CENGİZ AYAN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

HAKAN AYAN

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Pzr Nis 23, 2006 6:04 pm

Emmoğlum gözümün nuru nasılsın?gercek hayatta gorusemezsekte sanal alemde hasret giderebiliriz inşallah cok cok opuyorum seni.yegenimi op benım ıcın yengeye slm Allaha emanet ol
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ATİLLA AYAN

Mesajgönderen Atilla Ayan » Prş Nis 27, 2006 7:56 pm

EMMOGLU MERHABA GUNDELIK HAYATTA YETMIYORMUS GIBI SANAL DUNYADADA GORUSMEYE BASLADIK ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSIN
Kullanıcı avatarı
Atilla Ayan

AYAN HİLMİ

Mesajgönderen Hilmi Ayan » Prş Nis 27, 2006 10:08 pm

Emmoğlu bundan sonra kendumi tanıtırken Cengiz AYAN'ın emmisinin oğluyum diye tanıtacağım.
Kullanıcı avatarı
Hilmi Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cmt Nis 29, 2006 1:27 pm

CENGİZİM İYİYİZ ÇOK ŞÜKÜR.DÜZCENİN YIĞILCA İLÇESİNDEYİZ.SERDAR DA BURDADUR.ARA SIRA İSTANBUL EKİBİ GELUR BASKINA(FATİH,MUSA İ.AĞAĞOĞLU,ZEKİ SARI,HAKAN AYAN VE CEH).MSN DEN GÖRÜŞELUM TABİ ADRESUM caykarali619@hotmail.com mikrofon ve kamerada mevcut çok eyi olur en kısa zamanda görüşelum ALLAH'a emanet ol,mehmete,murata ve arkadaşlara selam
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Alkan » Sal May 16, 2006 8:54 pm

Sayın Cengiz Bey !..
Hüseyin Alkan ı tanıyorum. Trabzn da çalışırken görüşüyorduk. Kendisi Fotinosludur. Soy adlarımız benzeşir. Akraba falan değiliz. Ama iyi tanışırdık. Demek dekan oluş. Yeğenim ile Samsun 19 Mayıs üniversitesinde çalıştılar. İyi tanışırız ama epeyi zamandır görüşmüyoruz.
Sizin öğretmeniniz herhalde.... S.iz de öğretmensiniz. Meslektaşız demek..Başarı dileklerimle sela mlarımı yolluyorum.
Mahmut Alkan

Mesajgönderen Turan Bülent Işın » Sal May 16, 2006 10:27 pm

cengiz kardeşim teşekkür ederim.haklısın epeydir paslanmışız.yeniden kimyacı olduğumuzun farkına vardık.ama olsun zaten organiksiz bir kimya düşünülemezdi.şimdi değerimizi daha çok anlarlar.iyi çalışmalar dilerim .başarılar.
Kullanıcı avatarı
Turan Bülent Işın
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kılıç » Çrş May 17, 2006 12:42 pm

Cengiz merhaba bizim mahalle evet dediğin gibi oldu silkelendi ama kücük bir bölümünü her nekadar ordaki gibi olmasada Trabzon'da oluşturuyoruz neyapalım. Oralar size emanet bizlerda inşallah bayramlarda gelebilirsek ocağı tüttürürüz. Herkese selamlar görüşmek ve yazışmak dilekleriyle esen kal.
Kullanıcı avatarı
Ferit Kılıç
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Prş May 18, 2006 8:51 am

Kardeş msn'ye iş yerinden kaçak bağlanıyorum onun için ikidebir hattan düşürüyorlar beni ama bir ara (bu iki hafta sonra olabilir) Kırıkhan'a geleceğim inşallah orda görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Menşure Ayan » Cum May 19, 2006 10:30 am

HAKLISIN CENGİZ GERÇEK ORTAMDA GÖRÜŞEMİYORUZ . ALLAH RAZI OLSUN BU SANAL ORTAMI ÇIKARANDAN ODA OLMASA HİÇ KİMSENİN BİRBİRİNDEN HABERİ OLMAYACAK :)))

İSTANBULDA NE BULDUN SORUSUNA GELİNCE BİŞEYDA BULDUĞUM YOK:))) İŞ GÜÇLE UĞRAŞIP DURUYORUZ

SEN İYİSİNDİR İNŞALLAK GÖRÜŞMEK UMUDUYLA
Menşure Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yahya ŞAHİN

Mesajgönderen Yahya Şahin » Pzr May 21, 2006 12:41 pm

Merhabalar sayın cino kardeşim.
iltifatlarınıza teşekkür etmeden geçemeyeceğim. Seninle aramızdaki mesafe sanki kilometrelerce fazla da sorularını sanal aleme taşıyorsun. Görüyormusun teknoloji insanları birbirinden nasıl uzaklaştırıyor. Eskiden bir araya gelip dertleşiyorduk. Şimdi ise ayda yılda bir görüşüyorsak ne ala. Ama buna da şükür. Neyse önümüzdeki günlerde başarınızı ortaya çıkaracak bir sınav var. Allahu Teala o günde yüzünüzü ak eylesin. Hadi başarılar
Kullanıcı avatarı
Yahya Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

UNUTULDUK MU?

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr May 21, 2006 12:54 pm

.....Esselamunaleyküm kimyacino,

...Uzun zaman bu Kimyacino da kimdir diye kafamı yordum durdum.Sonra üyeler listesini tek tek incelediğimde meğer bu cino bizim Cengizmiş,öğrendim....

..Ne oldu Cengiz,Muzaffer amcanı bu kadar çabuk mu unuttun? Ha şimdi deyeceksinki yoooo ne unutması,seni hiç unuturmuyum,falan filan...Ama çok uzun zamandır beni sayfamda ziyaret etmedin de....

...Sana ve herkese selam ve sevgiler gönderiyorum.

...Muzaffer amcanı ihmal etme ve unutma.Sizin ilginize muhtacım....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

slm

Mesajgönderen Ümit Yazar » Pzr May 21, 2006 2:06 pm

abi uzun zaman oldu sizi baya özledik yine bu site sahiplerine ve yapımında bulunan herkese tşk ederim.abi umarım iyisin artık aramızdasın ve sık sık görüşmek dileğiyle herkese selam(arada paragafa takılda atayım sana iki türki)
Kullanıcı avatarı
Ümit Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr May 21, 2006 11:27 pm

.....ESSELAMUNALEYKÜM,

....Beni unutmadığını elbette biliyorum.Çünkü sevgiler karşılıksız kalmaz. MSN den konuştuğumuzu biliyorum.Ama onun katagorisi başka.Sonra sitede herkes birbirini arayıp dururken sevdiklerin tarafından aranmamak elbette insanın zoruna gidiyor.Onun için ayda bir defa da olsa beni,benim sayfamda ziyaret etmelisin.Haaa bu zorla olmaz tabi..İçinden gelmesi lazım.Gurbet elde gariban bir Muzaffer amcam var,şunu bir arayayım da hal hatırını sorayım diye içinden geçmesi lazım.

...Artık içinden nasıl geçiyorsa öyle hareket et.Benim dediklerime bakma.

...Selam ve sevgilerimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Akif Özen » Sal May 30, 2006 4:11 pm

merhaba cengiz abi . sağol sen nasılsın. evet istemeyerekte olsa kırıkhandan taşındık bende sizi unutamadım. ama bu site sayesinde tekrar görüşmüş olduk ne güzel. bendende herkese selamlar trabzondann.. görüşmek üzere
Kullanıcı avatarı
Mehmet Akif Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş Haz 22, 2006 3:05 pm

Cengiz abi sende aramıza hoş geldin
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki