gönderen Mehmet Aydinli » Cum Nis 14, 2006 4:07 pm
Antika misun nesun bilmem ama ,referans verduğun adam gibi isen antika değil , iyi fesatika olursun. inşaallah onun gibi değilsun .Aama hocaluğina ,yani hafusluğina diyeceğumuz yuuuuuuuuuuuuuuuuk.Referans verduğun adam okadarda iyideğil, hoca olduğina bakma. Bana gelince kenduni doğri tanit deyusun ben um aslum bu oğlum, aydinli mehmet, dedem kirik mehmet ,ana tarafum sarahmet.
Esamen yokmi köye,
Kenduni tanitmayusun,
Antikalar müzeye,
Değeruni bilmeyusun.
Antika cinsi ,sen kayhani savunaçak yerde kenduni savun.Bende antika boruda var ,istersen antika boruda döşerim,benim işim oğlum.
Ha bana bak oğlum ,ben doktorumida buldum ,ilaçinida doktor yazdi,
O senun yemiş olduğun ,deneduğun lağusapilar size göredur.Bizum gibi insanlara allah yazmadi onlari.
Birda oyle aydabir buralara ,anternete gelma geleceğisen hergün ,veya iki üç gündebir gelecesun tamammi, şimdiluk nereye gitersen git.
Oğlum senin ne bayrağın belli ,ne memleketin ,nede vatanın , ne yalandan bayrak sevdaluği yapayusun,asmayanunda demişsun.Adam olsan ,insan olsan önce kenduni taniturdun, oyle yalandan bayrak sevdaluği yapma.
YETER ARTUK ANTİKALUK DEĞERUN DA BİTTİ, SAHDE ANTİKA OLDUĞUN BELLİ OLDİ.
HOŞÇA KAL
Ulan antika oğli antika ,ben küfür etmiyorum,borunun ne işe yaradığıni sordun, cevap verdim,ama bunun yanında antika boruda bulunur dedim, yani boru döşemek ayipmi,boru döşeyenler ayip işlermi yapayu,EPATLARİNİ SORDUN ,HER EPATTAN VAR,SEN YETERKİ DÖŞENECEK YERİ TARİFET, tehessüf ederim.Ha ayrıca hiç sinirlenmem sinirlenmem ama deduklerumeda katlanacasun.şimdiluk öptüm.çok meşgulum, sora görüşürüz.
Sayın antika sitede serseri mayin gibi dolaşmaya başladun,adımlaruna dikkat et.Antikalar biryerlere çarptuğu zaman çizilur ,veya kırilur antikaluk değeri düşer ,sakin o durumlara düşma,sora yapişturma ile tamir ile düzeltemezuk seni.
Ha birda şu feğmenoslilari herhalda çok kıskanuyusun,devamlı taş ataysun.Olsun meyva veren ağaç taşlanur, taş ata ata belki birşeyler kaparsun. hoşçakal .
Sayın antika seni çok değişuk cinsiyetlere sokmaya başladiler,kız, erkek,adam ,kari, bayan....... ben hiçbir tahmin yürütemeyeceğum,tek tahminum sesun bazan kalun geluyu bana,bazanda inceluyu .O ikisi arasinda hangi cinsiyet sesi var bilemem .yoksa kızduğun zamanmi sesunkalunlaşuyu bilemem,kızma ha benum tahminumda bu. selamlar.
HEYGİDİ HEY ! NERDE SENUN PAHA BİÇİLMEZ ANTİKA YAZİLARUN, O GÜNLER DURULMAYUDUN ,NE OLDİ VAZOMİ KİRİLDİ, İÇİ BOŞANDİ, DHA BİŞE KALMADİ.AMA OLSUN ANTİKA HERZAMAN ANTİKADUR,BİR KÖŞEDE HER ZAMAN DURSUN ,GENEDA LAZİM OLUR .SELAMLAR
O çok hızlı gülüçükler,espiriler dağıtma zamanlarun ne çabuk geçti.Antik olmayan ,fakat antika lafları modern şehrimizden bizlerle ne güzel paylaşıyodunuz.Daima sürekliliğinizi arzederim.sevgilerimle.
Canum benum , oyle gizli siteyi gezupda çikmak yok ha.Takip ediliyosun oyle antika işler yapma ,antikaluğuni herif gibi göster.Şu anda bu yazıyı sana yazarken, sende siteyi geziyorsun.İkimizde antika işler yapıyoruz demekki.Öptüm canım ,salamlar.
Antikacığım feğmenos trafiği yoğunlaşti, biraz kendune dikkat et,hele birda Kurtoğli Hüseyinda gelurse senun işun hiçda kolay olmaz.Haşim ile mahkemeyi kurarler ,benda kurtaramam seni.Benden sana kardaş tavsiyesi. Yolun açık olsun. selamlar.
Antika kardeş ne haber .....sade seni değil, bütün antikaluklari ,antika cinsini kaybettuk .Sen yine arasira piyasaya çıkayusun .
Selam olsun bütün antikaluklara,
Antika kardeş ,rakiplerin çoğaldı .Bu aralar ifteri ,mazutal,kalayci hepsi geldi.Yakında ahırdanda bir heyvan çikup gelurse şaşurma.
İfteriyi hayvanun altina sererukta, bu kalayciyi ne yapacağuk.Aslinda kendinunda kalaylanmak ile bek düzeleçek tarafida yok ama neyse.
Selamlar.