Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Erhan Abi Nasilsin ? Ne Var Ne Yok ? sana dedigim oyuna devam ediyomusun sen anlarsin cok aciklik vermeden sorim dedim gercek orataya cikinca hic dusunemiyorum olacaklari ama iyi bi dayak yiyecegum sankim bosvesekmi yok yok biraz tadini cikaralum oyle degilmi kendine cok iyi bak gorusmek uzere Sevgiler Saygilar
kardeş napayım bende senin gibi atraksiyonlu bir hayat yaşıyorum:) okul bitti evde pinekliyorum boş boş.selamın başım üstüne sende gördüklerine selam söle yazın görüşmek üzere
saolasın erhan abi valla iyiyim ya ne olsun seni sormalı asıl sen nasılsın kızları bana degil sana sormak lazım goruselim abi ya swed_61@hotmail.commakazaoglu@hotmail.com. abi tlf da telefon rehberinde var kib gorusuruz
..Ben yokken beni arayanlar arasında yer aldığın için sana teşekkür etmek bana vazife olduğu için bu teşekkür yazımı gecenin bu geç saatinde yazmanın mutluluğu içindeyim.
aranızda olmaktan çok çok mutluyum.beni üzen tek şey işim münasebetiyle memleketimde olamamak.
bu sitede memleketimden görüntüler ve insanlar olduğu süre içinde devamlılığım kesindir.inşallahherkes benim gibi düşünüyodur.görüşmek dileğiyle.EYWALLAH...
Ola emice ogli nasilsun nerlerdesun kadi msnlerde gorusemeyuruk, bari burdan hal hatir sorayim dedum yoksa sendemi gorunmez msnli oldun neyse birde kucuk bir hatirlama yapayim, sana yazan arkadaslara kendi sayfandan degilde onlarin sayfasindan cevap verursen daha guzel olur dimi sevgiylen kal..