KAYHAN DURGUN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Sal Mar 14, 2006 12:33 pm

Antıka: doğrudur ağabeyin sayılırım. Hernekadarda benden küçüksende öğüdüne katılıyorum, "merak iyi bir şey değildir" Feğmenosta fesat görmedim olsa bana yetiştirirlerdi kim olduğunu. Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleri için.
selamlar
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Cmt Mar 18, 2006 11:07 am

EKIZ SEN VARYA SEN HIC AKLIMUZA GELMEZDI SEN BOYLE NERDEYSE BUTUN SURLILARI OYNATTIN HELAL OLSUN SANA BIR BAYAN OLARAK AKILLI HAMLELERINI TEBRIK EDERIM USTUNE USTUN AKRABA SAYILIRIZ

HE ARAMUZA DEKRAR HOSGELDUN BIZLERI UNUTTUN AMA BIZ SENI UNUTMADUK

INSALLAH BU SENE YAZIN GORUSURSEK SANA YAPACAKLARIM VAR BU MASKANIN ALTINDA ISTEDIGIN KADAR GIZLEN GERCI SIZIN MESLEK
INSANLARA MASKE YAPIYOR POLAT ALEMDARI DEGISTIRDIKLERI GIBI DAHA IPUCU VERMEK ISTEMIYORUM MASKEN DUSER KENDINE IYI BAK YAZIN GORUSMEK DILEGIYLE

KIMUN AGINDA BAKLA ISLANMAZ ? HERHALDE SENUNKINDE ISLANMAZ O BAKLA AGIZA GIRDIMI ISLANIR MESELE ONU AGIZA ALMAMAKTA IKI YONLE SITEYI ELE GECIRDIN HELAL SANA KENDINE IYI BAK DOSTUM
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Cum Mar 24, 2006 11:47 pm

Hakikaten antika adamsın. (Gölge adam ama)

Antika büyük ölçüde deşifre olmuş durumdasın. Sana yeni bir isim buldum. Hem eski ismini de hatırlatıyor. Dizi film gibi devam edersin kaldığın yerden. İsim antartika...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Nis 14, 2006 4:07 pm

Antika misun nesun bilmem ama ,referans verduğun adam gibi isen antika değil , iyi fesatika olursun. inşaallah onun gibi değilsun .Aama hocaluğina ,yani hafusluğina diyeceğumuz yuuuuuuuuuuuuuuuuk.Referans verduğun adam okadarda iyideğil, hoca olduğina bakma. Bana gelince kenduni doğri tanit deyusun ben um aslum bu oğlum, aydinli mehmet, dedem kirik mehmet ,ana tarafum sarahmet.

Esamen yokmi köye,
Kenduni tanitmayusun,
Antikalar müzeye,
Değeruni bilmeyusun.

Antika cinsi ,sen kayhani savunaçak yerde kenduni savun.Bende antika boruda var ,istersen antika boruda döşerim,benim işim oğlum.
Ha bana bak oğlum ,ben doktorumida buldum ,ilaçinida doktor yazdi,
O senun yemiş olduğun ,deneduğun lağusapilar size göredur.Bizum gibi insanlara allah yazmadi onlari.
Birda oyle aydabir buralara ,anternete gelma geleceğisen hergün ,veya iki üç gündebir gelecesun tamammi, şimdiluk nereye gitersen git.

Oğlum senin ne bayrağın belli ,ne memleketin ,nede vatanın , ne yalandan bayrak sevdaluği yapayusun,asmayanunda demişsun.Adam olsan ,insan olsan önce kenduni taniturdun, oyle yalandan bayrak sevdaluği yapma.
YETER ARTUK ANTİKALUK DEĞERUN DA BİTTİ, SAHDE ANTİKA OLDUĞUN BELLİ OLDİ.
HOŞÇA KAL

Ulan antika oğli antika ,ben küfür etmiyorum,borunun ne işe yaradığıni sordun, cevap verdim,ama bunun yanında antika boruda bulunur dedim, yani boru döşemek ayipmi,boru döşeyenler ayip işlermi yapayu,EPATLARİNİ SORDUN ,HER EPATTAN VAR,SEN YETERKİ DÖŞENECEK YERİ TARİFET, tehessüf ederim.Ha ayrıca hiç sinirlenmem sinirlenmem ama deduklerumeda katlanacasun.şimdiluk öptüm.çok meşgulum, sora görüşürüz.

