SAHINKAYAKOYU.COM AILESI YAZIN BULUSMAYA VAR MISINIZ

Forumdaki bazı önemli belge ve bilgilerin saklandığı bölümdür.

Moderatör: Fatma Ozbilgi

öneri

Mesajgönderen Murat Kamaoğlu » Prş May 04, 2006 4:43 pm

Bencede iyi olur ama tarihini iyi ayarlamak gerkir bence ağustos ayı uygun olabilir bu arada yer ve mekanda önemli tabiki, inşallah güzel bir organizasyon olur.
Kullanıcı avatarı
Murat Kamaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakan Ayan » Pzt May 08, 2006 7:04 pm

Evet böyle bir şey mükemmel olur.Kurban bayramında yaptığımız gibi
tamamen aile ortamın içinde bencede yayala şenlikleri uygundur..
Kullanıcı avatarı
Hakan Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mustafa Mechul Ayal » Pzt May 08, 2006 7:53 pm

merhaba fatma hanım öncelikle teklifinizi manidar buluyorum. fakat bu gibi durumlarda genelde iş , teklif yapanın üzerinde kalır. bunun için bazı tekliflerim olacak.
1-organizasyonun genel sorumlusu ve yardımcıları şimdiden belli olsun.
2- programın gidişatı önceden belli olsun . içerik önemli
3-tüm üyelere teklif edilsin ve kabul eden üyelerin resimlerinden ve yazılarından oluşan yıllık hazırlansın. masraflar üyeler tarafından karşılanacak.
4-sitedeki güzel yazılar derlensin ve kitap bastırılsın. ücret önceden toplansın, yazın kitaplar dağıtılsın.
5-olay sadece şarkı türkü değil, kermes şeklinde olsun. herkes bir şeyler hazırlasın (yemek, elbise, el sanatları, mobilya, ve esnaftan bulunabilecek diğer malzemeler.) geliri üniversite okuyan koyümüz öğrencilerine verilsin. (ihtiyaç sahiplerine öncelik verilerek)
inanıyorumki herkes bu tür bir aktiviteden daha fazla mesrur olacaktır. ayrıca bu söylediklerim hayal gibi gelebilir. ama inanın bunların hepsinin bizzat organizasyonunda bulundum. 1 tek başına 1 kuvvetindedir. ama iki tane bir yanyana gelince 11 kuvvetinde, üç tanesi yanyana gelince 111 kuvvetinde olur inancındayım. ağustosun ilk 2 haftası uygun . ilginize teşekkürler. sebeb olan yapan gibidir.
Kullanıcı avatarı
Mustafa Mechul Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt May 13, 2006 10:51 am

Merhaba sevgili Mechul nasilsin?

Fikirlerinizi paylasiyorum insallah siralamis oldugunuz konulara herkes kendi adina dusuni yapmaya hazirdir, bence soyletiklerinizin hic biri halay degildir, yapilacak isler organizasyonlar bunlar, insallah belirleyecegimiz tarihden once koyde yada yaylada bulunurum ve bende herkese yardim yaparim, keske simdi orda olsammmmm muhtesem bir organizasyon yapmaya baslardim butun sur hanimlarini beylerine ayaga kaldururdum :) insallah bu olaya herkes daha cok ilgi gosterir..Saygilarimla
En son Fatma Ozbilgi tarafından Çrş May 17, 2006 9:35 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Şükrü Ağaoğlu » Cmt May 13, 2006 4:02 pm

Merhaba..
Sizi tanımıyorum fakat düşüncenize katılmamak mümkün değil ve ayrıca da çok hoş.. Bir Şahinkayalı olarak bu davetinize cevap verme dileğini paylaşmak istiyorum.. Kanımca yayla şenlikleri olarak bilinen ağustos ayının 1-2 haftası çok uygun ..
Selamlar
Kullanıcı avatarı
Şükrü Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 16, 2006 10:00 am

Sevgili surlilar hadi herkes buraya yazmaya devam etsin kisa zaman sonra bir tarih belirleyelim ve nasil bir organizasyon yapilabilinir herkes fikirlerini yazsin, cok sey istemiyoruz boyle olaylar el birligiylen olur, yazi yazmak okadarda zor bir is degil, yazin cizun daaaaaa soyleyin birseyler :) :)

Saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Pzt May 22, 2006 7:25 pm

çok mükemmel olur şenlik programı altında bi görüşme tertiplenirse çok çok iyi olur tanımadığımız şurlularla tanışmak eğlenmek çok iyi olur
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal May 23, 2006 12:02 am

