım.
eeee bugun dogum gununse hasan abi bende kutlim bari dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara bu gununu sevdiklerinle gecirmen dilegi ile yeni yasin sana sans ugur ve sevgi getirsin kendine iyi bak bugun senin en guzel gunun iyi gunler Saygilar
wayyyyyyyyyyyyy hasn abi bakıyorum herkeze yazmışsın ama kardeşini unutmuşsun olsun zaten dün akşam birlikteydik seni bu kadar sevenleri görmek büyük bi duygu baklım benim doğum günümde nasıl olacak