Sayın antika sitede serseri mayin gibi dolaşmaya başladun,adımlaruna dikkat et.Antikalar biryerlere çarptuğu zaman çizilur ,veya kırilur antikaluk değeri düşer ,sakin o durumlara düşma,sora yapişturma ile tamir ile düzeltemezuk seni.
Ha birda şu feğmenoslilari herhalda çok kıskanuyusun,devamlı taş ataysun.Olsun meyva veren ağaç taşlanur, taş ata ata belki birşeyler kaparsun. hoşçakal .

Sayın antika seni çok değişuk cinsiyetlere sokmaya başladiler,kız, erkek,adam ,kari, bayan....... ben hiçbir tahmin yürütemeyeceğum,tek tahminum sesun bazan kalun geluyu bana,bazanda inceluyu .O ikisi arasinda hangi cinsiyet sesi var bilemem .yoksa kızduğun zamanmi sesunkalunlaşuyu bilemem,kızma ha benum tahminumda bu. selamlar.

HEYGİDİ HEY ! NERDE SENUN PAHA BİÇİLMEZ ANTİKA YAZİLARUN, O GÜNLER DURULMAYUDUN ,NE OLDİ VAZOMİ KİRİLDİ, İÇİ BOŞANDİ, DHA BİŞE KALMADİ.AMA OLSUN ANTİKA HERZAMAN ANTİKADUR,BİR KÖŞEDE HER ZAMAN DURSUN ,GENEDA LAZİM OLUR .SELAMLAR

O çok hızlı gülüçükler,espiriler dağıtma zamanlarun ne çabuk geçti.Antik olmayan ,fakat antika lafları modern şehrimizden bizlerle ne güzel paylaşıyodunuz.Daima sürekliliğinizi arzederim.sevgilerimle.

Canum benum , oyle gizli siteyi gezupda çikmak yok ha.Takip ediliyosun oyle antika işler yapma ,antikaluğuni herif gibi göster.Şu anda bu yazıyı sana yazarken, sende siteyi geziyorsun.İkimizde antika işler yapıyoruz demekki.Öptüm canım ,salamlar.

Antikacığım feğmenos trafiği yoğunlaşti, biraz kendune dikkat et,hele birda Kurtoğli Hüseyinda gelurse senun işun hiçda kolay olmaz.Haşim ile mahkemeyi kurarler ,benda kurtaramam seni.Benden sana kardaş tavsiyesi. Yolun açık olsun. selamlar.

Antika kardeş ne haber .....sade seni değil, bütün antikaluklari ,antika cinsini kaybettuk .Sen yine arasira piyasaya çıkayusun .
Selam olsun bütün antikaluklara,

Antika kardeş ,rakiplerin çoğaldı .Bu aralar ifteri ,mazutal,kalayci hepsi geldi.Yakında ahırdanda bir heyvan çikup gelurse şaşurma.
İfteriyi hayvanun altina sererukta, bu kalayciyi ne yapacağuk.Aslinda kendinunda kalaylanmak ile bek düzeleçek tarafida yok ama neyse.
Selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Adem Kahveci » Sal Nis 18, 2006 7:28 am

Finansal yatırım araçlarının yanı sıra alternatif yatırımlara yönelen yatırımcıların yüzünü en çok, nitelikli "antika" güldürüyor.

Hisse senedi, döviz, yatırım fonları, tahvil, bono, Eurobond, altın, repo ve mevduat gibi yatırım araçlarının yanı sıra birikimlerini değerlendirmek isteyen kişiler, farklı yöntemlerle de kazanç sağlamaya çalışıyor.

Yatırımcılar son yıllarda özellikle, yatırımlarını, getirisi nedeniyle antika ve gayrimenkule yönlendirirken, bir dönem gözde olan otomobil ise düşen fiyatlar nedeniyle yatırım aracı olarak görülmekten uzaklaştı.

Yatırım araçlarının günümüzdeki seyri ve riskleri dolayısıyla birikimini antikaya yönlendiren kimseler, 2 yıl gibi bir sürenin ardından hatırı sayılır bir kazanç elde edebiliyor.

Antik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Artam'a göre, antika satın alanların yüzde 45'i antika eserleri yatırım amaçlı ediniyor. 25 yıldır, nitelikli antikanın değerinin hiç aşağı inmediğini ifade eden Artam, aksine sürekli yukarı çıkan bir trend izlediğini anlattı.
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Prş Nis 20, 2006 2:49 pm

BAY ANTIKA BIR NEVI FIRILDAK DEMENE GEREK YOK; TAM FIRILDAK DIYEBILURSUN, HER NE KADAR TANIMIYORSAMDA SITEMIZE HOSGELDINIZ...

BAY ANTIKA BENIM SESIM COK SÜKÜR CIKIYOR; NAZARA FALAN GELMIS DEGILIM; AMA SIZ KAYIPLARDASINIZ HERHALDE

BAY ANTIKA NASILLAR ACABA; UMUYORUM AFIYETDEDIRLER INSALLAH...SELAMI YOLLAYANDA GETIRENDE SAGOLSUN... SAYET DÜKKANA UGRAYACAK OLURSANIZ ABIME BENDENDE KUCAK DOLUSU SELAMLAR ILETIN LÜTFEN...

SAYGILAR BAY ANTIKA

ANTIKA EFENDI HANIYASUN HIC GÖRINMEYSUN ORTALUKTA YOKSA SIRRA KADEMMI BASTUN HE

FIRILDAK ABULA EYIDUR YA BIZUM ANTIKA NASILDUR ACABA; SEN YASAYMIYDUN HE??? BIZ SENI YITURDUK SANDUK; EYIKI CIKTUN YINE PIYASAYA... BUNA SEVINDUM BEN ACIKCASI... HADI BAKALUM KOLAY GELSUN...

BIZUM ORTALUGI KARISTURDUGUMUZ YOK ANTIKA EFENDI... SEN KENDIN KARUSTURUYSUN GIBI GELUYU BANA...

ANTIKA AGABEY NASISUN?? BAKAYRUMDA HIC GÖRÜNMEYSUN; FORUMU UNUTTUNMI YOKSA HE?? BIZLER SENI UNUTMADUK GÖZLERUMUZ ARAR SENI... IHMAL ETME BURALARI....

KORKMAK DEGIL SEVINURDUK MEMLEKETTEN GELEN HEMSERUMIZI MISAFIR ETMEK ICUN AMA VALLAHI BU GIDISLE BIZLER BIRSEY DÜZENLEYEMEYECIZ; FAZLA BIR TALEP OLMADI CÜNKÜ; BU YÜZDENDE SENI YURT DISINDA AGIRLAYAMACAGIZ....COOOOOOOOOK MÜTESSIRIM... :cry: :cry: :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzr Nis 30, 2006 8:47 pm

Antika hakikaden strese girmeye başladın.Belki bilirsin Parmada Bir "Allahsız Yusuf" yaşardı.Onun hanının önüne "Sonradan pişman olacağun işi yapma" yazardı(Şimdi silinmiş).Sende sonradan altından kalkamayacağun lafları etme derim.Çünkü tepkiler artmaya başladı.Hemen hemen kimliğinde ortaya çıkmak üzere.Keşki benim için önemli değil.Şaka olduğu sürece hoşuma gider.Ha bu arada Şikayette bulunduğun feğmonoslilara dikkat et.Zaten sitede 3-5 i geçmiyor.Onlarıda elden kaçırmayalum.Sonra yukarki şurdan çaykaraya nasıl geçeceksun. Şenol ÇOLAK seni çok merak ediyor.Nazim AYDINLI yada birşey sormamışsın.Selam ve sevgilerle

Sayın antika sayende 'Potansiyel Sapık' ta olduk.Sana ne desem bilmiyorum.Yinede sana daha söylenmiş olan seni allah islah etsun diyeyim.Bayan olduğun söyleniyor.İlginç.Selamlar.

Yahu antika nedir bu feğmonoslilardan isteduğun.Aha senun en samimi arkadaşun Hasanı camii imamı olarak feğmonosa geturduk feğmonoslıların imanuni atırsın diye.Yoksa yanlışmı yaptık.Pek onon için hayırlı konuşmuyorsun.Bari tavsiye edeceğun birini diğer çamiye imam olarak getirelim.Birde ineklerde ülserin olmadığını sen nerden biliyorsun.Yoksa ineklerle özel iletişim demi kurabiliyorsun.Onlarmı diyor bizde hiç ülser olmayur.Selamlar.

Antika nasılsın?Pek ortalarda dolaşmıyorsun.Yoksa antikanın tarihi özelliği olmadığımı ortaya çıktı.Her neyse bir gün başka şartlarda ortaya çıkarsun diye tahmin ediyorum.Selamlar.

Antika ne edersin.Niye sesunu kesersun.Kim sesuni kesti.Yukarki şurli olman senun feğmenoslilara takılma hakkını vermez.Ayrıca çaykarayı terk eylede biraz gözün açılsun.Ama diyeceksun ben antikayum aslımı terk etmem.Genede sen bilirsun.Utanmadan ortaya çık.selamlar.

Senin hiç birşeyden haberin yok antika
feğmenosunda artık bir şair ve yazarı var.Mehmet aydınlı yazdığı şiir ve makalelerle "pen yazarlar derneğinin"haklı davetini aldı.yanlız çok imlahata yapıyor.Onunda nedeni lise yilarında edebiyat öğretmeni olan OgeneliSabahattin GENÇ olduğunu varsayıyoruz.Selamlar

Sana birşey demeyeceğim.Sen görevini yaptın.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen avrora » Pzt May 01, 2006 6:47 am

ULEN OGLUM DELİKANLİ OL LA.ERKEK ADAM TEK İSİMLE GİRER LA SİTEYE.AMA CİNS OLMAK KOLAY DEĞİL TABİKİM
avrora

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 02, 2006 9:26 am

ula antika koya abulayuk ayni sulaledenuk o nasil sozler oyle, gereksiz yazilari silmek icin burdayiz, kim olursa olsun, merak etme hic bir uyeyi dusuncelerini acik acik dile gidiriyor diyede kimse silmez.... ben sahsen yazdugun yazidan ne alindim nede benimle bagdasuyur deduklerun benim kimseden cikarim olmaz haaa. kendine iyi bak

antika kardasum dedugum kisiye selamlarimi illetunmi?? yoksa yinemi yanlis tahmin ediyorum????

Antika kardasum selamumi illetun tsk ederim lakin bana cok kizmis olmasi dogri deyil verseydi bana numarasini odemesuzda arardum oni eee bari yaz bana numarasinida arayayim onida daha beydoga etmesun bana sirunu ben kimseye demedum senida kimse tehdit edemez geregi neyse yapacaguk ee elun kolun bagli olmasun ha benden sir cikmaz vedat agabemde deyurki ben kimseye kizmis deyulum oda kizmasun bana ses versun..

antika nerlerdesun sensuz habu sitedenun keyfi kalmadi, ses ver mesajimi abulana illetdunmi cevap bekleyurum.. tel numarasinida bekleyurum yoksa o hala beddua etmeye devam edecek kadi korkayurum ya tutarsa budduasi..

