tabiiki işyerindeyim ve tüm günüm karşımda oturan Raşit bey'in çıldırtan tavırlarını izlemekle geçiyor.yardım edddiiiin!!! imdaaaaaat!!! dayanamıyoruuuum!!!
(bu arada sibelcim,fazla ettiğim dualar hala etkisini sürdürüyor bülent anlatır sana )
bugun benim en mutlu gunum bu aksam en guzel aksamim olucak nedenini soyleyemem ama mutlulugumu sizinle paylasmak istedim insallah bi aksilik cikmazda istedigim gibi mutlu olurum herkeze saglik , guzellik , sevgi , saygi , guzel paylasimlar , mutluluklar diliyorum
Bugun keyfim yerinde, cok guzel hava var, gunes piril pril, pazar ortalik sakin, az once kalktim, keyifle kahvemi iciyorum, dun buralara hic ugrayamadim diye ortaligi karistiriyorum kim ne dedi kim ne yazdi
bu gün saat 13:30da kalktım uykumu alamadım daha kankayı bekliyorum bağ evine gidicez keyifler her zamanki gibi hat safada gelen varsa mangala bekliyoruz
Suan gune iyi basladigimi diyemem, temizlik yapicagim derken nerdeyse elimden oluyordum, nasil oldu sormayun anlatamam cunku o anki olay aklima gelince kendi kendime zorlada olsa guluyorum hani ayagin kayarda dusersin misali oldum sabah sabah..... Bakalim gunun devami nasil gececek.......
ablacım geçmiş olsun diyeyimde yaff dikkat et apla senin ellerine bişey olursa bu benim güzelim ingilizcemi kim katledicek sabah 04:30 da kalktım adapazarına gittim geri döndüm uykusuzunmmm allahtan hava serin akşam olsada eve gitsem uyusam göz kapaklarımın dermanı kalmadı
.....Gezide olduğum için elbette mutluyum.Ama her insanın iç dünyasında mutlaka anlatamıyacağı bir huzursuzluğu vardır.O huzursuzluk bazan en mutlu anında bile onu rahatsız eder.Yinede şükrolsun bugünüm çok iyi...
....Fırsat buldum sevdiklerime bir mesaj bırakabildim.O da benim için ayrı bir mutluluk.