Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
oy oy kimler gelmiş hoşgeldiniz hocam katılımınızın daim olmasını diliyorum yazın görüşecez inşallah ayrıca banada teşekkür etmişsin rica ederim her zaman yardımınıza hazırım
En son Sibel Şahin tarafından Pzt Haz 26, 2006 11:42 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
ooooooo emmoğlu nihayet aramıza teşrif ettiniz hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Katılımın hayırlı ve uğurlu olması dileklerimle hayatında başarılar dilerim herşey gönlünce olsun.
hocam,
nereledesin be şu sivri ve kıvrak fikirlerininden bizleri bu güne kadar mahrum ettiğin için kınıyorum seni fakat yinede katılımının hayırlı ve devamlı olmasını dilerim.
olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hosgelmıssın
oguz cıcın yazacak cooooook seylerım var ama aramızda kalsın:)))
oguzun en buyuk ozellıgı tartısırken karsısındakı dogru soyelsede lafa ılk HAYIR dıyerek baslar gıcık oluyorum yaaaaaa.
ola cabuk gel kavga edecek kımse kalmadı
tekrra hosgeldın
ABİİİM!
HOŞGELDİN ARAMIZAA! NE GÜZELMİŞ SENİDE ARAMIZDA GÖRMEK! AYNI ŞEHİRDE OLUP GÖRÜŞEMEMEK DAHA KÖTÜ OLUYO:)
NEYSE ABİM EN YAKIN ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE!
ASKER YOLCULUĞUNA SAYILI GÜNLER KALA YAPMIŞ OLDUĞUMUZ PARAGAS UNUTAMADIĞIM ANILAR ARASINDA, OTURUP MUHABBET İÇİN İLLA ASKEREMİ GİTMEM GEREKECEK BİR ARA TOLANALIM YAP BİR AHMET SAN'LIK...
merhabalar emmoğlu. eskiden beri birbirimize olan amca oğlu bağlılığıyla sonsuz selamlar tekrar. hasret bıraksanda unutulmayacak insanlar olurya bende de var öyle bir elin parmak sayısı kadar. irtibatı kopartmadan eskisi gibi olmaya devam etmeyi temenni ederim. kendine iyi bak allaha emanet ol
merhaba sayın abiciğim nasılsın neleryapıyorsun belkide bana hayırsız diyeceksin ama alakası yok numaran yoktu ama şimdi burda herzaman görüşebiliriz kendine iyi bak