gönderen Ferit Kılıç » Pzt May 15, 2006 11:28 am
Hoş bulduk Recep teşekkür ederim bu nazık davranışına ayrıca ben şaka kaldıran biriyim kızmam ve hicbir zamanda enişdenuz gibi olmam ben radikal bir adamım dost kalacağımızdan emin olabilirsin. Gelelum trabzon meselesine biryeri sevmek için uzun süre kalmak gibi bir zorunluk olmasa gerek biz senin gibi alekolaşan Trabzon'lulardan değiliz illeda Kırıkhan diye tuturmayız.
Ola Recep bazıları senle fazla uğraşuyur . Bu ne iştur anlamadum gitti gel sen bunların altında kalma ver cevablarini . Mahallemun uşaği olarak ezdurma kenduni ağuruma gideyu selamlar sevgiler
Meraba Recep bilirim sen başa cıka bilirsin onlarla fakat akttan alınca benim ağırıma gitti komşi olarak. Merak ettum senun deden nuska yaparmi bileyim oni zira lazim olabilir selamlar.
Recep habu eniştene sahip cık mahallemuzun adini sorup duruyu senun tarafuni tuttum diye.Adamida hasta etma sana yazılanlara cevap ver. Kahve köşelerine takılacağuna. selamlar
Recep işini yarım pırakma diyorsun ben işimi yarım bırakmam ama bu iş deduğun mahallenun ismi ise bu internet ortamında yazılacak şey deil daha doğrusu benim terbiyem el vermez. Belki birgün kulağına fısıldarım onu.
Asıl biz mahalle olarak irtibatı koparmayalım işlerinde başarılar.Selamlar