MERVE AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

SLM.

Mesajgönderen Vedat Başar » Sal Haz 06, 2006 5:45 pm

EVET MERVE BU OLAYI BENDE KINIYORUM.
SİTEMİZ TEKRAR DÜZELDİĞİ İÇİN ÇOK MUTLUYUM.
BİZ ARTIK KENDİ HALİMİZE DÖNELİM...
GÜZELLİKLERE GÜZELLİK KATMAYA DEVAM EDELİM...

GÖRÜŞMEK ÜZERE SAĞLICAKLA KAL...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Öznur Aydınlı » Prş Haz 08, 2006 1:41 pm

mervecım hem aileye hemde kutsal topraklara hosgeldın.tebrıkler gec de olsa :lol: Umarım en yakın zamanda tanısırız.bız trabzonda oturuyoz.buralara gelmekte ınsallah nasıp olur sızlere. :wink: Ahmet dedemle benım dedem amca cocukları aslında cok yakın akrabayız ama uzaklık daha engel olmustur.Bulent abıyı hatırlıyom oncelerı koye gelırdı bızede gelırdı,cok esprılı oldugunu hatırlıyom çok guldururdu bızı.ama son seneler de herkes gelecek kaygısıyla ugrasmakta,uzun zamandır gorusmedık.umarım hala espırılıdır. :lol: Hasanı bende pek tanımıyom ama kan cekıyo.herkese slmlar.gorusuruz
Öznur Aydınlı

Mesajgönderen Sibel Şahin » Çrş Haz 14, 2006 8:36 am

ekiiiiiiiiiiiii şurun gelini nerelerdesin kaç gündür görüşemiyoruz sitede de yoksun site bana kaldı inşallah önemli bişey yoktur. kız dedik ya sana bırakmayız seni diye korktun hemi yok yok korkma biraz serbestlik veririz sana ama öyle çok değil ha öpüyorum canım seni biran önce gel ha olmuyo böyle sensiz

iyi canım yaw izinliysen sorun yok önemli bişey olmasında.e geldin şimdi kaldığımız yerden devam siteyi bırakmaya gelmez ne olur ne olmaz :D görüşürüz canım :D
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

:))

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Cmt Haz 17, 2006 12:26 pm

selam merve abla nasılsın msn de görüşemiyoruz artık ne oldi denk gelmiyo herhalde k.i.b sonra görüşürüz
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker Okur » Cmt Haz 17, 2006 12:32 pm

me h bulent abicim mutlulugunuzun devamnı diliyorum..... yengelerimin hepsi cok iyi ve cok guzel arlarına bi tane daha katıldı ne mutlu bana armıza hos geldin.....bulen abi ozledim seni yahuuuuuuuuu
İlker Okur
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Haz 23, 2006 4:57 pm

Mervecigim bana ogun oyle cok destek oldunki sana hala tesekkur edemedim, iyiki burdasin iyiki aramizdasin, ekizzzzzz cokta guleyuruk insallah hayirlara vesile olur kavazinada az degil ha, bugun sizlerle msn'den cevap veremedim cunku aniden disaraya ciktim pc'yi msn herseyi acik birakmisim aksam ustu gordum yazilarinizi, artik yarin gorusuruz, optum.........

Mervecigim dogum gunun kutlu olsun, gecmis yillar guzel hatiralar biraksin, gelecek yillarsa cok daha guzel hatiralarla dolsun, iyiki dogdun, nice mutlu , huzurlu, saglikli bir omur diliyorum......... DOGUM GUNUN KUTLU OLSUN...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Pzt Eki 30, 2006 12:13 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Nevgin Uysal » Cum Haz 23, 2006 8:19 pm

Merhaba Merve abla nasilsin ? Dogum gunun kutlu olsun nice mutlu yillara kendine iyi bak opuldun bu arada size mutluluklar dilerim bulent abiyle bye.....
Nevgin Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Pzt Haz 26, 2006 10:28 pm

bulent merve aydinli yazdı:merhaba.anladığım kadarıyla siteden biraz uzak kalmışsınız.populer biri olduğunuzdan yokluğunuz yankı yapmış.herkes çok özlemiş sizi :) tekrar hoşgeldiniz.görüşmek dileğiyle. merve

SELAM MERVE;

EVET BIRAZ ÖYLE OLDU HIC BU KADAR SITEDEN AYRI KALMAMISTIM; BIRDAHADA BÖYLE BIR AKSILIK YASAMAMAMI ÜMIT EDIYORUM....... TESEKKÜRLER MERVE BENDE TEKRAR SITEMIZDE OLDUGUMDAN DOLAYI MUTLUYUM COK SÜKÜR KAVUSTURANA DIYORUM..... SAGOLSUNLAR ILGI VE ALAKA GÖSTERENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN....SANADA TSKLER CANIM... :wink:
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Murat Çınar » Sal Haz 27, 2006 8:30 am