Öneriyi getiren Fatma kardeşimize ve bu öneriye katılan tüm kardeşlerimizin öneri ve isteklerine yürekten katılıyorum ve gerçekleştirmek için de gerekli çalışmaları ,hazırlıkları yapmaya başlamalıyız diyede düşünüyorum.Tatbikat olarak veya bir başlangıç olarakmı yoksa gerçekleşebilirmi ?gibi akla takılan bazı düşüncelerin cevapını Görnek'te yapmış olduğumuz küçükbir organizasyon muhteşem bireğlence ile bunun cevapını vermiş bulunduğumuzun kanaatindeyim. Biz Şur ailesi olarak herşeyi yapacak güçe ,ve iradeye, yardımlaşma ve paylaşma duygusuna ,eğlenceyi ,eğlenceli yaşama kültürüne ,gelenek ve göreneklerimizi yaşatma gayreti içerisinde veduyguları içerisinde olduğumuzun herkes bilincindedir.
İşte bu öğelere sahip bir topluluğun bunuda gerçekleştireceğine eminim.Çalışmaların hemen başlaması gerekir diyede düşünüyorum.Bende şahsımolarak görevalmaktanda mutluluk duyarım.Herkesin destek olmasını istiyor ve şimdiden başarılar diliyorum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal May 23, 2006 8:55 am

Tarih ve yer olarak 12 Agustos 2006.... Kusmer yayalasi olsa sizce Nasil olur???

Gornekte boyle bir bulusma olsa herkes gelebilecekmi? Kendi yaylamizda olsa cok daha fazla katilim olmazmi?

Herkes fikirlerini yazarsa cok iyi olur kimler icin bu Tarih ve Yer uygun bilelim..

Saygilarimla..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Haz 06, 2006 9:59 pm

Tabiki bu organizasyon en az 3 gün sürmeli.Bunun ilk ayağı görnek ve sultanmurat olmalı.Asıl şenlik elbette kuşmer olacak.Görnek ve Sultanmuratta eğlenceye katılamayanlar 2. gün kuşmerde gelenleri bekleyip orada şenliği organize etmeli.Görüşdüğüm arkadaşların hemen tamamına yakını bu tarihlerde orda olacak.Şimdiden bu organizasyonda görev alacak arkadaşlara teşekkür ederim.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Nuri Sarı » Çrş Haz 07, 2006 4:22 pm

evet. gezi günlüğünü açıklıyorum:

12 AĞUSTOS:
SAAT 08.00 GÖRNEKTE SABAH KAHVALTISI
10.00 SULTANMURATA HAREKET(YAYA VE ARABALI)
12.00 SULTANMURATTA ÖĞLEN YEMEĞİ
13.00 SULTANMURATTAN LİMONSUYUNA HAREKET
15 00 LİMONSUYUNDA AKŞAM ÇAYI
17 00 KÜÇÜK KEMERİN DÜZÜNDE HORON
19 00 YAYLAYA GİRİŞ VE AKŞAM YEMEĞİ
21.00 ÇORMALIKTA GECE EĞLENCESİ

13 AĞUSTOS
SAAT 08.00 SABAH KAHVALTISI
10.00 ÇAYIR YÜRÜYÜŞÜ VE HORON
13.00 SULTANMURATA HAREKET
14.30 SULTANMURATTA ÖĞLE YEMEĞİ
15.30 GÖRNEĞE HAREKET
16 00 GÖRNEK VEYA KAZANKIRANDA EĞLENCE

HAREKET PLANIMIZ BU. BURAYA EKLEMEK İSTEDİĞİNİZ BİR ÖNERİNİZ VARSA EKLEYEBİLİRSİNİZ.
Kullanıcı avatarı
Osman Nuri Sarı
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Prş Haz 08, 2006 12:26 am

Artık afişte hazır. Bu iş olacak inşallah. Gerçekleştirirsek önemli bir iş yapmış olacağız. Sitenin önemi bir kez daha ortaya çıkmış olacak. Resmiyetten, protokolden uzak ve tamamen doğal. Her şey kendi seyrinde gelişecek. Haydi herkes katılımı artırmak ve oluşacak buluşmayı keyifli kılmak için üzerine düşeni yapsın.
En son Sami Ayan tarafından Prş Haz 08, 2006 8:21 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Prş Haz 08, 2006 12:31 pm

Afiş basıldı. Belki söylenecek bir söz yoktur ama yaylada kalış süresi bana biraz az geldi.Bu organizasyonu 3 güne çıkartıp bir gün yaylada geçirme olanağı yokmu?
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Prş Haz 08, 2006 1:34 pm

İlkay abi afişte de ifade edildiği gibi birebir uyulması zorunlu bir program yok. Önemli olan bir araya gelmek. İçini istediğimiz gibi doldurur ya da değiştiririz.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Haz 08, 2006 4:25 pm

Sami afis super olmus, ellerine saglik, tabiki degisiklikler olabilir buna sadece harekat plani olarak bakalim, daha degisik fikirleri olanlar buraya yazsin porgrami degistirme zamanimiz var.......
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön ARŞİV

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir