SAMİ AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Pzr Oca 15, 2006 8:43 am

YÜKSEK ŞEYTAN SÜLALESİNUN DEĞERLİ FERDİ.ANLADUK HİÇBİRUMUZİ ADAM YERİNE KOYMAYUSUNUZ.AMA HİÇ OLMAZSA ALEME REZİL OLMAMAK İÇUN ELLERİNUN CEBUNDE OLMADUĞİ BİR FOTOĞRAF KOYSAN DEYURUM...
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Ayhan Kazancı » Cum Oca 20, 2006 7:37 pm

hoş bulduk sami nevar ne yok bu site kimin aklına geldi her kim sebeb olduysa allah bin kere razı olsun
Kullanıcı avatarı
Ayhan Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen BÜLENT MEHMET AYAN » Pzt Oca 30, 2006 10:57 am

eşi bulunmaz mudaoğlu ailesinin nadide mensubu; değerli ağabem nasilsun.
BÜLENT MEHMET AYAN

Mesajgönderen Necati Yavuz » Pzt Mar 20, 2006 11:10 pm

Samiciğim,

Öncelikle belirteyim, senin Şurlu olduğundan şüphem var (sakın “hem de Yukarki Şurlu’yum” deme). Merak etmişsindir, neden böyle dedi Necati Abim diye. Hemen açıklayayım, sen olmasan bu Şurluların birşey yapacağı yok. Yatıp kalkıp sana dua etsinler, sen olmasan bembeyaz bir siteleri olacaktı (Bu yazıyı okuyan tüm Şurlular “ne için dua edeceğiz?” sorusuyla okumaya devam ediyordur eminim).

Beni Sultanmurat’tan hatırlaman doğaldır. Çünkü yaylamız Eğrisu’dur.

Sami, başımdaki ekşebisten kurtuldum, şimdi bana Hopşeralılarla ilgili istediğin soruları sorabilirsin. Tüm açıklığıyla yanıt vereceğimden emin olabilirsin.

Saygılar.
Kullanıcı avatarı
Necati Yavuz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Melahat Uysal » Cmt Nis 15, 2006 7:21 pm

Hosbulduk Sami boyle guzel karsilanacagimi bilseydim daha once gelirdim, selamlar sevgiler..
Kullanıcı avatarı
Melahat Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Naciye Soysal » Sal Nis 25, 2006 1:07 pm

SAMI AGABE ANASAYFAYA EKLEMIS OLDUGUN GÜZELIM RESIMLERIN ICIN ELLERIN DERT GÖRMESIN; MANZARALARI COK GÜZEL YERLERDEN YAKALADIN; RESIM CEKMEKTE KIMSE ELINE SU DÖKEMEZ.... ELLERINE SAGLIK TESEKKÜRLER...
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ergün Özen » Sal Nis 25, 2006 4:46 pm

samı bey omce guzel resımler ıcın tesekkur eder bunların daha sık olmasını dılerım bız bunlarla dıyarlarda bakarak ozlem gıderıyoruz ama bır gırgınlıgımda heryerı cektınız yukarı sahınkaya ılkokulundan zorosu cekmedınız bunu sızden beklıyorum saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Ergün Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Prş Nis 27, 2006 11:28 am

Sami sonunda senin sayfanda cevap vereyim sana acemilik var serde
calışmalarınızın daim olması dileklerimle teşekkürler. Çok büyük efor harcadığını zannediyorum allah kolaylık versin selamlar ve başarılar hoşcakal
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

HİLMİ AYAN

Mesajgönderen Hilmi Ayan » Prş Nis 27, 2006 8:23 pm

MERHABA SAMİ.SİTEYE VERDİĞİN EMEKTEN DOLAYI COK TEŞEKKUR EDERİM.SANAL ALEMDE GORUSMEK SLMLAŞMAK BİZİM GİBİ BUYUK BİR SULALENIN BİREYLERINE GERCEKTEN YAKISMIYOR.BU SITE BIR ARAYA GELMEMİZE VESİLE OLUR UMARIM.HİC OLMAZSA BUNDAN SONRA BİRBİRİNİ ARAYAN DESTEK OLAN GERCEK AKRABA OLURUZ.GORUSEBILMEK UMIDIYLE....
Kullanıcı avatarı
Hilmi Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sonay Kazancı » Pzr Nis 30, 2006 11:46 am

Selamlar sami bey.Seni buralarda görmek ne güzel.Biz siteye kayıt konusunda biraz geç kaıdık sırf bu site işi için bilgisayar işine ağırlık verdim.inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz.Sağlıcakla kal.TÜRKİYEDE GÜNEŞİN BATTIĞI EN SON NOKTADAN SELAMLAR.
Kullanıcı avatarı
Sonay Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yahya ŞAHİN

Mesajgönderen Yahya Şahin » Çrş May 03, 2006 1:49 pm

Sami hocam ilgi ve alakana teşekkürler. iyi ki varsın . Sana bütün hayırlı işlerinde başarılar dilerim. Allah yardımcımız olsun. selamlar.
Kullanıcı avatarı
Yahya Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Çrş May 03, 2006 4:50 pm

Sami siteye girduk hoşbeş ettun bizi başka bi numaran yok. Oysaki bildiğim kadarıyla hoş sohbet adamsın alalım muhabbetini selamlar.
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

TEŞEKKÜR EDERİM !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş May 25, 2006 10:46 pm

.....Esselamunaleyküm,

....Siteye verdiğiniz hizmetlerden dolayı size teşekkürlerimi sunarım. Gerçekten takdirane çalışmalar yapıyorsunuz.Sayenizde sıcağı sıcağına haberler alıyoruz,hasret kaldığımız köyümüzün,yaylamızın ve mezirelerimizin resimlerine sayenizde bakıyor hasretlik gideriyoruz.Son olarak siteye koyduğunuz mezire resimlerine uzun uzun baktım. Geçmişlerine dua okudum.Allah razı olsun.

....Selam ve sevgilerimle.......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ahmet Mavro Uysal » Pzr May 28, 2006 7:13 pm

SAMICIGIN GORUSEMIYORUZ INSALLAH IYISINDIR SITEYE EKLEDIGIN RESIMLERDEN HAYATTA OLDUGUNU ANLIYORUZ RESIMLER ILAC GIBI GELIYOR BIR BILSEN ZURDUHGLIYA GIDERSEN SU BENIM INSAATTIN DURUMUNU CEK GONDER ZAHMET OLMAZSA KENDINE IYI BAK AZ KALDI BIR BUCUK AY SONRA GORUSURUZ SEVGILER
Kullanıcı avatarı
Ahmet Mavro Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr May 28, 2006 8:13 pm

....Merhaba Sami Bey,

..Sanırım beklentilerinize tam anlamıyle cevap veremiyeceğiz. Hayırlısı.Evet bazı şeylere meraklıyım ama o merağımı senin beklentilerin doğrultusunda depolayamadık.Yani keşke bilgi ve belgeleri bugün lazım olacağı şekilde saklayabilseydik.

....Ancak sadece geçmişten geleceğe Kırıkhandan gelmişgeçmiş Şurlular hakkında bazı bilgiler vermeye çalışıyorum.İlk gidenlerden itibaren orada bulunanlar ve oradan da göç edenler.Ve şu anda Kırıkhanda bulunan aileler...Bunlarla ilgili bilgi vermeye çalışacağım.

....Ayrıca Kırıkhan(408 Evlerle) ilgili inceleme yapmıştım.Gerekirse onu herkesle paylaşacağım.Geçmişe ait resimlerim azda olsa var.Ama onları henüz bilgisayarıma koyamadım.Koyduğum zaman onları da sizlerle paylaşmaya çalışırım inşallah.Daha başka suprizlerde olabilir.Ama senin verdiğin hizmetler yanında bizimki devede kulak kalır.Neyse.Bu beceri isteyen bir durum.Biz amatör çalışıyoruz.Bu kadar olur.Yavaş yavaş birşeyler yazmaya devam ederiz inşallah..

...Ama senin beklentilerine cevap vereceğini sanmıyorum.... Kırıkhandakilerle diğer yerlerdeki Şurluları buluşturmak ve ilişkileri sıcak tutmak amacıyle birşeyler yapmaya çalışıyoruz o kadar.....

...Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir