RECEP İŞİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Yahya ŞAHİN

Mesajgönderen Yahya Şahin » Cum May 05, 2006 8:10 pm

Değerli arkadaşım.
ilk mesajınızı aldım.sana teşekkür ediyorum. Her ne kadar görüşemiyorsak bile seninle eski arkadaşız. Buna hiç bir şey gölge düşüremez. sanal alemde görüşmek te güzel. Sitemine gelince; belki haklısın . Ama Burhanettin'in bana yazdığı mesajı oku. Sonra benim ona yazdığımı oku. Yazdıklarımın içinde kötü birşey varsa benimdir. Burada Burhanettin bizi kullanmak istedi. Ben de ona o fırsatı vermek istemedim. Yine de seni üzdüysem özür dilerim. Seninle bundan sonra daha güzel iltifatlarla yazışmak istiyorum. Sana meslek hayatında başarılar ve hastana acil şifalar diliyorum. Allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Yahya Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Prş May 11, 2006 7:42 pm

OLA RECEP ISIN DIYE KIMSEYI TANIMAYURUM AMA KENDUNI IYI TANIDURSAN EHH BISELER YAPARUK
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba abi

Mesajgönderen Mehmet Akif Özen » Cum May 12, 2006 4:40 pm

hakkaten seni tanımayan yaşamamıştır...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Akif Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzr May 14, 2006 11:59 pm

Yahu Recep seni tanımasam bu imla hatalarını bilerek ve kasıtlı olarak yaptığına inanacağım ama sana bi teklifim var. Sadece bir kereye mahsus hatasız ya yaz. Nasıl olsa bilerek hata yapıyorsun. Hayde bu Şurlilar görsün senin edebiyatçıları susturacak Türkçe'ni. Bu bizum emmoğlinun senun burnun ile ne alup veremeduği var oni da anlamiş değilim. Ne kusuri var burnunun. Gerçi eskiden kusuri varidi belki ama artuk kalmadi. Baki selam. Bu cümlelere vereceğin, hatta söylemeyip kalbinden geçireceğin her olumsuz cevabi her ihtimale karşı aynen ve peşinen iade ediyor muhabbetlerimi sunuyorum.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Pzt May 15, 2006 11:28 am

Hoş bulduk Recep teşekkür ederim bu nazık davranışına ayrıca ben şaka kaldıran biriyim kızmam ve hicbir zamanda enişdenuz gibi olmam ben radikal bir adamım dost kalacağımızdan emin olabilirsin. Gelelum trabzon meselesine biryeri sevmek için uzun süre kalmak gibi bir zorunluk olmasa gerek biz senin gibi alekolaşan Trabzon'lulardan değiliz illeda Kırıkhan diye tuturmayız.

Ola Recep bazıları senle fazla uğraşuyur . Bu ne iştur anlamadum gitti gel sen bunların altında kalma ver cevablarini . Mahallemun uşaği olarak ezdurma kenduni ağuruma gideyu selamlar sevgiler

Meraba Recep bilirim sen başa cıka bilirsin onlarla fakat akttan alınca benim ağırıma gitti komşi olarak. Merak ettum senun deden nuska yaparmi bileyim oni zira lazim olabilir selamlar.

Recep habu eniştene sahip cık mahallemuzun adini sorup duruyu senun tarafuni tuttum diye.Adamida hasta etma sana yazılanlara cevap ver. Kahve köşelerine takılacağuna. selamlar

Recep işini yarım pırakma diyorsun ben işimi yarım bırakmam ama bu iş deduğun mahallenun ismi ise bu internet ortamında yazılacak şey deil daha doğrusu benim terbiyem el vermez. Belki birgün kulağına fısıldarım onu.

Asıl biz mahalle olarak irtibatı koparmayalım işlerinde başarılar.Selamlar
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Sal May 16, 2006 8:57 am

ola recep ne var ne yok nasılsın nasıl gidiyor hayat hiç arayıp sorduğun yok tekrar görüşebilmek dileğiyle kendine iyi bak yazın görüşürüz allaha emenet ol. emka_61@hotmail.com msn adresim
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Akif Özen » Sal May 16, 2006 4:16 pm

abi sağol hoşbulduk. doğru haklısın gelemiyorum çünkü hafta sonları bile stajyerlik kursuna gidiyorum yani anlayacağın hiç boş günüm yok. ama en kısa zamanda görüşürüz abi kendine iyi bak selamlar...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Akif Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Cmt May 20, 2006 3:00 pm

merhaba recep hıç görüşemiyoruz ben alanyadayım işin düşerse beklerim
hasan özdil

slm

Mesajgönderen Ümit Yazar » Pzr May 21, 2006 2:23 pm

merhaba abi aramıza hoş geldin
Kullanıcı avatarı
Ümit Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt May 22, 2006 7:40 am

benim ev avsallarda işyeri okurcalarda buralar eskisi gibi değil her taraf otel doldu buralar güzel gelirsen beklerim herkese selamlar.
hasan özdil

Mesajgönderen Rahime Ustasüleyman » Sal Haz 20, 2006 2:59 pm

Amcaoğlu merhaba,

geçenlerde köye gittim.Babamın arşivdeki resimleri arasında bir resim buldum.
Yer Kırıkhan ve sizin ev, Tarih tahmini 1983, resimdeki kişiler Hasan İşçi ve Recep Işın......
Resmi yayınlamamakta yarar görüyorum ama hoş bir anı........

Kendine iyi bak selamlar ve sevgiler
Rahime Ustasüleyman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş Haz 22, 2006 2:55 pm

recep abi sende hoş geldın aramıza.mesajın için tşk ederim
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Haz 24, 2006 10:43 pm

recep işin yazdı:sevgili naciye güzel teşviklerin için site adına teşekkürlerimi bildiririm.deyeceksin ki seni tanimam ama ben seni tanırım ben hacer yani eski soyati ibrahimağaoğluolan ve şimdi ışın olan kişinin kaynıyım inşallah tanışmışık. ama bu aralar siteten uzaksın daha sık sitete olmanı taimi istiyorum sen ve fatma hanımikinizde şurun solmayan abidesisiniz . selamlar allaha emanet ol .

ILGINIZDEN DOLAYI TESEKKÜRLERIMI ARZ EDERIM RECEP BEY; EVET SIZI TANIMADIGIM DOGRUDUR AMA KARDESINIZI VE HANIMINI COK IYI TANIRIM BIR ARADA COK GÜZEL VAKITLERIMIZ OLMUSTUR OLSUN KÖYDE OLSUN CAYKARADA..... INSALLAH YINE OLUR... EVET ARANIZDA UZUN ZAMAN BULUNAMADIM AMA BUNDAN SONRA ESKISINDEN DAHA COK SITEMIZE VAKIT AYIRACAGIMDAN EMIN OLABILIRSINZ... TEKRAR GÜZEL SÖZLERINIZDEN DOLAYI TESEKKÜRLERIMI SUNUYORUM SIZDE ALLAHA EMANET OLUN... FARUK VE HACEREDE SELAMLAR SAYGILAR...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Akif Özen » Pzt Haz 26, 2006 5:20 pm

selamlar recep abi nasılsın... valla şimdi diyecesun niye gelmiyorsun . abi cevap vereyim hafta sonları da dahil olmak üzere adaylık kursuna aldılar bizi. yani boş bir günüm büle olmuyo. ama temmuzun 1 inde tatile kavuşuyorum görüşürüz inşallah. bu arada nereye taşındın abi
Kullanıcı avatarı
Mehmet Akif Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Atalay » Çrş Kas 01, 2006 9:50 am

merhaba ben cordanoğlihasanun iş arkadaşi murat atalay cordanun selami var gökceadadan selamlar sevgiyle kalın
Kullanıcı avatarı
Murat Atalay
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 14 misafir