Merhaba ... aramıza hoş geldin, öle geldinki Bülent'in Şurluluğunu bastırdın, ben zaten onun Şurluluğundan şüpheliyim, laflarımdan sakın üstüne alınma, bilemiyorum bahs ettimi bizlerden ama çocukluk arkadaşımdır kendileri. Ömrümde bir kez İstanbul'a geldim ordada Bülent'bey amelelik yaptırdı bana. Aklıma geldikçe gülerim Aydıntepe ilçesinden geçerken yaşlılara sesleniş şeklini istersen bir sor anlatsın. Hoşçakalın.

Baki Selamlarımla ...
Kullanıcı avatarı
Murat Çınar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Çınar » Sal Haz 27, 2006 10:53 am

DÜZELTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM MERVE, ISTANBUL'A GELİP GÖRÜŞEMEME GİBİ BİR DURUM YOK ORTADA, GELDİK, GÖRÜŞTÜK AMA AMELELİK YAPTIK BÜLENT'E, TUĞLALARIN TAŞINMASI VE KUM ELEME FAALİYETLRİNDE BERABERDİK. AMA BAŞARAN AMCAMIN YAKLAŞIMI ÇOK HOŞTU GECE OTOMOBİLİN ANAHTARINI HİÇ ÇEKİNMEDEN TESLİM ETTİ BANA, TABİKİ HAŞLIĞIMIZIDA VEREREK, BENİM İLK GELİŞİMDİ İSTANBUL'A, YER VE YÖN KONUSUNDA BİLGİM HİÇ YOKTU, GÜZERGAHLARI BÜLENT TARİF EDECEKTİ BANA, AZDA OLSA TEREDDÜTLÜYDÜM TRAFİKTEN AMA BÜLENT SAĞOLSUN BAĞCILAR'DAN, GÜNEŞLİ DERKEN SAYESİNDE KAYBOLDUK GECE 2 DE EVİN YOLUNU ZOR BULDUK. O YÜZDEN BÜLENT SANA EMANET ÖMRÜ KAYBOLMAKLA GEÇTİ İYİ MUKAYET OL ONA EMİ... MUTLULUKLAR DİLİYORUM ...

BAKİ SELAMLARIMLA ...
Kullanıcı avatarı
Murat Çınar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Tem 18, 2006 1:31 pm

Eeeeeeee surun en guzel gelin adayi ne haber nasilsin canim Turkiyeye girisimden bir kac sat sonra beni araman inan beni cok mutlu etti o sicak kanli olusuna hayran kaldim bak sozumde duracagum ha seneye allah nasip ederse senin misafirin olacagum soz agizindan bir sefer cikar :) bak sibele soz verdim Tekirdagda nasil bulustuk :) hersey gonlunce olsun sms ni aldim sen merak etme tatil donusu ortaluklarda buyuk temizlik olacak :) merak etme.......
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Deniz Kazak » Çrş Tem 19, 2006 8:48 am

Sevgili Merve Fatmada senden bana söz etti şurin en güzel gelin adayı olduğunu biliyorum eski nick Gelincikti evet tanışmamız bu güne kısmet oldu ve çok mutlu oldum güzel yazındanda.Ekim ayında horondan kırılacak ortaluk desene inşallah gelmek nasip olur çok isterim.Şimdi ufak ufak hazırlıklar yapılıyordur sanırım tatlı telaş allah her şeyi gönlünüze göre versin canım.Şuri sevmemek mümkünmü harika bir yer rüya gibi.Bir dahaki sene orada hep beraber buluşuruz inşallah.
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ebru Ayan » Cum Tem 28, 2006 9:56 pm

MERHABA MERVE,BÜLENT KARDEŞLERİM.
NİŞAN HAYIRLI UĞURLU OLSUN.ALLAH MESUT EYLESİN.DÜĞÜNDE İNŞALLAH BULUŞMAK DİLEĞİYLE,İKİNİZİ DE ÖPÜYORUM
Ebru Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Ağu 10, 2006 11:56 am

merhaba bülent merve.düğün hazırlıkları nasıl gidiyor.1 ay sonra yeğeniniz geliyor.artık görmeye gelirsiniz. selamlar
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Eyl 04, 2006 11:44 am

canım çok teşekkür ederim mesajın için.öpüyorum seni görüşmek üzere :)
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir