gönderen Mehmet Aydinli » Prş Şub 09, 2006 8:37 am
Duydum kılayusun namaz,
Banada dualarundan et biraz,
Geleçekmisun bu yaz,
Fosiya sensuz olmaz.
Evlendurun dokdor Mehmeti,
Mustafa alsun nöbeti,
Kesildi dünyadan kısmeti,
Bağlandimi acaba basireti,
Orhan amcanimi aldi örnek,
İsdemez kızlari görmek,
Bize duşer söylemek ,
Sizeda onlari evlendurmek.
Kayip ettuk Hakani,
Özlemezmi rakani,
Kurtaracak vatani,
Kalsa işden zamani.
Bulaşma ölülere,
Neoldi dirilere,
Ayiramam seni,
Karişursen delilere.
Merhaba can ,busenun kardaşun olacak olan adam aramuza gelmeye utanuyumi ,yoksa akli kesup gelemeyumi,kayit olamayumi.Sen akilli adamsun oyle geluyu bana biraz yardim et onada buralara burnini biraz soksun. selamlar.
Benum bilduğum Hakan oyle demez, yaylada azmi tayak yedi benum içun,hala yureğumde evlat acisi gibi ,korkmasun şimdi burada tayak falan bir şey yok, şimdida ben kollarum oni, birşey olmaz ona. Demek çocukken bi korkdi oyle gideyu. Vah vah vah. selam lar. öptüm hepinizi.
Doktor sandum sizi,
Sordum size soru,
Yalandan yaptun tezi,
Sağlamdur bu boru.
Erkekluğum gitmedi,
Hevesluğum yitmedi,
Teşhisun yanliş oldi,
Okuduğun yetmedi,
Rahat ederse Hakan,
Ben giderum buradan,
Şur ile Çaykaradan,
Gerekurse vatandan.
BİR TEK FİTNELUĞUN YOKDİ , EVELDEN BARİŞ GÜVERCİNİ İDUN ,ŞİMDİ FESATLUĞA ,FİTNELUĞE BAŞLADUN.BİZ KÖYDEKİ FESATLARDAN KURDARMAYA UĞRAŞUYURUK, ŞİMDİDA SEN EKLENDUN ONLARA.
FEĞMENOSLİLAR İLE FAZLA UĞRAŞMA ,BAK BİZDE KUVVETLİ AVUKATLAR VAR ,DAVA ACARSELER KURTULAMASUN.HELEDA HÜSEYİNİ KURTOĞLİ AVUKAT TUTARSELER HİÇ KURTULUŞUN OLMAZ ,BEN BİLE KURTARAMAM SENİ,İPE KADAR GETURUR SENİ,AKİLLİ OL. HA OHAKANİDA SALMA BUSİTENUN İÇİNE ,KENDİ BAŞİNA BIRAKMA ONİ, SELAMLAR.
Merhaba dostum,nasılsın görüşmeyeli .
DOST VURULUNCA DEĞİL unutulunca ÖLÜR ve BİZ SEVDİKLERİMİZİ KIR ÇİÇEĞİ GİBİ AVUCUMUZDA DEĞİL KURŞUN YARASI GİBİ YÜREĞİMİZDE TAŞIRIZ. Biz dostlarımızı hiç unutmadık ,yüreğimizde taşıyoruz ölmesinler diye ve umarım dost bildiklerimizde aynı düşüncededirler. DELİLLE 'nin dediği gibi ana-babalarımız tesadüfle,arkadaşlarımız seçimle kazanılır.
Biz arkadaşlarımızı ve dostlarımızı seçerek kazanıyoruz, kendimizide kazandırıyoruz(Arkadaş ve gerçek dost isteyenlere).
Hayat
Kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir,
Kendin için neler hissettiğindir,
Güven, mutluluk,şefkattir, Nefretin yerine ,sevgiyi kazanmakdır.
EEEEEEEEEEE işte Kayhancığım bazanda bırak çocukluk yapalım ,hiçmi
özlemedin çocukluğu,çocuk işleri yapmayı. Kal sağlıçakla .herkese selam.
Merhaba kayhancığım ,hayat nasil gideyu.Benum kaskom bitti trafik sigortasi ile devam edeyuruk ,UZATMAYA UĞRAŞUYURUK,VARSA BİYOLİ SENDA SOYLE. selamlar
Ola fesatluk etma ne olur biz Şenol ile tarkun değilduk,o artuk dahada mubarek insan oldi oyle hakkındada ileri geri konuşma. görduğun yerdeda elini öp, helalluk da al ondan,sade hali istema ondan. maneviyadindanda faydalan biraz.Artuk haci kocasidur,daha dikkatli olur senda dikkat et.Gürselun gönderduği etler hiç butarafa gelmedi,afiyet olsun ,zaden sizden artmazdi biliyudum, olsun siz yetunuzmi ben yemiş gibi oldum, ama bak ilkay Kütafyadan bağiruyu kızdi size adam bir şey yollardi onada,aşk olsun ,feğmenoslilara hiç birşey yeturmeyusunuz,çok kızdum ha.
Birda Hakan görünmez oldi ,sakın yanliş yapup gitmesun bir yere sahip çik ona ,sanmasun yalağuzdur ha,ortaluk daha fazla kızışmasun diye birşey yazmaduk, akilli olsun. çooooooook selamumi soyle ona. hoşçakalun. Bu ara fazla giremeyurum siteye derlemeler yapayurum, çalışmalarum var size göreyim.
Hala bir Hakani burlara geduremedun,nefena kızdiki dahada görünmeyu.bari selamlarumuzi soyle ona. Şenoli kolay kolay daha bulamasun, o kariyi tavaf edeyu ,daha bitmez tavaf işi.Gelen misafirlereda zemzem ile hurma dasğituyu.Bize su kaldi herhalda,gene kazankiran suyina dağlim.Senda Ankara suyi ile idare et oda ieyidu ben bilurum oni. selamlr.
Yeni bir haftaya merhaba diyerek başlayurum,beni da sabah sabah bir geçen oldi burada ne y apayim demekki nemazdan sonrada yatmayanlar var,onlar daha erken davrandi olsun , sana gelince dostum şenoli bağirdun bağirdun karinun yanindan çikardun, şimdi da sen yoksun piyasalarda ,zaden zati muhderem Hakani kaybettuk, bari seni kaybetmeyelum,mahnitalarda güzellukvar ama aklunuz soradan gelur senda koyverum gitma.BABAN İLE ANAN HERHALDA YANUNDADUR ,BOBANİ ANANİ EYİ BAK ,GENÇLUĞUNDİ SENEDE BİRKERE GÖRERDUN ONLARİ , BÜTÜN SENE KAŞAK GEZERDUN ,BARİ ŞİMDİ DOĞALARİNİ AL AFERUM, BURASİ ÖNEMLİ OLDUĞU İÇUN ,NASİHAT OLDUĞU İÇUN BEYUK YAZİ İLE YAZDUM TAMAM. HERKESE ÇOOOOOOOOOK SELAMLAR,
Merhaba kayhancığım, arasıra sitenizi hatırlayın. Dostlarınızı, arkadaşlarınızı,yakınlarınızı bir merhabada olsa birşeyler söyleyip hatırlarsanız umarım iyi olur. Çok meşkul ve sıkıntılı olduğunuda biliyorum, kolay gelsin. Herkese çok selamlar. Görüşmek dileğiyle.