Merhaba antika nerdeyse antikalasiyordun nerelerdeydun, bi geldun tam geldun ha yahu soyle o abulana nedur bana bu kadar hersi bi soylesinde bilelum, sen yinede selamlarimi soyle ben ona hersli deyilum...

Ahada beni nasil suclarsun ahmet abime ben birsey soylemedim hatta hic kimseye, sende inandun simdi kim oldugunu anlamis, bak bana inanmayusen hasimdi gercek ismuni aciklayacagum

Seni tehdit etmeyurum sadece ben kimseye bir sey demedum oni bilmeni istedum senin kimligini aciklamak istesem coktan yapmisdum oni, ortalugida karisturdugumuz yok gordugun gibi sakin bir sekilde hayat devam edeyur donivera olacakmisiz hahahah nerden bulur boyle antika laflari neyse abulana selamlarimi soyle unutma haaaa

EYKIDI ANTIKA, ANTARTIKA'DA OLDUN DAHA DIKKATLI OLMAN LAZIM YAKINDA HERKES KIM OLDUGUNU OGRENECEK... ABULANA COK COK SELAMLAR.

Vallahi habu laflaruna cok guldum bakalim daha neler bekleyur bizi habu surda, antika nerelerdesun sesin hic cikmayur, rakiplerundenmi korktun yoksa?

sitenun antikasina neler oldi kadi hic sesi cikmayur, iyimisun antika kardes buralari unutma haaaaa... Ablana selamalarrrr
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

dönüş

Mesajgönderen Hasan Sever » Prş Haz 08, 2006 10:02 am

sonunda deşifre oldun.benim için umrede niyaz edecek yerde birazda ağabeyini düşünsen iyi olur.
Kullanıcı avatarı
Hasan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cevdet Durgun » Cmt Haz 10, 2006 11:57 pm

Merhaba;

Ayrıca "klasik" oldun. Eğer devam edersen, senin yazdıkların ve sana yazılanlarla dünya klasiklerine bile girebilirsin (Çok mu abarttım acaba?). Benden söylemesi...

Saygılarımla.

Not: En çok güldüğüm iletilerin başında Gürsel'in mantıksal yaklaşımı geliyor.
Kullanıcı avatarı
Cevdet Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Haz 13, 2006 1:07 am

Can Dündar'ın bir şiirinde;
...............
Bebekler bezden,
Silahlar tahtadan,
Resimler kömür karasından yapılırdı.
Kızlara ninelerinin,erkeklere dedelerinin,
İsimleri konulurdu,
Saatli maarif okunurdu.
...
...
Senin antikalığın bu Can Dündar'ın şiirindeki dönemimi içeriyor, yoksa yontmataş devrinemi aitsin.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Hasan Aydınlı » Sal Haz 13, 2006 1:19 am

selam antika walla helal olsun sana bu kadar insanın tepkisini çektin büyük başarı kutluyorum seni euheueheueh
Kullanıcı avatarı
Hasan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Deşifre oldun

Mesajgönderen Vahap Sever » Sal Haz 13, 2006 11:20 am

Antikacığım sırf senin için döndüm siteye ve senin kim olduğunu artık biliyorum. Ancak ben açıklamayacağım. Sana daha önce kızdığım içinde kusuruma bakmazsın ee nede olsa senden büyüğüm. Sağlıcakla kal..
vahap sever
Vahap Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cum Haz 16, 2006 3:02 pm

Sayın antikacığım sen bu defoli borilari bırak,
Borinun defolisi tamir olurda bir yere yarar ,fakat antikanun defolisi ,sahtesi bir işe yaramaz.Aman dikkat et senida çalmasunler.Biz seni orjinal antika olarak saklamak isteyuruk.
Baksana Karun hazinelerini bile çalmışlar ,onlarun bile defolisi çıkmış ,antikaların bile defolisi piyasaya dolmiş .
Ama herşey bir yanada birda vardurki dostlukların ,arkadaşluklarun defolisi varki oni hiç sorma ,yeterki onlar defoli olmasun.
sevgiler.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir