YERIKA ( MUHAMMET AYAL)

Bu bölümde butun köyülerimize ve sitede bulunan uyelerimize yer verilecektir.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi

YERIKA ( MUHAMMET AYAL)

Mesajgönderen Misafir » Çrş Şub 01, 2006 6:44 am

Resim

Bana göre köyün en mümtaz , en nadide, en nev-ü şahsına münhasır, en muhabbet kişilerinden birisidir. gerçi kıymetli yeğenleri sitenin köşe başlarını tutmuşken bizim o müstesna şahıs hakkında yazı yazmamız uygun kaçmaz ama sadece mukaddimeyi yapayım dedim, zira bu değerli insanın hikayeleriyle bir nesil yetişti. mübalağa sanatını en üst sıgasıyla kullanan bu kişi, en depresif ve anksiyete durumlarını usta bir hicivci usta bir nakkaş gibi pozitif bir tabloya çevirebilmiştir. yani negatif limanlardan pozitif sulara doğru bir hayat tarzını her zaman sergilemiştir. şurası bir gerçekki o herzaman olayları halkın tebessüm edeceği platforma çekebilmiştir. bu özelliğe sahip şur köyünde ikinci bir kişi tanımıyorum. size çok vaka-yı adiyeden gelen durumları, ilginç ve mübalağalı bakış açısıyla farklı bir zemine çekiyor ve insanları güldürmeyi başarıyordu. gerçek adını yazsam olay tam anlaşılamayacağından dolayı lakabını yazdım fakat kendisinden özür diliyorum , lakabını yazarken ona sorma imkanı yoktu. hakkını helal eder umarım. günümüzün popüler, sdant-up ve komedyenlerine beş çekebileceğine inanıyorum ve bu forumda tanıtılması gerektiğini düşünüyorum.
Misafir

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Çrş Şub 15, 2006 9:00 am

EVET BENCEDE FORUMDA YERİNİ ALMASI İSABETLİ OLDU.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Şub 16, 2006 8:50 pm

Kimi kime sikayet edecegimide bilmiyorum, dayimla ilgili basligi daha once cevap yazmisdim, kimlerin bilincsiz yada bilincli bir sekilde bu yazilari sildigine anlam veremiyorum, lutfen silerken cok daha dikkatli olalim, olmuyor onune gelen yazi siliyor, bu yazida silinecek ne vardi? soruyorum size silen kisiye?
Lutfen cevap bekliyorum..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

HÜRMETLERİMLE !!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Mar 09, 2006 11:53 am

........YAZIK FAZLA TANIMIYORUM,

...İsme ve resme baktım hatırlayamadım.Ama hakkında yazılanlara bakılırsa bu yere layık biri olduğu muhakkak.
...Yorum yapmadan selam ve sevgilerimi gönderiyorum....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Hakan Ayan » Çrş Mar 15, 2006 9:30 pm

-Etma Haci Ayu konuşurmi?
-Allahun hikmeti alelfim dile geldi.
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Pzr Mar 19, 2006 7:25 pm

Muhammet amcayı anmak için anlatabileceğim, burada zikredebileceğim birkaç renkli hatıram var ama bir tanesini paylaşabileceğim.

Zurdukli'da imamlık yaptığım günlerde toplanma merkezimiz Kamacı'nın evinde sohbet ediyorduk. Bir kaç kişi vardı. Muhammet amca, nam-ı diğer Yeriga da orda. Bir enterasan özelliği vardır Muhammet amcanın. Bulunduğu toplumda bir şehirle alakalı bir hikaye anlatılırsa araya girer ve o şehirde mutlaka yaşadığı bir hikaye vardır başlar anlatmaya...

Suboçer Orhan Ayal da o gün Bursa'dan gelmiş doğal olarak akşamın mevzusu Bursa. Orhan abiyi sohbete katmak için herkes Bursa'da yaşadığı bir hatıra varsa anlatıyor. Bizim Yeriga araya girer; "Ola Bursa'da bi ağaç var alti kişi saramaz oni. Farkinda misunuz? Ola oyle beyuk oyle beyuk hesap edun alti tigandu.(dükkan) Tabi hatırlayan olmadı ama herkes birbirine bakarak ağız burun hareketi ve tebessümle olayı geçiştirdik.

Çok renkli bir kişilik olan Muhammet amcaya uzun ömür diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal May 16, 2006 10:10 pm

etma haci olurmi oyle sey?
- inanmassan git sor rahmetlinun başı sağdur!!
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Erhan Ayal » Prş Haz 15, 2006 8:22 pm

ayu geçerken kafasini eğdi çok teşekür ederum dedi alelfim
Erhan Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen emel » Pzt Nis 30, 2007 11:32 am

Annemin dayısı olmasına rağmen üzülerek söylüyorum hiç tanımıyorum kendisini yorumları okurken de şaşırdım baya neden tanımıyorum ben büyük dayımı
emel

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Nis 30, 2007 12:45 pm

emel yazdı:Annemin dayısı olmasına rağmen üzülerek söylüyorum hiç tanımıyorum kendisini yorumları okurken de şaşırdım baya neden tanımıyorum ben büyük dayımı

emel annenin dayisi diyorsun, annen kim senin, cunku yerika benimde dayimdir, merak ettim simdi kimin kizisin, cevap verirsen sevinirim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen emel » Pzt Nis 30, 2007 1:45 pm

fatma abla biz daha önceden tanışmıştık ben ilk siteye geldiğimde
senin annen benim annemin teyzesi olur
hatta ben büyük teyzemle tanışmıştım diye hatırlıyorum (Hakime Ayal annem olur sizde kuzen olursunuz sanırım)
uzun süre siteden uzak kaldım iletişimimiz koptu
daha sık konuşuruz umarım
sevgiler
emel

Mesajgönderen Uğur Şahin » Cmt Haz 02, 2007 1:48 pm

muhammet dayımı ben tam olarak bu sene tanıdım olu yanı mustafa abi bizim hemen yan komsu zaten babamın dayısı olur muhammet dayı cok ıyı yüzü sürekli gülen ,hiç yüzünü asmayan bi insandır dedim gibi bu sene cok görüştük yazında görüşecez inşallah
Kullanıcı avatarı
Uğur Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 02, 2007 10:32 pm

Hayret !

Yukarıda yazdığım yazıya hayret tabi... Acaba o zaman Muhammet'i nasıl tanıyamadım.Neyse....

Eskiden beri tanıdığım kişi ama sizin anlattığınız özellikleri farkedecek kadar yakın sohbetimiz yıllardır olmamıştır.Onun için o konuda yorum yapmam doğru olmaz.

Ancak Bursadaki ağaç konusunda Muhammet haklı... Uludağ yolu üzerindeki o ağaç görenleri hayrete düşürüyor.Altında açılan lokanda sanırım yanındaki köyü besliyor...Gidip görseniz siz de ona hak verirsiniz...

Allah uzun versin.. Ne mutlu birileri onun iyi yönlerinden bahsediyor....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Nurullah Sula » Cmt Eki 13, 2007 8:30 pm

KENDİSİNİ İYİ TANIRIM :) HATTA KENDİSİYLE KÜÇÜK BİR ANIMIZ OLMUŞTU :D BENCE ONUN EN BÜYÜK ÖELLİĞİ GECE ZİFİR KARANLIKTA
TARLAYA GİREN DOMUZLARI GÖRMESİ :D :D
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Cmt Mar 22, 2008 1:39 pm

alelfim ayu 250 luk docun dingilinun altından kaçti :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki