TUNCAY KIRMAZ

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

TUNCAY KIRMAZ

Mesajgönderen Tuncay Kırmaz » Çrş Kas 02, 2005 8:26 pm

slm ben tuncay kırmaz 1984 kırıkhan dogumluyum.bursa da oturuyorum ve özel bir firmada maden mühendisiyim.kıcıkırmanoğullarından ahmet (ibrahim) kırmaz ve rahime kırmaz ın ogluyum.sitenin kurulması biz gurbette yaşayanlar için iyi oldu bu sayede biraz olsun köyümüz ve memleketimzin hasretini gidermeye çalışıyoruz. bize bu şansı sunanlara teşekkür eder ve saygılar sunarım.
En son Tuncay Kırmaz tarafından Pzr Nis 25, 2010 12:20 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Tuncay Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Kas 02, 2005 8:41 pm

Tuncay kardesim aramiza hosgeldin, habu site suri tasidi buraya haaaa.. :D
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Naciye Soysal » Çrş Kas 02, 2005 10:26 pm

GÜZEL KARDESIM SENDE ARAMIZA HOSGELDIN... NE DERSUN FATMA ABLA MADEMKI TÜM SUR BURAYA TASINDI BIZDA BUNDAN SONRA IZINE GITMESEKMI HE :?: :?: :D :D
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Murat Koskor Uygun » Pzt Kas 07, 2005 10:30 am

hoşgeldin tuncay. Abinle tesadüfen de olsa tanıştık ve zaman zaman da görüşüyoruz. Seninle de burda tanışmak nasipmiş demekki. Başarı ve muvaffakiyetler diliyorum öğrencilik hayatında.sevgilerimle.
Kullanıcı avatarı
Murat Koskor Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Ağaoğlu » Sal Ara 06, 2005 8:51 am

MERHABA TUNCAY BEN KÜRŞAT İBRAHİMAĞAOĞLUNUN AMCASIYIM.DAHA
KOLAY TANIYABİLİRSİN.BURADAN SENİN ARACILIĞIN İLE İBRAHİM AĞABEYİ(BABANI)TEBRİK EDİYORUM.SİZİN GİBİ PIRIL PIRIL GENÇLERİ TOPLUMA KAZANDIRDIĞI İÇİN.

AYRICA SENİN KÖŞENDEN ŞAHİNKAYA KÖYÜ İLE İLGİLİ BİR ÖZELLİĞİDE
BELİRTMEDEN GECEMEYECEĞİM.SİTEYİ AÇIYORUM.OKUYORUM ÜYELERİN ÖZGEÇMİŞLERİNİ VE TANITIMLARINI MAŞALLAH DİYORUM.HEPSİ YÜKSEK
OKUL MEZUNU,HEPSİ ÖĞRENCİ.GURUR DUYUYORUZ SİZLERLE.BEN HER ZAMAN SÖYLERİM.ŞAHİNKAYA KÖYÜ ÇAYKARA'NIN MADDEN EN FAKİR AMA İLMEN EN ZENGİN KÖYÜDÜR.GÖZLERİNDEN ÖPERİM TUNCAY.GÖRÜŞMEK ÜZERE
Kullanıcı avatarı
Mehmet Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kayhan Durgun. » Cmt Oca 14, 2006 8:22 pm

OLA SENİ BURSAYA OKUYASUN DİYE GÖNDERDİLER.İNTERNETE GİRUPTA HALT EDESUN DİYE DEĞİL.BU ARADA SANA BİR ARKADAŞ NASİHATİ SAKIN BURSALİLARA UYMA.YEMUŞAMADAN GERİ GELMENİ TEMENNİ EDERUM.
Kayhan Durgun.

Mesajgönderen Kürşat Ibrahimağaoğlu » Cum Oca 20, 2006 10:38 pm

tuncaycığım nasilsun ne yapayusun mişmiş lerle aksoğanoğlu zaferle aran nasil inönüye selam söyle gitmeyumisun ağabenun yanina o amcanun oğli ufuk ağayle göruşuyumisun çok çok selamlarımı söyle başarılar diliyorum görüşmek dileğiyle kürşat ibrahimağaoğlu
Kullanıcı avatarı
Kürşat Ibrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ugur sahin

Mesajgönderen ugur sahin » Cmt Şub 04, 2006 9:51 am

slm tuncay abı ya gıttınız kaldınız burssalarda ınsan dogdugu buyudugu yere bı urar kırıkhan sızı ozler bız unutmadık abılerımızı mehmet abı nasıl onu da kırıkhanda gormek ısterım bu abımın arkadasları da hep dagıldı bı tarafa ya tuncay abı ara sıra gelın kırıkhana ok ıbrahım amcaya slm sole bızı unutmamıstır ınsallah ne de olsa cocuklumuz sızle gectı abı
ugur sahin

Mesajgönderen Mahmut Ağaoğlu » Cmt Şub 25, 2006 11:18 am

naber dostum nasılsın hayat nasıl gitiyor(okul) uzun zaman oldu görüşemedik ben askerliği bitirdim şafak 18 bu yaz memlekede gelebilicenmi.
şu numaradan görüşe biliriz
05056570897
Kullanıcı avatarı
Mahmut Ağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SLM KARDEŞİM

Mesajgönderen Vedat Başar » Pzr Nis 30, 2006 5:18 pm

Merhaba kardeşim.
Benim sayfaya yazmışdın ama ilk önce seni tanıyamadım.Resmini uzaktan çektirmişin .
Kusuruma bakma.
Tuncay nasılsın.geçenlerde Fatih abinle konuşmuştuk ama birde sana sorayım iyimisin.
Hayırlı olsun okul.Biliyorsun ben uzun zamandır Kırıkhanda değildim .Abinden öğrendim okuduğunu .Malatyada rahatsınız değil mi. Başarılar sana .Sağlıcakla kal...
En son Vedat Başar tarafından Cmt May 13, 2006 7:36 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

hüseyinyazar

Mesajgönderen Hüseyin Yazar » Prş May 11, 2006 4:29 pm

Olaaaaaaaaaaa Tuncay kardaşum nasilsun dersler nasi gideyu ola bende bundan sonra burdayum cevabuni bekleyirum babana ve annene slm lar onların ellerinden öpüyorum kendune eyi bak bye
Kullanıcı avatarı
Hüseyin Yazar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Cmt May 13, 2006 11:08 am

Tuncay Abi nasilsin :?: insallah iyisindir artik ne sen bana nede ben sana yazabiliyoruz :( neyse simdiki acilisi ilk ben yapim dedim neler yapiyosun :?: hayat nasil gidiyo :?: kendine cok iyi bak once allaha sonra kendine emanetsin Saygilar
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr May 14, 2006 10:00 pm

.....ESSELAMUNALEYKÜM,

...Zaman zaman hatırlanmak güzel şey.Unutmaki bizi ayakta tutan sizlerin yakın ilgisidir.Bir kenara terkedilmek kadar kötü birşey yoktur.Dilerim bu durum hiç kimsenin başına gelmez.Sayenizde biz bu durumu yaşamayız inşallah.Teşekkür ederim.

...Selam ve sevgilerimi gönderir okul hayatında başarılar dilerim..
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Canan Uysal » Pzt May 15, 2006 1:43 pm

Bende iyiyim saol Tuncay Abi , ozur dilemene gerek yok sinavlarin vardi onlar daha onemli foruma yazmak yerine hem benimde sinavlar yazililar oyleydi boyleydi giremiyodum pek fazla nette o yuzden kimsenin sucu yok benim hayat iyi gidiyo allaha sukurler olsun bide hasretlik olmasa daha iyi olur , neler yaptigima gelince valla ne yapim bazen ailecek gorusuyoruz , arkadaslarimla geziyorum , okula git gel , oyle boyle monoton hayat iste :wink: sende kendine cok iyi bak gecmiste olsa bende annenin anneler gununu kutlarim iyi gunler Saygilar...
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Canan Uysal » Çrş May 17, 2006 5:17 pm

Her annenin anneler gunu bence kutlanmali yani ben oyle dusunuyorum :wink: bu arada iyiyim saol sen nasilsin :?: derslerim cok iyi gidiyo sene sonundaki sinavlara hazirlaniyorum iste kendine iyi bak dileklerin icin tesekkur ederim bende hayatinda basarilar dilerim iyi gunler Saygilar...
Kullanıcı avatarı
Canan Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir