EYLEM FİLİZ ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

BENİ HATIRLAMIYOR MUSUN ?????????

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Mar 14, 2006 8:39 pm

MERHABA Filiz,

Yaklaşık 2 ay önce siteye üye oldum.ALTUNCU’lardan sadece Mustafa oğlu Muzaffer benden sonra üye oldu.Diğerleri hep benden önce üye olmuşlardır.
……….Benden önce üye olanlardan sadece Dr.Bülent ile Halit oğlu Mehmet beni fark ettiler. Diğerleri maalesef fark edemediler.Tabi fark etmek zorunda değilsiniz.Ama bu sitenin o zaman hiçbir espirisi kalmaz sanırım.Zaten bu sitenin önemi burada.Arkadaşını bulamayan bu site sayesinde arkadaşına,köylüsünü bulamayan bu site sayesinde köylüsüne ve haliyle akrabası ile kavuşamayanlar da bu site sayesinde akrabasına kavuşmuş oluyorlar.
…….Evet insanları çok seviyorum,köylülerimi çok seviyorum ve haliyle akrabamı çok çok seviyorum..Onun için akrabamdakilerle burada kavuşmanın sevincini yaşıyorum.Tabi sizin de bu isteği olumlu karşılamanız gerekli.Yoksa tek taraflı yakınlaşmanın bir manası kalmaz.

……Şimdi olumlu karşıladığınız an, bundan böyle zaman zaman da olsa birbirimizin hal hatırını sormaya sizi davet ediyorum.Uygun bulduğunuz takdirde başlangıç yaparmısınız.Bekliyorum.

……Hayat boyu mutluluklar diliyorum.Herkese selam ve sevgilerimi gönderiyorum.
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hakan Ayan » Pzt Nis 03, 2006 9:06 pm

dayımın küçük kızı merhaba ne var ne yok..
gerçi pek küçükte sayılmazsın ancak yaş olarak
nasıl gidiyor iş hayatı..Bu arada amca oğlina mi özendun fotoğraf çekip yayınlıyorsun ama bu işi beceriyorsun hiç olmazsa hasandan iyisin....
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlker Okur » Sal Nis 11, 2006 4:10 pm

nasılsın eylem blacıgım iyisindir insallah. kendine iyi bak. gazetede güzel cıkmışsın herzaman ki gibi
İlker Okur
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

eylem filiz altuncu

Mesajgönderen Cengiz Ayan » Pzr Nis 23, 2006 6:07 pm

merhaba filiz nasılsın goruşmeyelı?hauyat nsıl gidiyor?umarım gorusemdıgımız bu surew zarfında benı unutmamıssındır kendıne ıyı bak gorusebılmek uzere hoscakal...
Cengiz Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Prş May 18, 2006 8:49 am

Hocahanım nasılsınız iyi misiniz? Yani mesafe olarak uzaklaştık diye görüşmemek gibi bir gafelete düşmemişsindir umarım. Bolca görüşmek üzere....
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Çrş Haz 28, 2006 6:20 pm

Güzel kardeşim..
Hoşgeldin, Ben de çok sık takılamıyorum ama güzellikleri öğrenmek adına
hoş bir ortam.. Görevinde başarılar diliyorum..
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzt Ağu 14, 2006 3:25 pm

Sevgili kardeşim filiz senin için yazacak öyle çok şey varki canayakın,içten,saygılı,güleryüzlü mükemmel bir bülent kardeşi için nedenebilirki.Seni herzaman aramızda görmek istiyoruz.Bu arada ablan üye deyil sanırım,yoksa her evden birkişinin üye olması yeterlimi.Bülent gibi güzel bir insanada sizin gibi kardeş yakışırdı.İyiki varsınız
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen İlhan Ayal » Cmt Ağu 19, 2006 3:24 pm

merhaba ya merhaba
e kız filiz altuncu.
Kullanıcı avatarı
İlhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Ekı

Mesajgönderen Metin Kuzu » Prş Ağu 24, 2006 7:10 am

Ekı niye kendini yeksik tanıtıyorsun.

deseneki metini arkadaşıyım. Acemisin herhalde Bunlari öğren.

Bida arasıra ara nooluur.
Kullanıcı avatarı
Metin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Eyl 18, 2006 2:14 pm

.....Merhaba Filiz Kızım,

...Ayşegül geldi seni kaybetmeyelim.Sen de bize lazımsın.Memlekette olduğum süre içinde bana gösterdiğiniz sıcak ilgilerden dolayı teşekkürlerimi sunarım.

...Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Tem 02, 2007 12:43 am

Merhaba
Şahinkaya Sitesine kayıtlı Altuncuları Tanışma-Kaynaşma Sayfasında bir yerde toplamak için ve sizlere içimdeki duyguları ifade etmek için bu özel mesaj niteliğindeki yazımı sayfanıza yazmayı düşündüm.Dilerim akraba olarak kaynaşmamıza bir vesile olur…..

Akrabaya olan düşkünlüğümü bilenler biliyor.Bilmeyenlere de bildirmek için yola çıktım.Bir zamanlar elimde kamera ile yollara düşmüş ve tamamını olmasa bile o zamanlar tamamına yakınını kameraya çektiğim akrabamdan bazı özel sebeplerden dolayı uzun zamandır kopmuş vaziyetteyim.Bu bana sonsuz rahatsızlık veriyor.

Bu rahatsızlığımı gidermek için sitemiz aracılığı ile kaynaşmamızı ve yakın ilişkilerimizi canlandırmak istiyorum.Bana yardımcı olacağınızı ümit ediyorum.

Yapacağınız tek şey şimdilik sitedeki sayfama yazmanız.Ayrıca “İşte sitedeki Altuncular” sayfama da şu an neredesiniz,ne yapıyorsunuz, manasında bir şeyler not düşmenizdir….

Benim bu sevgimi karşılıksız brakmazsınız inşallah….. Sağ olduğum müddetçe beni hep ararsınız ve unutmazsınız inşallah…Ben sizi hiç unutmayacağm….

Haydi Altuncular önce akrabalık bağlarını güçlendirelim.Sonra da Şahinkayalılarla ilişkilerimizi canlı tutalım…..

Selam ve sevgilerimle………

………………………………………Muzaffer ALTUNCU / GÖLCÜK……………………………..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

cevap

Mesajgönderen Hayriye Gönüllü » Prş Eyl 27, 2007 9:44 pm

Merhaba filiz,naber, ayıptır söylemesi yeni internet aldık teknolojiyle yeni yeni tanışıyoruz. neler yapıyorsun, gelin da bir ara samsuna. bu arada ben izmire taşındım. ama 5 ay daha samsundayım. anca bitirecem, izmirede beklerim.annen nasıl hepinizi öpüyorum
selamlar. arada mesaj at, tanışalım kaynaşalım...
Kullanıcı avatarı
Hayriye Gönüllü
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Oca 17, 2008 4:00 pm

Yeyenim Merhabalar;

Nasılsınız bakalım umarım iyisiniz,bayağı bir zaman oldu buralardayım bugün nasıp oldu halınızı,htırınızı sormak,bu bir başlangıç olur inşallah,
Ailece sana sağlıklı,sıhhatlı,hayırlı günler dileriz,görüşmek üzere hoşca kal.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Mar 05, 2008 7:31 am

Eylemciğim...!
Nazik mesajın için çok teşekkür ederim.Neyaptımki? Sen tam bir şur kızı olarak daha iyilere layıksın...!Atnı şehirde olmamıza rağmen yüz yüze görüşememenin huzursuzluğunu yaşıyorum....!Ben biraz müşkün pesen tim...!Sen ara ve gel...!Burda bir evin olduğunu unutma...!
Sana başarılar diliyorum....!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Prş Kas 20, 2008 9:41 pm

MERHABALAR
SİTE İÇİN BAŞLATTIĞIM BİR SEFERBERLİK İLANIDIR BU.İÇİNİZDE ŞURLUYUM DİYEBİLECEĞİNİZ UFAK BİR KIRINTI KALMIŞSA EĞER AKTİF OLARAK GÖRMEK İSTERİZ SİZİ DE.HADİ TOPLAYIN ESKİ PARAGAF ANILARINIZI YARIN AKŞAM VE DİĞER CUMA AKŞAMLARI PARAGAFA BEKLENİYORSUNUZ.YANINIZDA UCU DÜĞÜMLENMİŞ BİR HAVLU VE HAFIZANIZDA BİR KAÇ ATMA TÜRKÜ BULUNDURUN LÜTFEN.YOKSA KÖY MUHTARINA İSMİNİZ VERİLECEK HEM ŞURA HEMDE KUŞMERE AYAK BASMANIZ ÖNLENECEKTİR.SELAM VE SEVGİLERİMİZLE...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 2 misafir