SAMİ AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

slm

Mesajgönderen Sibel Şahin » Sal May 30, 2006 2:05 pm

merhaba Sami abi inşallah iyisindir kendi sayfamda teşekkür ettim sana ama belki görmemişsindir babama selamlarını ilettim şaşırdı nerde gördün diye sitede deyince anladı onunda çok selamı var sana iletmemi istedi sevgi ve saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Sal May 30, 2006 5:58 pm

SAMICIGIM SIPARISIMI UNUTMADUN INSALLAH KENDINE IYI BAK TUM AILEYE SELAM
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Haz 05, 2006 11:53 pm

......Merhaba SAMİ,

...Sitemize yapılan saldırı dolayısıyle Forumda hayli silinmeler oldu.Yinede sağolsun ilgililer bize birçok bölümlerini iade ettiler.

...Asıl sana son Kuşmere göçle ilgili koymuş olduğun resimler dolayısıyle teşekkür etmek için bu kısa mesaji yazıyorum.

....Teşşekkürlerimi,selam ve sevgilerimi gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÇOK ŞÜKÜR YENİDEN...

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal Haz 06, 2006 6:54 am

Sami abicim merhaba. dün çok üzücü bir olay yaşadık. inşallah birdaha böyle birşeyle karşılaşmayız. bunca verilen emekler, birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışan kötü niyetli,kötü zihniyetli insan sıfatındaki ciğersiz insanlar bizi asla düşüremezler...
ben dün fatma ablayla konuştuğumda sitenin tamamiyle çöküp ve yeniden üye olmamız gerektiğini felan düşünmüştüm.çok şükür öyle olmamış.
SİTE YÖNETİMİNDEKİ HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER VE SEVGİLER.
MERVE
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Haz 06, 2006 9:38 pm

Sami yeni siten hayırlı olsun.Siteye şimdiden eleştiri yapma hakkımız olmamakla beraber siteye eski fotoğraflarıda koyarsan memnun olacağız.Ayrıca aldığımız habere göre yayla yolunda tekerleği patlayan kamyoncuya fotoğraf çekmekten yardım etmemişsin.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Prş Haz 08, 2006 2:16 pm

merhaba sami inan tanımazsın diye yazmadım ben ibrahim ile helva yabardık seni o zaman hadırlamadım ama ozaman cocukduk hadırlamadım ama siz ozaman hadırladığım kadar iki kardeşdiniz ben kırıkhanda esnafdım inan gelin kaynana ilişkilerinden alanyada kaynımın evi vardı işde burada olurdu diye buralara geldik iyide oldu işler oraya göre iyi inan vardanı cekdin cok memnun oldum varsa değişik fot.koy mem.gelemiyoruz hiç olmasa resimle avunuyoruz sağol görüşmek yazışmak dileğiyle saygılar
hasan özdil

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Haz 08, 2006 4:17 pm

Merhaba Sami daha oncede yazmisdim ama maalesef basimiza gelen olaylardan sonra silenen mesajlar oldu, butun site uyeleri adina sana tesekkur etmeye bir borc biliyorum, surekli bizlere oyle guzel resimler sergiliyorsunki, gurbette olan benim gibi cok kisiyi anlik o cennet yerlere goturuyorsun,koyumuze, mezirelerimize ve en son yayla cikimi resimlerin harika, yuregine emegine saglik, allah seni basimizdan eksik etmesin, saygi ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ergün Özen » Sal Haz 13, 2006 4:21 pm

samı bey sıze olan borcumuzu nasıl oderız bılmam ama kendı adıma RESEKKUR EDERIM oguzel resımlerı bıkmadan sıkılmadan bız gurbettekıler ıcın yapıp ızlettıyın ıcın saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Ayan » Çrş Tem 12, 2006 9:39 am

MRB SAMİ ABİ GÖNDERMİŞ OLDUĞUN MSJ INA GEÇ CEVAP VERDİĞİM İÇİN ÖZÜR DİLERİM .SİTEYE VERDİĞİN EMEKTEN DOLAYI COK TEŞEKKUR EDERİM.SANAL ALEMDE GORUSMEK SLMLAŞMAK BİZİM GİBİ BUYUK BİR SULALENIN BİREYLERINE GERCEKTEN YAKISMIYOR.BU SITE BIR ARAYA GELMEMİZE VESİLE OLUR UMARIM.HİC OLMAZSA BUNDAN SONRA BİRBİRİNİ ARAYAN DESTEK OLAN GERCEK AKRABA OLURUZ.GORUSEBILMEK UMIDIYLE....
Kullanıcı avatarı
Mustafa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşegül Altuncu » Prş Ağu 31, 2006 7:34 pm

Hoşbulduk, kalem konusundaki genler abime geçti. Sİzleri ilgiyle takip ediyorum ,yeri geldikçe, elimden geldiğince siteyle ilgilenmeyi düşünüyorum.Trabzona geldiğinizde daha sık görüşmek üzere.Eşine selam, Eda ya sevgiler.
Ayşegül Altuncu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 18, 2006 2:05 pm

.....Merhaba Sami,

....Kuşmerdeki buluşmadan dolayı memnuniyetimi bildirmek ve bana gösterdiğin yakın ilgiden dolayı teşekkürlerimi sunmak için sayfana misafir oldum.Orada çektiğin resimlerin silinmesine de çok üzüldüm.

...Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Oca 28, 2007 7:17 pm

Sami Merhaba nasilsin? Ebrunun dugun telasi hepsinizi sarmisdir,dagvetiye maillini aldim tesekkurler, keske yakin olasak seve seve gelirtik, buralarda eskisi gibi aktif olman umuduylan,herkese selamlar...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Şub 08, 2007 2:28 pm

Merhaba Sami,

Sana özel olarak teşekkür etmek için sayfana misafir oldum.Umarım seni rahatsız etmedim.Neden teşekkür ettiğimi sanırım anlamışsındır.Sana bir de özel mesaj yazacağım.

Sana bu site ve site üyeleri çok minnettardır...Çalışma hayatında sana başarılar dilerim.

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal Nis 24, 2007 1:24 pm

.............................Sevgili Sami bey,
....Köyümüz,yaylamız ve Çaykara'mız için vermiş olduğun hizmetlerden ötürü size teşekkürlerimi bildirmekte geciktiğim için üzgünüm.
....Bundan böyle çalışmalarınızda başarılar diler sağlıklı ve mutlu bir ömür
geçirmenizi yüce mevladan niyaz ederim.
....Saygı ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Çrş Nis 25, 2007 11:02 am

Selamun aleyküm dayı nasılsın memlekette havalar nasıl siteye olan çalışmalarından dolayı sana çok tşk ederim sayende memlekette ne olup bitiyor buradan da öğrenebiliyoruz tekrar tşk yengeme slm kendinize iyi bakın benden bi emrin bi isteğin varsa emrindeyim söylemen yeterli
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir