FERİT KILIÇ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Burhanettin Ayan » Çrş May 10, 2006 11:47 am

Bakıyorum mahalle dayanışması var. Sizun mahallenun ismi neyidi??????
Burhanettin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HAKLISIN !!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum May 12, 2006 10:33 pm

.....ESSELAMUNALEYKÜM,

...Yorulmak ne kelime....Günde sekiz saat yol yürüyen ve yorulmayan genç adam iki kelime yazmaklamı yorulacak.Dilerim gençler yorulmaz. Çünkü hızlı koşanları çok gördüm.Sonunda bizi unuttu gittiler.

:::Yilların tecrübesi ile konuşuyorum.Çok arkadaşlarım oldu.Önce mektuplaştık,o bitti telefonlaştık ama maalesef hepsi yoruldu çok sevdiğim o arkadaşları kaybettim.

...Bu site sayesinde çok sevdiğim gençlere kavuştum.Dilerim ölünceye kadar onları kaybetmem.Sen sağlam dur,evelallah ALTUNCU hiç yorulmaz.

...Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Recep Işın » Pzr May 14, 2006 4:16 pm

işuni yarım brakma tamamla ben işimi tamamlarım burhanettine cevapver slm mahallemin güllerinden birtanesi gendine iyi bakkkkkkkkkkkkkk allaha emenet bol allah şeytanların şerrinten insan alemini korusun onlarıda papazlar korusun
Recep Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr May 14, 2006 9:54 pm

....ESSELAMUNALEYKÜM,

..Bu defa hafta geçmeden bir daha misafirin olayım dedim.Acaba acelemi ettim.Korkarım hazırlığın yoktur.Neyse biz kuru çaya da razıyız.Yeter ki güler yüzle karşılayın.....

....Selam ve sevgiler sana ve hanedekilerine olsun....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt May 15, 2006 2:53 pm

--------------------------------------------------------------------------------

.....Selamunaleyküm,

...Yazmak,haberleşmenin bir şeklidir.Bu da benim sevdiğim şey...... Bunu benimle eskiden beri çeşitli kanallardan haberleşenler iyi bilir. Daha önce de yazdığım gibi böyle zamanlarda ben bir tek şeyden korkarım.Beni sık sık haberleşmeye alıştırıp,sonra yorulup boşlamaktan.Hani derler ya çok koşan tez yorulur.İnşallah yorulanlardan olmazsın.Çok sert kayaya çarptın, kurtuluşun yok.Allah sana kolaylık versin.

....Hani diyorum ki böyle hergün olmasında belli zamanlarda biririmizi yazarak hatırlayalım.Senin için diyorum,yoksa benim için fark etmeeeeez.

......Selam ve sevgilerimi gönderiyorum....
Bölum yetkilisi

merhaba

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Sal May 16, 2006 8:49 am

ferit abi geç oldu ama siteye hoş geldin. nasılsın iyisindir inşaallah sizleri buralarda görmek bizleri mutlu ediyor. kendine iyi bak abi görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

merhaba

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Sal May 16, 2006 1:01 pm

ferit abı merhaba ıyısındır ınsallah.abı bu bızım mahalle cok sırkınledı yaa bırınız gelsın bu tarafa dogru artık
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Prş May 18, 2006 9:02 am

Ferit abi nasılsın? Sana uzunca bir aradan sonra yazabiliyorum çünki bizim internette engelleme vardı mesaj yazamıyordum gerekli yerlere yazı yazdım ve bu engellemeyi kaldırttım. Onun için geç yazıyorum. Sana kolay gelsin saygılar...
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yahya ŞAHİN

Mesajgönderen Yahya Şahin » Cmt May 20, 2006 11:38 am

Değerli arkadaşım.
Künyemi uzun yazınca birçok arkadaş beni yadırgadı. Mesajını okuyunca dedim ki iyi ki uzun yazmışım, yoksa hiç tanınmayacak ve öylece kalakalacaktım. Bu da büyük felaket olurdu.
Neyse bu mesajımda sana sadece mutluluk dileklerimle, diğer dileklerim daha nice mesajlara...... Allaha emanet ol.
Kullanıcı avatarı
Yahya Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Ferit KILIÇ

Mesajgönderen Sezgin Ayan » Sal May 23, 2006 5:02 pm

Sevgili Dostum,

Mesajın icin tesekkur ederim. Uzun süredir sayfayı ziyaret etmedim. Ancak, yılların güzellik kattığı cehrenizi görünce mutlu oldum. Tekrar tesekkur ederim.

Sevgilerimle

Sezgin AYAN
Kullanıcı avatarı
Sezgin Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 24, 2006 1:25 pm

......ESSELAMUNALEYKÜM FERİT,

..Sıra kimdeydi bilmem ama ben dayanamadım sırayı aldım.Tam olarak incelemedim ama sanki bir aydır birbirimize yazmadık geldi bana.Demekki özlenildiği zaman,hatıra düşüldüğü zaman insan duramıyormuş.Duramayınca da yazıyormuş.....

....Ben Gölcükte iyiyim.Sen Trabzonda olduğuna göre daha da iyisin inşallah.Yaz mevsimi olunca benim seyahat etme duygularım kabarır. Yerimde duramaz olurum.Şöyle bir ufak tur atmam lazım.Haziranı zor bekliyorum.Sırada Konyadan başlayıp İzmirde bitecek bir kısa tur yapma niyeti var.Hayırlısıyle gerçekleşir inşallah.

....Özlediğim TRABZON'a ve Trabzondakilere selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Zihni Özdil » Çrş Haz 07, 2006 11:49 am

Merhaba ferit.Okulun işlerinin yoğunluğundan dolayı uzun zamandır sizlere teşekkürlerimi bildirme fırsatı bulamadığım için üzgünüm.Beni sitede görüp hoş geldin demenden çok hoşlandım ,sizlerinde her zaman hatırlanması dileğiyle allaha emanet olun.Bu site aracılıgğı ile bize bu kadar güzel imkanları tanıyanlara teşekkürlerimi bir borç olarak görüyorum
Kullanıcı avatarı
Zihni Özdil
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayan » Çrş Tem 12, 2006 8:21 am

esselamünaleyküm ferit abi mrb beni tanımazsın ama ben seni iyi tanıyorum en sonunda metin abiyide yanınıza aldınız metin abiye iyi bakın yokluğumuzu hissettirmeyin kırıkhandan selamlar
Kullanıcı avatarı
Mustafa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Tahsin Kama » Çrş Tem 19, 2006 12:31 pm

Ola ferit o nehale geldin 25 sene oldu görüşmeyeli bilmem hatırlarmısın beni.Şu an Balıkesir Edremitde orman işletme müdürlüğünde veznedar olarak çalışmakdayım.Halam nasıl, evlimisin coluk çocuk varmı herkese selam hoşca kal.
Kullanıcı avatarı
Tahsin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 18, 2006 3:08 pm

....Merhaba FERİT,

.........................NEREELERDESİN ???????????
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir